Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na první fotce nevidim nic, na te druhé jasne pozitivní, gratuluji a ať je vše v pořádku cele těhotenství ![]()
@Vivien300 vidíš stačilo udělat nové testy a máš jasno
tyhle už jsou krásně pozitivní, gratuluji ![]()
@Vivien300 nejsem těhotná nebo zatím o tom nevím. Psala jsem ze nejsi sama že mas v sobě malou dusiicku mluvím o tobe ❤️ ❤️ ❤️
Dobrý den prosím vás já tomuhle nerozumím, já se nevyznám digitální testy, děkuji
Dobrý večer dnes sem byla na gynekologii ambulanci a dali mi ms injekci řekli mi prej ze nejsem těhotná což mi vyšel test který jsem dělala snímá a měla jsem tam tkz. ducha byla tam čárka vidět ale prej nejde vidět jasné …teď nevím co si o tom myslet.
@Vivien300 proč jsi chodila na gyndu? Vždyť jsi teprve 4tt je jasný, že ještě nic neuvidí, tam se chodí nejdřív tak v 6tt. Test jsi měla krásně pozitivní ráno i clearblue ![]()
Brali ti krev na hcg aspoň? Nebo prostě píchli injekci jen tak? Tomu úplně nerozumím ![]()
Víš kdy byla ovu od poslední ms? Nebo to nesleduješ? Protože mohla být klidně posunutá ![]()
Příspěvek upraven 02.10.24 v 19:33
@Vivien300 jenže takhle brzy ti to zjistí jen z krve…. Na utz nemůžou nic vidět takto brzy… to sis tou injekcí teď max způsobila, že odejde ![]()
@Vivien300 pokud to byl agolutin, tak by neměl…
https://www.google.com/search?…
ale měla jsi ještě počkat…
prostě ještě vydrž, nic jiného nejde radit…
za mne to bylo pozitivní
ale někdy to odejde jako bio-chemické těhotenství…
ježiš, co já se natestovala, 13let snah, hrůza
@Vivien300 nechápu co jsi dělala hned v den pozitivního testu na gyndě a už vůbec, že ti píchli vyvolávačku… jestli jsi tam počůrala další test odpoledne tak je jasný, že bude slabší
proto se má dělat ráno…. Já mám pocit, že snad jen trolíš, protože tohle by snad žádný gynekolog při podezření na těhu neuděl. ![]()
Kdy jsi měla poslední ms a ovulaci sleduješ?
@Vivien300 ne nutně, může to zvládnout, ale byla to hrozná hloupost si nechat píchnout vyvolávačku při pozitivním testu ![]()
@Ardilera za mého mládí píchali agolutin jak na běžícím páse, neměl by až tak vadit
ale každopádně bylo na návštěvu gyndu zbytečně brzo
některé věci holt chtějí čas, no…