Jídelní režim ročního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Memu synovi je 15 mesicu a mame ten rezim uplne stejny, chodi spat taky v 19:30 a budi se taky kolem 7. Od roka uz teda neni kojeny. Tu dopoledni svacinu ma akorat takovou malou, aby potom jedl obed, takze spis jen nejaky ovoce a nebo ovocnou kapsicku. Jinak je syn teda jedlik, ale myslim, ze takhle mu to vyhovuje, v noci se nebudi a celkove mi neprijde, ze by byl nekdy hladovej
Kojeni jsme utli v roce, protoze uz tomu moc nedaval a spis mi prislo, ze ho k tomu nutim
UM taky nechce, ale ji pekne kase a jogurty, takze to mu misto mlika staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikola.H93 režim máme stejný, jídlo také tak..a kojím mezi tím podle potřeby, dcerce už je 18měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 děkuji
a snídani dáváte v 8,svačinu v 10 a oběd ve 12?Moc mi toho pravého nesní.A někdy kolem půl třetí je uplakaná. Takže jí dám svačinu dřív. Nevím jestli potom teda dát ještě něco malého v 17:00 a třeba večeři dát na 18:30-19:00.Potom se nám posune koupání a ták. Jsem už úplně bezradná no
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matylda22 mě právě moc těm jogurtům už nedá. A kaše nechce. Má ráda pečivo, ale přece nemůže mít pořad na snídani a večeři pečivo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikola.H93 já dávám na snídani ovesnou kaši, ale dělám jí mix, třeba někdy ovesno-jáhlovou, ovesno-rýžovou, někdy s ovocem, někdy bez..to sní plný talíř, na svačinu už býváme venku, takže s sebou beru různě pokrájenou zeleninu, ovoce, nějakou křupku, někdy namažu pečivo s lučinou, šunkou, ale to spíš trošku pokouše a letí to, jak kdy, nebo když něco upeču, beru s sebou. Pak máme oběd, většinou masozelenina, pak jde spát, buď to stihne doma, nebo spí v kočárku, když mastíme pro segru do školky, okolo té 15h dávám velký jogurt holandii ten 200g a večeře bývá v těch 18h, většinou zeleninová polévka, tak ty taky může..
u nás je nejhorší ten oběd, jak kdy a jak co…
v průběhu dne má třeba ještě nakrájené různé ovoce, nebo jí dá něco segra.. ![]()
Zkus se podívat do skupinky vaříme pro kojence a batolata , najdeš tam spoustu inspirace co vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jdu si pro zkusenosti popripade rady…Malé je jeden rok. Teď je ještě trochu nemocná, rýma, kašel…nic vážného..jenže vubec nic nechce jist. Za den si da maximalne par kukuricnych krupek a trosku mlika. Jinak všechno odmítá…zacinaj teda asi rust i stolicky..jen nevim jak dlouho muze timhle stylem fungovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit