Jet na chatu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
24.6.11 21:11

já bych nejela, jednak kvůli hygieny, a druhak kvůli tchýni…

jo a proč musíte spát ženské a chlapi zvlášť?? nechápu :zed: :roll: :think: proč nemůže každá spát s vlastním chlapem, co kdyby jste měli třeba chuť na sex?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.6.11 21:11

Hygiena by se přežila, balená voda, desinfekční tablety a pohoda, ale tchýni bych byla zakousla už dávno, to spaní je na hlavu postavené a vzít mi někdo z ruky dítě, že u něj je mu líp, tak to asi nepřežije :lol:

Jeďte sami, někam jinam. Klidně třeba do kempu do chatičky, byla jsem s 5m miminem a nic nám nechybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.6.11 21:13
Alyss píše:
Už první bod se mi zdá jako dostatečný důvod tam nejet :mrgreen:
Vůbec mi nepřijdeš přehnaně starostlivá,ani mi nepřijde ,že vše moc řešíš :wink:

nápodobně, já řeším podobné věci úplně stejně a to mám malou o 4 měsíce starší než ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.6.11 21:14
Gladys píše:
vzít mi někdo z ruky dítě, že u něj je mu líp, tak to asi nepřežije :lol:

:pankac: Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.6.11 21:16
xangel87 píše:
My to máme stejné, manžel chce jet, já ale nejedu a to právě kvůli bodu 1 - tchýni.14 dní je očistec.

myslím, že zakladatelka psala, že jedou za 14 dní, ne na 14 dní :think: , nepsala na jak dlouho jedou, nebo jo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.6.11 21:17

Tohle by pro mě asi nebyla dovolená, ale kvůli tchyni a tomu spaní. Zbytek by mi nevadil, to se dá zaonačit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.6.11 21:17
Alyss píše:
Gladys píše:
vzít mi někdo z ruky dítě, že u něj je mu líp, tak to asi nepřežije :lol:
:pankac: Přesně :mrgreen:

obzvlášť tchýně… ale ta moje by si to nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.6.11 21:25

nejela bych :-) a našla bys aspoň 4 pozitivní body na tom výletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 21:37

Ahoj, tak to bych teda rozhodně nejela!! Tchýni za zadkem, aby mě poučovala, ještě s ní spát v jednom pokoji místo s vlastním chlapem a o hygieně ani nemluvím… :roll: Tam by mě nikdo nedostal ani náhodou. Já jsem sice dcerku v tomhle věku plně kojila, ale představa, že budu někde v cizím prostředí by mě teda nenadchla (taky máme chatu, jezdíme tam minimálně, není tam el., tekoucí voda a s malou bych si to tam nedokázala představit).
Rozhodně nejsi přehnaně starostlivá ani jinak špatná máma, spíš naopak. Tchýni pošli do háje, ať se stará o sebe a jeďte s chlapem někam s malou sami ve třech, ať si taky od tchánovců odpočineš, když tam máš tchýni pořád nasomrovanou :cert: To bych fakt vraždila, ještě s takovýma kecama!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.11 21:41

Holky, děkuji…jste super. Nepojedu hlavně kvůli tchýni a pak i té vodě! :pankac: Za rok bude situace jiná a třeba pojedeme, protože to už se určitě bude bobeček hrabat v bahně, ochutnávat písek atd. prostě teď je třeba více dbát na čistotu :wink: No apsoň mám výmluvu.
Jinak psala jsem za 14 dní…kdybych měla jet na 14dní s ní, tak mě rovnou odvezou do blázince.

Proč se tak spí? Protože se užijeme doma a protože tchán může spát jen v jednom pokoji, kde se mu dobře spí, má potíže s epilepsií a prostě v druhém pokoji se necítí dobře :nevim: a tchýně prostě nás nenechá spát spolu a když jsme se několikrát proti tomu ohradili vždycky měla argument tchána a jeho zdrav.stav! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.6.11 21:44

A tchýně může spát jen zrovna v tom druhém pokoji? :twisted: Bych řekla, že je v tom něco jiného… Teorie o prudérní tchýni, které vadí představa, že její dospělý syn má někdy v životě taky sex, si radši nechám od cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
24.6.11 21:45

Nenechá vás spát spolu? A proč nespí s tchánem ona? To je teda na palici. Každopádně ses správně rozhodla, nikam nejezdi a příští rok klidně jo, ale jen sami, nemusíte přece jezdit s tchánovcema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.6.11 21:46
Foxinka píše:
Holky, děkuji…jste super. Nepojedu hlavně kvůli tchýni a pak i té vodě! :pankac: Za rok bude situace jiná a třeba pojedeme, protože to už se určitě bude bobeček hrabat v bahně, ochutnávat písek atd. prostě teď je třeba více dbát na čistotu :wink: No apsoň mám výmluvu.
Jinak psala jsem za 14 dní…kdybych měla jet na 14dní s ní, tak mě rovnou odvezou do blázince.Proč se tak spí? Protože se užijeme doma a protože tchán může spát jen v jednom pokoji, kde se mu dobře spí, má potíže s epilepsií a prostě v druhém pokoji se necítí dobře :nevim: a tchýně prostě nás nenechá spát spolu a když jsme se několikrát proti tomu ohradili vždycky měla argument tchána a jeho zdrav.stav! :pocitac:
:palec:

jen nechápu argumenty tchýně, když se mu spí dobře v tom jednom pokoji, tak s ním tam ona spát jako nemůže?? 8-o doma taky spí odděleně? (spíš řečnická otázka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.6.11 21:48
Gladys píše:
A tchýně může spát jen zrovna v tom druhém pokoji? :twisted: Bych řekla, že je v tom něco jiného… Teorie o prudérní tchýni, které vadí představa, že její dospělý syn má někdy v životě taky sex, si radši nechám od cesty :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.11 21:48

jj spí odděleně i doma…prostě se vymlouvá, abychom spolu nemohli být…jednou jsme si ustlali spolu a ještě týden nám to vyčítala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí