Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Gladys píše:
A tchýně může spát jen zrovna v tom druhém pokoji?Bych řekla, že je v tom něco jiného… Teorie o prudérní tchýni, které vadí představa, že její dospělý syn má někdy v životě taky sex, si radši nechám od cesty
To by mě zajímalo, jak si myslí, že jsme si pořídili Petrušku? ![]()
Jinak je zajimavé, že Petrušce vykládá, jak přišla na tento svět - že spadla z nebíčka! Ještě že jí nerozumí ![]()
Foxinka píše:
jj spí odděleně i doma…prostě se vymlouvá, abychom spolu nemohli být…jednou jsme si ustlali spolu a ještě týden nám to vyčítala
a jak jste asi podle tchýně přišli k miminu?
Klidně ať vyčítá, tohle by bylo to první co bych jí vysvětlila, že budu spát se svým mužem a ne s cizí ženskou.
No tak to bych jí asi odeslala do patřičných míst
Já bych jí řekla,že ale já zase nechci spát s ní,tak ať si ustele jinde
![]()
Tak to teda tchýně asi není v pořádku, to je jak z minulého století ![]()
Jaj ty máš ještě horší tchýni jak já…no to jsem teda ráda že na tom nejsem tak špatně ![]()
Jako tohle na mě tchýně zkusit tak jí vynesu v zubech. A hlavně manžel by jí to okamžitě vysvětlil. Ten ensnáší její výlevy.
Přišlo my to dost vtipný to s tím spaním na té chatě. Zkus jí vysvětlit že nejste puberťáci ale manželé a že děti nenosej čápi
![]()
Ona je v tomto úplně mimo! Prostě přes toto nejede vlak! Je těžce závislá na příteli a mě to už s**e ![]()
Už u prvního bodu jsem si řekla, že bych nejela. Ostatní to jen potvrdily.
To ti teda nezávidím takovou tchýni, to musí být strašné a ještě asi bude, obrň se trpěliviostí.
Doufám, že tvůj muž má na věc normální názor a ke své matce normální vztah.
No tak to bych nejela ani omylem
hlavně kvůli té tchýni a samozřejmě ty hygienické podmínky teda taky nic moc
a kdypak budete moci spát spolu v jedné místnosti? Po zlaté svatbě?
![]()
delice píše:
To ti teda nezávidím takovou tchýni, to musí být strašné a ještě asi bude, obrň se trpěliviostí.Doufám, že tvůj muž má na věc normální názor a ke své matce normální vztah.
Někdy trpělivost už nestačí,pak se vždycky milá tchýně dozví, jak mě štve a ona si potom celé rodině na mě stěžuje, jak ona mi pomáhá a já ji jen odstrkuju, že ona všechno myslí dobře a chce mi pomáhat! Jednou sjem jí řekla, že je u nás často, urazila se, že mě obtěžuje a 14 dní se mnou nepromluvila…to byly zlaté časy ![]()
Tak jí naprdni častěji a máš to vyřešený ![]()
Jinak jsem si všimla, že malá se jmenuje Petruška…krásný jméno a dneska ne moc častý, teda u miminek.
Petruško už my dloooouuuho nikdo neřekl…už jsme jen Petrucha, tak my říká mamka ![]()
Hele tak se svou (ex)tchýní bych jela hned. Ale s tou tvou ani omylem
.
Letos je to jednoduchý, vymluvila bych se na nedostatečné hygienické podmínky. Příští rok bych (já osobně) už byla tvrdší a očekávala bych změnu aspoň v bodech 1 a 2 ![]()