Máte rádi smoothie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18001
3.3.19 18:52

ja si dělám ovocný na snídani nebo svačinu, většinou nahážu co je doma. nejvíc mam ráda banán,mango,pomeranč, trochu citrónu a máta nebo meduňka. někdy přidávám i baby špenát. dobrej je i s lesním ovocem a hroznem bez pecek, ananas je výbornej. prostě se nebát kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
3.3.19 18:57

@malá_holka Tak to taky zkusím. Ono to i na delší dobu zasytí, což je super. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.3.19 19:05

Smoothie zbožňuji, ale jen to ovocné. Maximálně si do ovoce dám mrkev, ale piji jen kupované, protože zatím doma nemám smoothie maker, ale plánuji si ho pořídit. Tvoje kombinace je docela odvážná, řepu s jogurtem bych asi nedala :D. Neberu to jako prostředek na hubnutí, ale jako občasnou vitamínovou bombu, která je v zimě vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9078
3.3.19 19:06

Já si nejčastěji dělám mandarinky, kiwi, banán, ale přidávám trochu džusu, protože můj smoothie maker si s tím pak líp poradí, nemám nějaký moc profi. A v UGOvi jsem předtím měla ráda téměř jakékoliv smoothie, pro inspiraci: http://ugo.cz/smoothies

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.3.19 19:12

Ahojky, já ráda též smoothie. Mmnt si ho dělám častěji spíš kvůli vitamínům, rakyby mě zajímali recepty😊 včera jsem měla banan_mrkev _grep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
3.3.19 19:12

@MisaK1999 nejake recepty dohledas i TADY ;) ja mam docela rada ty se spenatem, ale nesmi ho byt moc, pak uz to neni dobre.
Co se tyce hubnuti ano, ale pouze ze zeleniny, ovoce ma spoustu,
cukru, nakonec si muzes namichat i kalorickou bombu :lol:
Moje oblíbené je zelené smoothie , tak je jen trosku ovoce,vic zeleniny.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.3.19 19:20

Já ho vůbec nemám rada, ale můj manžel ho miluje :lol: takže mu ho tvořím prakticky denně, ale taky jen ovocné a dá se tam nahazet všechno… Akorát mandarinky mi přijdou, ze nejsou moc cítit. Když do něčeho dam banán, tak ten je cítit hodně :) ale muž má rad i grep, pomeranče, mango, hrušky, jahody, nektarinky… většinou to dělám sezónně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.3.19 19:24

Jsem na něm téměř závislá. Nejvic mi chutná kombinace ananasu, pomerance, bananu a k tonu davam nekdy jahody, boruvky, mango… Zeleninove jsem zatim nemela, protože ji nemusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
3.3.19 19:37

Miluju ho, ale jenom ovocné. Dávám základ banan, k tomu se hodí skoro vše :) jahody, lesní ovoce, nějaká tropicka směs, prostě podle nálady. Dělám jenom z ovoce, jogurty, mlíko apod do toho necpu. Taky je to fajn způsob jak dostat poměrně velkou dávku ovoce do syna :) v létě to smoothie občas nacpu do formicek na nanuky, to je taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
3.3.19 20:11

já dolívám vodou a pomeranč předtím odšťavním. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.3.19 10:10

Jako zaklad banan, k tomu jakekoliv jine ovoce a zeleny salat, spenat ci polnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí