Jet na chatu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
24.6.11 21:50
Gladys píše:
A tchýně může spát jen zrovna v tom druhém pokoji? :twisted: Bych řekla, že je v tom něco jiného… Teorie o prudérní tchýni, které vadí představa, že její dospělý syn má někdy v životě taky sex, si radši nechám od cesty :mrgreen:

To by mě zajímalo, jak si myslí, že jsme si pořídili Petrušku? :mrgreen:
Jinak je zajimavé, že Petrušce vykládá, jak přišla na tento svět - že spadla z nebíčka! Ještě že jí nerozumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
24.6.11 21:53

No snad jí to nebude vykládat i za pár let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
24.6.11 21:56
Foxinka píše:
jj spí odděleně i doma…prostě se vymlouvá, abychom spolu nemohli být…jednou jsme si ustlali spolu a ještě týden nám to vyčítala :pocitac:

a jak jste asi podle tchýně přišli k miminu? :mrgreen: Klidně ať vyčítá, tohle by bylo to první co bych jí vysvětlila, že budu spát se svým mužem a ne s cizí ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.6.11 21:58

No tak to bych jí asi odeslala do patřičných míst 8-o Já bych jí řekla,že ale já zase nechci spát s ní,tak ať si ustele jinde :oops: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
24.6.11 22:01

Tak to teda tchýně asi není v pořádku, to je jak z minulého století 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.6.11 22:01

Jaj ty máš ještě horší tchýni jak já…no to jsem teda ráda že na tom nejsem tak špatně :lol:

Jako tohle na mě tchýně zkusit tak jí vynesu v zubech. A hlavně manžel by jí to okamžitě vysvětlil. Ten ensnáší její výlevy.

Přišlo my to dost vtipný to s tím spaním na té chatě. Zkus jí vysvětlit že nejste puberťáci ale manželé a že děti nenosej čápi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.11 22:03

Ona je v tomto úplně mimo! Prostě přes toto nejede vlak! Je těžce závislá na příteli a mě to už s**e :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.6.11 22:06

ja bych jela..ale s tchyni nespala :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.6.11 22:07

Už u prvního bodu jsem si řekla, že bych nejela. Ostatní to jen potvrdily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

To ti teda nezávidím takovou tchýni, to musí být strašné a ještě asi bude, obrň se trpěliviostí. :andel: Doufám, že tvůj muž má na věc normální názor a ke své matce normální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999

No tak to bych nejela ani omylem 8-o hlavně kvůli té tchýni a samozřejmě ty hygienické podmínky teda taky nic moc :think: a kdypak budete moci spát spolu v jedné místnosti? Po zlaté svatbě? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.11 22:10

Lenka123: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.11 22:13
delice píše:
To ti teda nezávidím takovou tchýni, to musí být strašné a ještě asi bude, obrň se trpěliviostí. :andel: Doufám, že tvůj muž má na věc normální názor a ke své matce normální vztah.

Někdy trpělivost už nestačí,pak se vždycky milá tchýně dozví, jak mě štve a ona si potom celé rodině na mě stěžuje, jak ona mi pomáhá a já ji jen odstrkuju, že ona všechno myslí dobře a chce mi pomáhat! Jednou sjem jí řekla, že je u nás často, urazila se, že mě obtěžuje a 14 dní se mnou nepromluvila…to byly zlaté časy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.6.11 22:28

Tak jí naprdni častěji a máš to vyřešený :lol:
Jinak jsem si všimla, že malá se jmenuje Petruška…krásný jméno a dneska ne moc častý, teda u miminek. :mrgreen: :palec: Petruško už my dloooouuuho nikdo neřekl…už jsme jen Petrucha, tak my říká mamka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
24.6.11 22:33

Hele tak se svou (ex)tchýní bych jela hned. Ale s tou tvou ani omylem :pocitac: .
Letos je to jednoduchý, vymluvila bych se na nedostatečné hygienické podmínky. Příští rok bych (já osobně) už byla tvrdší a očekávala bych změnu aspoň v bodech 1 a 2 :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix