Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem si dělala test od umělce uběhlo 6 dni test mi oper vyšel pozitivně nevím Cl si myslet mate, co si o tom myslíte vy
@Vivien300 no a je to aspoň stejná značka jako před pár dny, abys mohla porovnat jestli sílí nebo slábne? Nebo zase zkoušíš úplně jiný test? Zajdi raději 2× od den na krev a uvidíš jasně jestli hcg roste správně.
@Ardilera bylo to hcg tehot.test
Takže výšel mi pozitivní i přes vyvolávačku
@Vivien300 ty to pořád nechápeš
samozřejmě že to byl papírkový hcg test, to je všem jasný. Ty musíš udělat 2 stejné značky 2-3 dny po sobě, abys viděla jestli sílí. Jistější je zajít na krevní test hcg např. https://www.eshop-synlab.cz/hcg/ také ob den, kdy by se hodnota hcg měla zdvojnásobit. Tím zjistíš jestli těhotenství prospívá nebo ne. Ty testy máš i po týdnu pořád skoro stejné, ale musíš testovat 1 značkou, aby ti to něco řeklo. Zkoušela jsi volat doktorce, že máš stále pozitivní testy?
@Vivien300 pokud po vyvolávačce to nedostaneš do 14 dnu tak jsi těhotná 😀
@Vivien300 po těch 10-14 dnech udělej znovu nejlepší od stejný značky co si dělala predtim po prve a nebo digitální který ti ukáže týdny
Dobrý večer uběhlo 13 dni po injekci a stále nic, testy sem si dělala minuly týden s byli pozitivní, děkuji
@Vivien300 zkus digitální s týdny a dej nám fotku sem 😇 držím palečky ❤️
Dobrý večer dnes sem si dělala těhotenský test byl pozitivní a už je ti silní, zítra mám jít na gynekologii
@Vivien300 gratuluji :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:Ať je vše v pořádku ❤️