Ježíšku, kde jsi? Prosím, vrať se!

17226
17.11.11 18:22

Ježíšku, kde jsi? Prosím, vrať se!

Ježíšku, jsi tu? Pokud ano, chtěla bych Tě požádat, aby ses vrátil k nám do Čech nebo alespoň do našeho městečka, a vyhnal toho ošklivého červeného a tlustého dědu s mému synovi neznámými motivy :-? Prosím, ozdob všechny výlohy obchodů, okna bytů a dveře domů svým krásným kouzlem dříve, než je obsadí cizinec, který jen líně sedí na saních taženými soby a neustále vykřikuje nesmyslné „ho ho ho“ :cert: Prosím, zpívej po celý advent české koledy, aby můj syn věděl, jak jsou krásné a hřejivé u srdíčka, provoň domovy vůní sladkého cukroví a vůní vánončích stromků :srdce: Nedopusť, aby jsi byl zapomenut!!!
Ježíšku, vím, že někde jsi, a doufám, že o Štědrý večer zase předběhneš s dárečky toho červeného obtloustlíka, jako jsi to dělal po mnoho let za mého děství.....budeme na Tebe čekat :hug:
Katka a Kuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17026
17.11.11 18:26

Nejsem Jezisek,ale je to nas kamos,takze kdyz reknu,ze urco prijde,tak to tak fakt bude :mrgreen: 8-) (jen nezapomente otevrene okno :wink: ) .Nemam o neho strach,je to klucik sikovnej,ten se v Cesku jen tak neztrati,neb v kazde domacnosti v nasem okoli a u kazdeho koho zname,Jezisek chodi a chodit bude.Cerveny korpulentni pribuzny nadeluje darky „u sebe doma“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.11.11 18:26

Hele, Santa není hloupý…Jen to tu není tradiční a mě taky štve, ale štvou mě lidi, co si neváží našich tradic a cpou sem něco jiného.....

A záleží na Tobě, jak si to doma uděláš. My zpíváme koledy, umíme jich myslím si hodně moc, smysl Vánoc taky musíš vysvětlit dětem ty

• Citovat
  • Upravit
5misa6
17.11.11 18:28

To je hezké,taky toho tlustého dědu nemáme rádi :-D čekáme jen na Ježíška.

• Citovat
  • Upravit
439
17.11.11 18:29

Mluvíš mi z duše. U nás teda Tomáš zná jen Ježíška, a nido jiný u nás nenaděluje :-P . Takže mi potěšíl, když minulý víkend v hornbachu viděl Santu, řekl že je to bubák :-D.
Takže děkuji za Českého Ježíška, knížky které vydávají, Ježíškovu poštu atd. :-D za skvělé knížky po mojich babičkách, kde jsou krásné pohádky o Vánocích a Ježíškovi :huban: . U nás Santa nepochodí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.11.11 18:30
byron píše:
Hele, Santa není hloupý…Jen to tu není tradiční a mě taky štve, ale štvou mě lidi, co si neváží našich tradic a cpou sem něco jiného.....A záleží na Tobě, jak si to doma uděláš. My zpíváme koledy, umíme jich myslím si hodně moc, smysl Vánoc taky musíš vysvětlit dětem ty

Santa tady není vítán,te má být v Americe.Tam taky jim nenutíme Ježíška.

• Citovat
  • Upravit
27008
17.11.11 18:47

Taky Santovi nefandím u nás je prostě ježíšek Santa at si zůstane v americe tady ho určitě u nás nikdo nechce ani vidět,nehrajem na něj ale na Ježíška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.11.11 18:51
Crystal87 píše:
Taky Santovi nefandím u nás je prostě ježíšek Santa at si zůstane v americe tady ho určitě u nás nikdo nechce ani vidět,nehrajem na něj ale na Ježíška :wink:

Nová profilovka??to je nějaká měnící epidemie? :-D

• Citovat
  • Upravit
5429
17.11.11 18:52

Taky se mi nelíbí Santa :-( .Mám ráda české zvyky a české vánoce.
Santu ať si nechají v Americe.
Mamka mu říká Kokakoláč :mrgreen: .

Příspěvek upraven 17.11.11 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.11.11 18:53

Jj, vím, že to záleží hlavně na mně a jak si to doma zařídíme. Ale je mi do breku a často i vzteku, když jdu kolem výloh, kde se už teď válí červený dědek :cert: V týdnu jsem sháněla ozdobné folie do oken a všude na mě vyrazil Santa, sobi, červené ponožky a vše, co mi domů nesmí :cert:
Syno je ještě malý(2roky), ale pokud uvidí v akžedém obchodě S.C., tak mu asi budu říkat, že je to bubák, který se sanží vyhnat Ježíška. A budu ho učit, že pouze Ježíšek mu nosí dárky :wink: Vím, že Ježíšek jako takový nemá jasnou podobu, a proto to nechám na synově fantazii a byt budu zdobit vším, co má ježíšek rád - cukroví, perníčky, vločky, drobné dárečky, větvičky z borovice s ozdobami, shěhulák a hlavně vůní vánoc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.11.11 18:54

I my každoročně čekáme na Ježíška a i kdybychom měli krb, tak toho obtloustlého dědu poženu pohrabáčem.
:palec: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.11 18:56

A jak vypadá Ježíšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.11.11 18:57
Hanulínek píše:
I my každoročně čekáme na Ježíška a i kdybychom měli krb, tak toho obtloustlého dědu poženu pohrabáčem. :palec: :hug: :mavam:
:pankac: :pankac: :pankac:
Raději budu mrznout při otevřeném okně a čekat celý večer na Ježíška, než čekat na špinavé dárky od sazí :lol:
Tak asi to není chyba Ameriky, je to chyba našich prodejců a výrobců, že neumí nabídnout české Vánoce :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291

http://anti-santa.cz/ :mrgreen:

Taky máme doma ježíška. A Santu klukům tak nějak vysvětlujeme, jako že nosí dárky v americe (a jinde zas někdo jiný) a halt je Santa jediný o kom se ví jak vypadá a je ochotný dělat ze sebe šaška, tak ho dávají jako výzdobu…

Horší to je s Halloween versus dušičky, když okolí cpe dětem do hlavy, zda už si taky ozdobily dýni :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
terinka4444 píše:
A jak vypadá Ježíšek?

Zavři oči, a chvilku se nech unášet svojí fantazií 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová