Noční krmení velkého mimča
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Majky121 podle mne to neres, zadne nasili
muj nebyl tak veliky (3830g) a kojim, ale prvnich cca 6 tydnu chtel jist vzdy po mene nez 3 hodinach. A to snedl dost, vazila jsem ho tak to vim, mleka bylo dost zeby mohl vypit vic kdyby chtel, ale stejne se budil. Prvni nocni interval se mu zacal natahovat po 6 tydnech, ted ve 3mesicich spi 4-5 hodin, ale zbytek noci zase po 3-4 hodinach. Ma ted 7kg. Nehrot to, je jeste maly a asi to potrebuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle me to krmení není jen o hladu a jídle, ale i o tom, že se mimčo ujišťuje, že je poblíž maminka. Dcera je kojená, má dva měsíce a každou noc má jinou. Interval 4-5 hodin je vždy jen jednou, pak se budí po 2-3 hodinách. Když to vyjde dobře tak jí třeba 19:30, 0:30, 3:30,6:30 ale nekdy to je 19:30, půlnoc, 2:30, 4:30, 7:00 apod. Učit takhle malé díte nasilím na noční dlouhé intervaly mi upřimně nepřijde správné. Pediatrička je asi ze staré školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jako proc po min 4 hodinach? Novorozenci se bezne budi po 2-3. Ma zaludek velky asi jako jeho pesticka, co se tam tak vejde? Nejake nocni intervaly bych resila nejdriv po pul roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, já jsem to vůbec neřešila. Dcerka dostala jíst, kdykoli si „řekla“. Ani si nedokážu představit, jak bych ji učila na nějaké intervaly. Být Tebou, vykašlu se na to, pro Tvůj vlastní klid a spokojenost prcka. Navíc se všechno rychle mění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakrm tak, jak se ti budí. Když mu nedáš, tak ti to stejně proplače. První syn byl převážně na UM, docela cvalda, ale od čtyřech měsíců jsme dle Dr začali zkoušet příkrmy a po tom půl roce už tolik nepřibýval. Během šestinedělí si stejně začal noční intervaly prodlužovat sám. Nech to na něm, je velký, tak potřebuje papat víc, než o kilo menší miminka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čajíček1980 píše:
Upřímně, já jsem to vůbec neřešila. Dcerka dostala jíst, kdykoli si „řekla“. Ani si nedokážu představit, jak bych ji učila na nějaké intervaly. Být Tebou, vykašlu se na to, pro Tvůj vlastní klid a spokojenost prcka. Navíc se všechno rychle mění
Taky jsem male dala, jak si rekla. Obcas i po hodine, hlavne v lete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit