Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tuto židličku a pokud ano, jak jste s ní spokojený. Chystám se nějakou židličku koupit a tahle se mi líbí a přijde mi tam praktický ten koš. Díky za příspěvky.
Ahoj, kupovala jsem pred vice jak tremi lety a zrovna jsem ji nekomu pujcovala, ale…byla jsem tak spokojena, ze neprodavam a nechavam si na dalsi mimi.
Kosik byl super. Mela jsem to jako zasobnik na plenky.
Terik
Taky jsme ji měli pro malého a teď je schovaná a čeká na další mimčo ![]()
Opravdu bezvadná, nemám co vytknout ![]()
Ahojky, mám tuto židličku, vypadá dobře, akorát jsem si naivně myslela, že je to i pro nesedící děti a v návodu je psáno, že je to pro děti co sami sedí už. Nevíte, jak to je? Používáte je třeba i pro pětiměsíční drobky, či opravdu až když začne sedět? ![]()
Ahoj,nevím,jestli je ta židlička stavbou stále stejná,ale já jí používala od 4měsíců,jde dobře naklopit a je to pořád lepší než krmit tak malé dítě na klíně nebo v autosedačce…
jsem s ní moc spokojená.
Právě někdo tady psal, že není takový náklon jako v autosedačce, ve vajíčku, ale jak jsem to vyzkoušela, zdá se mi, že je to velice podobné ten náklon, tak proto se ptám
Jen mě právě zarazilo v tom návodě, že se má používat, až když dítě samo sedí ![]()
Jinak děkuju za reakci ![]()
Nesedící děti by se neměli posazovat nikam ani do křesílek =) tuhle židličku máme a je super =) košík je fajn, ale máme ho pořád plný drobků
máme ho jen proto, že malému se líbí do něj ozit =)
Ivoka píše:
Ahoj,nevím,jestli je ta židlička stavbou stále stejná,ale já jí používala od 4měsíců,jde dobře naklopit a je to pořád lepší než krmit tak malé dítě na klíně nebo v autosedačce…
jsem s ní moc spokojená.
Proč krmit 4.měs dítě v židličce když tyto dítka pijí jen mléko?
Trolíci, no už od 4.měsíce se dávaj příkrmy, pokud je na UM, ne? Aspoň co vím
Tak asi proto.
orlynka píše:
Trolíci, no už od 4.měsíce se dávaj příkrmy, pokud je na UM, ne? Aspoň co vímTak asi proto.
Jen jsem se ptala, my do 6měs jen kojili
Trolíci píše:Ivoka píše:Proč krmit 4.měs dítě v židličce když tyto dítka pijí jen mléko?
jsem s ní moc spokojená.
jj,přesně tak,jak napsala orlynka nekojené děti mají příkrmy od 4.měsíce…
Já také ještě stále kojím, ale za chviličku nás také bude čekat papání, proto jsem se ptala, zda tam můžou i nesedící děti…
Já také ještě stále kojím, ale za chviličku nás také bude čekat papání, proto jsem se ptala, zda tam můžou i nesedící děti…