Fusak Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4890
26.11.12 12:14
@lorynka píše:
Ahoj, my máme Lodger v šporťáku BGB camelon a mám pocit že tam dobre nedrží, akurát som rozmýšlala či nemám kúpiť ešte aj ten original BGB fusak, lebo dcéra sa v kočíku stále hýbe a potom aj ten lodger je celý skrčený. Takže hovoríš že originál nie je moc teplý na zimu?

Mám tan ten originál zatím pořád a je v něm teplo, ale ještě nezačali ty pořádné mrazy. Tak fakt nevím. Já mám ještě takový vyteplený nánožník, tak to dám kdyžtak ještě na něj. Jinak ten sedí fakt parádně. Jde vidět, že je dělaný přímo na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.8.13 21:35

Ahoj, chtěla bych se poradit jaký koupit fusak do Cameleona. Malej už půjde na zimu do sporťáku a řeším jestli koupit ten univerzální od Bugaboonebo ten nový arctic s odepínací péřovou vrstvou nebo např ten keiser s beránkem. Díky za názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 10:51

Taky to pravé řeším. Jestli originál + nanoznik, nevím… Jaky artic myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.8.13 15:37

@Senseye myslela jsem tento http://www.chytryhracky.cz/…ey-5434.html , ale zatím nikdo neporadil. Asi hodim dotaz do širšího pléna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.8.13 19:22

A k come ten artic?
vyuzijes ho v nasich podmienkach? Ja kupila len ten obycajny, a pry by mal stacit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.8.13 10:34

Děkuji za link. V Malviku je o 500,– dražší! Vypadá hodně dobre!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niki000077
12.9.13 13:50

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jde fusak BuggaBoo i do autosedačky? Dnes jsem si ho objednala přes e-shop, ale jelikož čekám zimní miminko, tak nevím jestli musím koupit ještě jeden fusak, který by šel do autosedačky. Děkuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
2814
12.9.13 14:25

Ahoj

Taky řeším fusak do Bugaboo. Budeme muset koupit rovnou 2 kousky, takže taky koukám na cenu…
A nezkoušela jste některá fusak (ne origoš) upravit tak, že by se dal za to sedátko zaháknout jako originál???
Líbí se mi ten Kaiser, ale nevím nevím nevím no :think: http://www.ondalek.cz/…hermo-aktion?…
Abych děťátka pak pořád někde nelovila pod kočárem, jako to bylo u prvorozené i když jsme neměli Bb, ale to je asi jedno…

A ještě jeden dotaz nepropustí ten Lodger vlhkost??? Vypadá moc pohodlně a teploučce, ale ta nepromokavost mě tam trošku mate.

Díky za každý názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 14:32

@sanuska1
preco budes kupovat dva kusy?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2814
12.9.13 14:57

Protože čekám dvojčata :D Tak aby tomu jednomu neumrzly nohy, tak musím koupit dva :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 15:18

@sanuska1
Tak to mi vobec nedocvaklo..:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.9.13 14:47

bugaboo arctic

Ahoj vsem, nemate prosim vas nekdo zkusenost s tim fusakem bugaboo Arctic?? Ten standardni bugaboo mi prijde dost tenky na zimu… Taky ted prave resim jestli ten berankovy nebo arctic. Libi se mi na nem ze tam jdou odepnout ty vrstvy a da se tedy pouzit i do teplejsiho pocasi… Dekuji za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.9.13 16:32

@Adebe
Na odpoved so tiez pockam..ale vcera som kupila Lodger Bunker, a ten mi pride lepsi ako ten standart BGB..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.9.13 17:58

Ja taky puvodne chtela ten Lidger jenze muj chlspak nesnasi zavinovacky a ma fakt silu takze se obavam ze by se mi z toho lodgeru veluce rychle vymanil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.9.13 17:59

Pardon za preklepy pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie