Ochutnáváni jídla do třech měsíců věku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.19 15:13

Ochutnavani jídla

Je někdo kdo dával ochutnavat před ukončením třetím měsícem? Občas malé uvarim třeba kousek brokolice, brambory, mrkve a dam ji dvakrát do pusy. Jinak chci podotknout že od narozeni je na UM
Vím že by se to asi nemělo ale pardon na čem jsme vyrůstali my?
Anonym aby mě tady biomatky neukamenovali

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76007
20.2.19 15:20

ne nedávala, nejsem žádná biomatka, ale nechápu potřebu cpát dvouměsíčnímu dítěti jakékoli jídlo,
a divím se, že to dítě dokáže spolknout :nevim:
mně se zdá brzy dávat příkrmy i ve 4 měsících, má dcera to naprosto odmítala a začala je jíst až v 5,5 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.2.19 15:21
@Anonymní píše:
Je někdo kdo dával ochutnavat před ukončením třetím měsícem? Občas malé uvarim třeba kousek brokolice, brambory, mrkve a dam ji dvakrát do pusy. Jinak chci podotknout že od narozeni je na UM

Dávala jsem oliznout třeba okurku salatovku anebo jablko, ale cíleně jako jídlo jsem nedavala nic, pockala jsem na ukončeny 4M, není kam spěchat a mimco mliko potřebuje, jist pak bude cely život, nehrotila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 15:23

Dam ji trochu na lžičku dvakrát do pusy nejí to někam moc a ano spolkne to v pohodě dokonce i otvírá pusu abych ji dala další

• Citovat
  • Upravit
14376

Ne nedávala a nejsem kupodivu žádná biomatka. Do třetího měsíce se můj syn kroutil bolestmi každý den, trápily ho koliky a jeho zažívání nebylo připravené. Možná bych si přečetla něco o čtvrtém trimestru… Dětský zažívací systém dozrává až kolem 3.měsíce po porodu. My jsme možná vyrůstali jinak, ale medicína a vše okolo jde dopředu, tak proč mám dělat vše proto, abych svému dítěti ubližovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76007

a na čem jsme vyrůstali my? nevím, kolik je ti let, já jsem před 3. měsícem vyrůstala na Feminaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.19 15:24
@Anonymní píše:

Nevím proč anonym, ale asi bych takhle brzy nedávala. Až když dítě bude mít zájem. Malá začala koukat po jídle kolem 5.měsíce. Ještě chápu příkrmy od ukončeného 4. měsíce, pokud je dítě na UM. Ale dřív mně to přijde zbytečné. Ono taky je potřeba, aby si dítě vycvičilo obličejové svaly, aby mu potom šlo polykání snadněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.2.19 15:24

A proč to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
20.2.19 15:25

Hm, moje dcera nic nechtela ani po pul roce :nevim: mladsi ted ma 4,5 mesice a moc se mi do prikrmu nechce…s mlikem je to tak pohodlne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76007
20.2.19 15:25
@Čičorečka píše:
A proč to děláš?

jo to je dobrá otázka, proč to zakladatelka dělá, k čemu je to dobré ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.19 15:26
@stinga píše:
jo to je dobrá otázka, proč to zakladatelka dělá, k čemu je to dobré ?

Tak někdo dítě posazuje, jiný vodí za ruce…asi aby bylo lepší než těch ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.2.19 15:27

@stinga no a já skoro do roka plně kojená, protože jsem prostě na lžičku pusu neotevřela :D :D když mi tam konečně něco,, narvali"tak jsem to vyplivla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.19 15:27
@Sue2008 píše:
Hm, moje dcera nic nechtela ani po pul roce :nevim: mladsi ted ma 4,5 mesice a moc se mi do prikrmu nechce…s mlikem je to tak pohodlne :P

Máme to podobné. Přikrmuju, ale kolikrát taky nakojím, protože je to rychlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.2.19 15:28

:zed: Já teda vyrůstala na MM respektive sunaru, když už kojit nešlo :roll: Co ti na tohle řekl pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60984
20.2.19 15:31

A me by zas zajimalo, proc si zalozila tuhle diskusi? :mrgreen:
Z tvyho prispevku se zda, ze ti to prijde v pohode, tak proc zakladat diskusi? Cekas naky bouřlivý reakce a hadky?
Si svymu diteti davej co chces :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko