Jídelní židlička CAM Campione

50
11.12.08 16:13

Jídelní židlička CAM Campione

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tuto židličku a pokud ano, jak jste s ní spokojený. Chystám se nějakou židličku koupit a tahle se mi líbí a přijde mi tam praktický ten koš. Díky za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
11.12.08 17:09

Ahoj, kupovala jsem pred vice jak tremi lety a zrovna jsem ji nekomu pujcovala, ale…byla jsem tak spokojena, ze neprodavam a nechavam si na dalsi mimi.

Kosik byl super. Mela jsem to jako zasobnik na plenky.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.12.08 00:18

Taky jsme ji měli pro malého a teď je schovaná a čeká na další mimčo :wink:
Opravdu bezvadná, nemám co vytknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.8.11 10:04

Ahojky, mám tuto židličku, vypadá dobře, akorát jsem si naivně myslela, že je to i pro nesedící děti a v návodu je psáno, že je to pro děti co sami sedí už. Nevíte, jak to je? Používáte je třeba i pro pětiměsíční drobky, či opravdu až když začne sedět? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
29.8.11 11:01

Nikdo neporadí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.8.11 11:10

Ahoj,nevím,jestli je ta židlička stavbou stále stejná,ale já jí používala od 4měsíců,jde dobře naklopit a je to pořád lepší než krmit tak malé dítě na klíně nebo v autosedačce…
jsem s ní moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
29.8.11 21:42

Právě někdo tady psal, že není takový náklon jako v autosedačce, ve vajíčku, ale jak jsem to vyzkoušela, zdá se mi, že je to velice podobné ten náklon, tak proto se ptám :nevim: Jen mě právě zarazilo v tom návodě, že se má používat, až když dítě samo sedí :think:
Jinak děkuju za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
30.8.11 08:55

Nesedící děti by se neměli posazovat nikam ani do křesílek =) tuhle židličku máme a je super =) košík je fajn, ale máme ho pořád plný drobků :lol: máme ho jen proto, že malému se líbí do něj ozit =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
30.8.11 08:57
Ivoka píše:
Ahoj,nevím,jestli je ta židlička stavbou stále stejná,ale já jí používala od 4měsíců,jde dobře naklopit a je to pořád lepší než krmit tak malé dítě na klíně nebo v autosedačce…
jsem s ní moc spokojená.

Proč krmit 4.měs dítě v židličce když tyto dítka pijí jen mléko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.8.11 09:16

Trolíci, no už od 4.měsíce se dávaj příkrmy, pokud je na UM, ne? Aspoň co vím :think: Tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
30.8.11 09:19
orlynka píše:
Trolíci, no už od 4.měsíce se dávaj příkrmy, pokud je na UM, ne? Aspoň co vím :think: Tak asi proto.

Jen jsem se ptala, my do 6měs jen kojili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
30.8.11 11:25
Trolíci píše:
Ivoka píše:
jsem s ní moc spokojená.
Proč krmit 4.měs dítě v židličce když tyto dítka pijí jen mléko?

jj,přesně tak,jak napsala orlynka nekojené děti mají příkrmy od 4.měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.8.11 21:05

Já také ještě stále kojím, ale za chviličku nás také bude čekat papání, proto jsem se ptala, zda tam můžou i nesedící děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.8.11 21:05

Já také ještě stále kojím, ale za chviličku nás také bude čekat papání, proto jsem se ptala, zda tam můžou i nesedící děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.8.11 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí