Jídelní židle - která?

78
26.1.20 21:20

Jídelní židle - která?

Máte prosím někdo zkušenosti s těmito jídelní židlemi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiveDream
26.1.20 21:53

Máme tu Kinderkraft a velká spokojenost…malé je 9m a dávám ji tam sedět když něco dělám v kuchyni a ona si hraje s hračkama na pultíku, který se dá odejmout a vršek můžeš dát do myčky, jde polohovat jak do výšky, tak sklon opěradla. Sedí tam když jí krmím, ale co jsem zatím nezkoumala - jak půjdou odejmout popruhy na připnutí kvůli vyprání (až začne jíst sama, je mi jasné, že to bude všude..). Co je pro mě mínus - špatně se s ní manipuluje po plovoucí podlaze. Moc “nejede”.

• Citovat
  • Upravit
21680
5.2.20 16:06

@-xoxo_Ivv- za mě ani jednu, koupila bych dřevěnou, až bude dítě sedět, je to zbytečná drahá věc na chvilku…
Navíc dítě tak rychle roste… dcera si už v 18m chtěla vylézat na židličku sama, jen jsem jí odendala pultík, sama jedla a byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.20 22:15
@Káťa19 píše:
@-xoxo_Ivv- za mě ani jednu, koupila bych dřevěnou, až bude dítě sedět, je to zbytečná drahá věc na chvilku…
Navíc dítě tak rychle roste… dcera si už v 18m chtěla vylézat na židličku sama, jen jsem jí odendala pultík, sama jedla a byla spokojena.

Pravda… Také to tak máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.2.20 22:23

My máme rostoucí židle dřevěné Jitro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.2.20 08:51

My máme tuhle, dá se napolohovat a má pratelný potah, vydrží dlouho, jak pro nesedící dítko tak i na později a vzhledově je i podobná té vaší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.1.24 14:19

@korneli tu mame z rostouciho nabytku taky, je super a za dobré peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.4.24 21:51

Máme doma takovou tu starou klasiku, která se dá přeskládat z jídelní židle na stoleček se židličkou a to je top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí