Fusak Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2596
4.12.08 10:26

Fusak Bugaboo

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti s fusakem Bugaboo, rozhodli jsme se pro kočár Bugaboo Cameleon a chceme k tomu vybrat opravdu kvalitní fusak, protože naše mimi přesedlá do sporťáku nejpozději v prosinci;-), tak jestli originál opravdu stojí za to. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
20.9.11 10:46

Ahoj,

oživuji tuto diskuzi, protože toto samé právě řeším.

Mám kočárek Bugaboo Cameleon a syna starého skoro 4m. Je ale docela velký (myslím syn), takže předpokládám, že v hluboké korbě bude tak do Vánoc a po Novém roce půjde do sporťáku.
A teď otázka - co s fusakem. Můžu dát tento i do korbičky nebo je to jen do sporťáku?
Mám ještě další dotazy:
Měla bych koupit jiný do korbičky? Nějaký univerzál, třeba Emitex nebo třeba nějaký beránčí?
Jak teplý je ten originál? Bude to v zimě ve sporťáku v pohodě?
Ještě jsem viděla v Německu beránčí fusak šitý přímo na sporťák Cameleon - vyplatil by se? Nebylo by prckovi v tom vedro (třeba z jara)?

předem díky za rady a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
20.9.11 11:09

Ahoj, fusak by měl pasovat i do hluboké korby, ale ještě jsem to nezkoušela. Toto jsem našla na stránkách Anny Victorie:
Zimní fusak originál Bugaboo jde i do hluboké korby, mám to vyzkoušené, ten vršek se jakoby ohne a miminko má krásně chráněnou hlavičku. Přesně mi to ukázala paní v obchodě v Anně Viktorii.
Jinak já mám pro jistotu ještě koupený Lodger Bunker, foto přikládám. Ten je úžasně teploučký a vydrží opravdu dlouho, takže se tam mimčo v pohodě vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
20.9.11 11:10

Ta teplá vložka se dá vyndat a potom je fusak i na jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
20.9.11 12:26

taky mame do cameleona koupenej Lodger Bunker, ale vyzkousime ho az v listopadu :lol: :mrgreen:
me se na nem prave libi, ze je v nem mimco pekne zachumlany :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
20.9.11 12:31
martek01 píše:
taky mame do cameleona koupenej Lodger Bunker, ale vyzkousime ho az v listopadu :lol: :mrgreen:
me se na nem prave libi, ze je v nem mimco pekne zachumlany :oops:

Jo, to mě právě taky, musí v něm být úžasně teploučko a vypadá nádherně :palec: No, uvidíme, kdy s ním vyrazíme my na první procházku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.9.11 11:39

tak jsem se byla dnes podívat v Anna&Viktorie na ten originál fusak…
Do hluboké korbičky se prý jen ohrne a mimino se zasune jen do půlky toho fusaku (která je pak ve sporťáku jako sedací část), což je ale problém, protože syn je už teď dost dlouhej a naležato se tam nevešel…
takže budu muset pořídit nějaký univerzál fusak do hluboké korby a pak zvlášť ještě do sporťáku.

Do kolika cm je ten Lodger? Vejde se tam i větší dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
21.9.11 12:11

kamaradka ho ma na 1,5 rocniho a v pohode ;-)
presny rozmery nevim, zkus google, nebo ho muzu premerit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.9.11 13:01

no, píšou, že vydrží celé tři roky… rozměry jsem nenašla. tak snad nekecají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
21.9.11 13:02

je fakt velikej, ja ho mam taky koupenej na tri roky, tak uvidime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
21.9.11 14:49
Black_Orchids píše:
tak jsem se byla dnes podívat v Anna&Viktorie na ten originál fusak…
Do hluboké korbičky se prý jen ohrne a mimino se zasune jen do půlky toho fusaku (která je pak ve sporťáku jako sedací část), což je ale problém, protože syn je už teď dost dlouhej a naležato se tam nevešel…
takže budu muset pořídit nějaký univerzál fusak do hluboké korby a pak zvlášť ještě do sporťáku.Do kolika cm je ten Lodger? Vejde se tam i větší dítě?

Dokonce píší, že by do něj mělo vejít tříleté dítě, ale samozřejmě je to asi individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
21.9.11 14:50

Jo, už jste to sem psali, nevšimla jsem si :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.9.11 21:04

ten Lodger se mi zdá jako dobrý řešení.
Měla bych ještě dotaz - líbí se mi ten džínový . Netušíte někdo, zda ho dodávají i s tou barevnou fleecovou vnitřní vložkou nebo ta se musí koupit zvlášť? Při objednání tam nikde není volba barvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
21.9.11 21:13

ja mam prave ten dzinovej a je luxusni :pankac:
vlozka je uvnitr svetle hneda, ale da se do nej dokoupit jakakoliv barevna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.12 18:01

Holky, jste spokojené s tím Lodgerem ve sporťáku Bugaboo? U prvního dítka jsme měli originál Bugaboo, ale teď u miminka přemýšlím nad změnou. Hlavně mi jde o sporťák do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí