Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti s fusakem Bugaboo, rozhodli jsme se pro kočár Bugaboo Cameleon a chceme k tomu vybrat opravdu kvalitní fusak, protože naše mimi přesedlá do sporťáku nejpozději v prosinci;-), tak jestli originál opravdu stojí za to. Děkuji za odpovědi.
Ahoj,
oživuji tuto diskuzi, protože toto samé právě řeším.
Mám kočárek Bugaboo Cameleon a syna starého skoro 4m. Je ale docela velký (myslím syn), takže předpokládám, že v hluboké korbě bude tak do Vánoc a po Novém roce půjde do sporťáku.
A teď otázka - co s fusakem. Můžu dát tento i do korbičky nebo je to jen do sporťáku?
Mám ještě další dotazy:
Měla bych koupit jiný do korbičky? Nějaký univerzál, třeba Emitex nebo třeba nějaký beránčí?
Jak teplý je ten originál? Bude to v zimě ve sporťáku v pohodě?
Ještě jsem viděla v Německu beránčí fusak šitý přímo na sporťák Cameleon - vyplatil by se? Nebylo by prckovi v tom vedro (třeba z jara)?
předem díky za rady a názory.
Ahoj, fusak by měl pasovat i do hluboké korby, ale ještě jsem to nezkoušela. Toto jsem našla na stránkách Anny Victorie:
Zimní fusak originál Bugaboo jde i do hluboké korby, mám to vyzkoušené, ten vršek se jakoby ohne a miminko má krásně chráněnou hlavičku. Přesně mi to ukázala paní v obchodě v Anně Viktorii.
Jinak já mám pro jistotu ještě koupený Lodger Bunker, foto přikládám. Ten je úžasně teploučký a vydrží opravdu dlouho, takže se tam mimčo v pohodě vejde.
taky mame do cameleona koupenej Lodger Bunker, ale vyzkousime ho az v listopadu
![]()
me se na nem prave libi, ze je v nem mimco pekne zachumlany ![]()
martek01 píše:
taky mame do cameleona koupenej Lodger Bunker, ale vyzkousime ho az v listopadu![]()
me se na nem prave libi, ze je v nem mimco pekne zachumlany
Jo, to mě právě taky, musí v něm být úžasně teploučko a vypadá nádherně
No, uvidíme, kdy s ním vyrazíme my na první procházku ![]()
tak jsem se byla dnes podívat v Anna&Viktorie na ten originál fusak…
Do hluboké korbičky se prý jen ohrne a mimino se zasune jen do půlky toho fusaku (která je pak ve sporťáku jako sedací část), což je ale problém, protože syn je už teď dost dlouhej a naležato se tam nevešel…
takže budu muset pořídit nějaký univerzál fusak do hluboké korby a pak zvlášť ještě do sporťáku.
Do kolika cm je ten Lodger? Vejde se tam i větší dítě?
kamaradka ho ma na 1,5 rocniho a v pohode ![]()
presny rozmery nevim, zkus google, nebo ho muzu premerit
no, píšou, že vydrží celé tři roky… rozměry jsem nenašla. tak snad nekecají…
je fakt velikej, ja ho mam taky koupenej na tri roky, tak uvidime ![]()
Black_Orchids píše:
tak jsem se byla dnes podívat v Anna&Viktorie na ten originál fusak…
Do hluboké korbičky se prý jen ohrne a mimino se zasune jen do půlky toho fusaku (která je pak ve sporťáku jako sedací část), což je ale problém, protože syn je už teď dost dlouhej a naležato se tam nevešel…
takže budu muset pořídit nějaký univerzál fusak do hluboké korby a pak zvlášť ještě do sporťáku.Do kolika cm je ten Lodger? Vejde se tam i větší dítě?
Dokonce píší, že by do něj mělo vejít tříleté dítě, ale samozřejmě je to asi individuální.
ten Lodger se mi zdá jako dobrý řešení.
Měla bych ještě dotaz - líbí se mi ten džínový . Netušíte někdo, zda ho dodávají i s tou barevnou fleecovou vnitřní vložkou nebo ta se musí koupit zvlášť? Při objednání tam nikde není volba barvy…
ja mam prave ten dzinovej a je luxusni ![]()
vlozka je uvnitr svetle hneda, ale da se do nej dokoupit jakakoliv barevna
Holky, jste spokojené s tím Lodgerem ve sporťáku Bugaboo? U prvního dítka jsme měli originál Bugaboo, ale teď u miminka přemýšlím nad změnou. Hlavně mi jde o sporťák do budoucna.