Noční krmení velkého mimča

797
3.3.19 12:44

@Majky121 podle mne to neres, zadne nasili :kytka: muj nebyl tak veliky (3830g) a kojim, ale prvnich cca 6 tydnu chtel jist vzdy po mene nez 3 hodinach. A to snedl dost, vazila jsem ho tak to vim, mleka bylo dost zeby mohl vypit vic kdyby chtel, ale stejne se budil. Prvni nocni interval se mu zacal natahovat po 6 tydnech, ted ve 3mesicich spi 4-5 hodin, ale zbytek noci zase po 3-4 hodinach. Ma ted 7kg. Nehrot to, je jeste maly a asi to potrebuje. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6196
3.3.19 12:54

Podle me to krmení není jen o hladu a jídle, ale i o tom, že se mimčo ujišťuje, že je poblíž maminka. Dcera je kojená, má dva měsíce a každou noc má jinou. Interval 4-5 hodin je vždy jen jednou, pak se budí po 2-3 hodinách. Když to vyjde dobře tak jí třeba 19:30, 0:30, 3:30,6:30 ale nekdy to je 19:30, půlnoc, 2:30, 4:30, 7:00 apod. Učit takhle malé díte nasilím na noční dlouhé intervaly mi upřimně nepřijde správné. Pediatrička je asi ze staré školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.3.19 12:58

A to jako proc po min 4 hodinach? Novorozenci se bezne budi po 2-3. Ma zaludek velky asi jako jeho pesticka, co se tam tak vejde? Nejake nocni intervaly bych resila nejdriv po pul roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.3.19 13:02

Upřímně, já jsem to vůbec neřešila. Dcerka dostala jíst, kdykoli si „řekla“. Ani si nedokážu představit, jak bych ji učila na nějaké intervaly. Být Tebou, vykašlu se na to, pro Tvůj vlastní klid a spokojenost prcka. Navíc se všechno rychle mění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
3.3.19 13:19

Nakrm tak, jak se ti budí. Když mu nedáš, tak ti to stejně proplače. První syn byl převážně na UM, docela cvalda, ale od čtyřech měsíců jsme dle Dr začali zkoušet příkrmy a po tom půl roce už tolik nepřibýval. Během šestinedělí si stejně začal noční intervaly prodlužovat sám. Nech to na něm, je velký, tak potřebuje papat víc, než o kilo menší miminka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.3.19 13:42
@Čajíček1980 píše:
Upřímně, já jsem to vůbec neřešila. Dcerka dostala jíst, kdykoli si „řekla“. Ani si nedokážu představit, jak bych ji učila na nějaké intervaly. Být Tebou, vykašlu se na to, pro Tvůj vlastní klid a spokojenost prcka. Navíc se všechno rychle mění :)
:palec: presne.

Taky jsem male dala, jak si rekla. Obcas i po hodine, hlavne v lete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.3.19 18:10

Díky moc všem, prostě tomu dám čas a nechám to na Daníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.3.19 19:20

Dcerka se mi narodila 4560g a kojila jsem na pozadani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí