Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer včera odpoledne sem si dělala test Pepino, zda nevím jestli sme těhotná jak vydim ze diskuze u pepina není pravdivá pravé se chci zeptat měla jsem tam ducha, zde položím foto obrázek dekuju moc za odpovědi
@Vivien300 píše: Více
Nacuclej test, bohužel nic nevidim a vypadá nejak divne, navíc ho držíš z časti kterou si ponořila do moči?
@Skaiqy až byl suchý? Myslíte si ze jsem v tom nebolí? Je ti falešný, jsem unavená s pořad něco sním i v noci třeba ve 4 hodiny ráno a sme nervni poslední dobou
Nemůžeš si to po sobě aspoň přečíst, než to pošleš? To je fakt děs.
@hanka.br. Já se tady ptám slušně tak my prosím odpovězte též slušně děkuji
Píšu ti slušně. Šlo by to i neslušně, ale to jsem neudělala.
@hanka.br. Já se tady ptám, proto že když tady píšou ze Test Pepino děla falešné čárky,
@Vivien300 ten test je nějaký divný a rozmočený… udělej si ten druhý ještě …. Osobně jsem za poslední 4roky udělala přes 100 testů různých značek (ano přiznávám se jsem testovací a každý měsíc vyplácám minimálně krabičku), ale nikdy jsem neměla falešného ducha… test ukazoval druhou čárku vždy jen když jsem v krvi měla hcg.
Jak dlouho máš zpoždění?
@Ardilera týden zpoždění takže si myslíte ze to je buď špatně a nebo vadný test?
@Vivien300 2 čárky vidím, ale na týden zpoždění jsou divné… udělej test znovu podle návodu… jestli budou 2 čárky jsi těhotná, jestli ne tak nejsi a byl špatně udělaný
@Vivien300 a fakt je to pepino? Ten má kontrolní čárku mnohem tmavší a nějak postrádám i tu linku a text max. ![]()