Fusak Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
24.10.12 18:53

Tak Bugaboo budu kupovat v zimě, Donkey Duo, ale po zkušenostech z minulé zimy žádný origo fusak, ale nechám ušít druhý Aesthetic - prďous v něm jako novorozeně v lednu (to byly ty mrazy) jezdil jen v overálku a fleesové nevyteplené kombinézce, jinak by se upekl. Teď jsem ho poprvé vyzkoušela do sporťáku a prcka jsem nechala jen v body a punčocháčích.
Takže - za mě - vyprdněte se na Bugaboo fusak a kupte si Aesthetic :palec:

• Citovat
  • Upravit
24.10.12 19:20

Ahojky, mám fusak bugaboo a zajímalo by mě, zda v něm dítko v zimě nezmrzne. Bylo mi řečeno, že je docela slabý. Jinak mi byl také doporučen Lodger. Tak nevím, zda ho mám ještě dokoupit. Malá už je ve sporťáku. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
24.10.12 19:49

Tak já nakonec měla do hluboké korby na podzim normální Emitex (jen na říjen a listopad), v prosinci šel do sporťáku a tam jsem pořídila beránkový Kaiser, kupováno zde: http://www. amazon. de/s/ref=nb_sb_ss_i0_10?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=bugaboo+lammfell&sprefix=bugaboo+la%2Caps%2C251 Ten je šitý přímo na Bugaboo sporťák a je fakt super, byli jsme několikrát na horách a dítko v něm bylo naprosto komfortní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
24.10.12 20:37

Já jsem měla Lodger v hluboké korbě a teď máme sporťák a včera jsem dala ten origoš fusak. Mě připadá super, dobře tam sedí, ale je fakt, že mi nepřipadá tak teplý jak Lodger, takže do větší zimy je asi vyměním.
Jinak kámoška mi dneska ukazovala nový fusak od Pinkie, černý, omyvatelný a vypadá úplně parádně, takový lesklý, teplučký a fakt velký. Tak kdybych neměla tyto dva, tak nad ním asi popřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.12 21:16

Tedys a jak sedí ve sporťáku ten Lodger?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
25.10.12 08:51
@Vilímka píše:
Tedys a jak sedí ve sporťáku ten Lodger?

No, to musím teprve vyzkoušet, já jsem ho měla jen v tom hlubokém a sporťák máme až od léta a teď jsem dala rovnou ten origoš, protože mi přišlo, že ten tam bude sedět líp, je přeci jenom dělaný na to. Zahákne se vzadu za tu opěrku a krásně to tam drží a nesjíždí. I vlastně v tom sedu, je to úplně přesně a nijak se to nekrčí. Ten lodger nahoře nezaháknu a to mě štve, no, musím to vyzkoušet a dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.10.12 10:52

Jezdi se s nim vyborne! hlavne je vybornej, kdyz jsem v obchode, rozbalim ho a aspon se nezpoti :-) mluvim tedy o Lodgeru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
29.10.12 19:58
@martek01 píše:
Jezdi se s nim vyborne! hlavne je vybornej, kdyz jsem v obchode, rozbalim ho a aspon se nezpoti :-) mluvim tedy o Lodgeru ;-)

A nesjíždí dolů z těch zádeček? Jak je to tam uchycené? Já jsem dnes byla s tím BGB a to opravdu není asi do zimy, už jsem měla takový divný pocit, že snad malé musí být i zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.10.12 20:35

@Tedys drzi to na tech ksirach. nebo nevim, co myslis. vsak je o fusak mladej oprenej, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
29.10.12 20:48
@martek01 píše:
@Tedys drzi to na tech ksirach. nebo nevim, co myslis. vsak je o fusak mladej oprenej, ne? :-)

Jo, přesně to, protože ten BGB to má udělané tak, že je to normálně zezadu nasunuté za tu sedačku, stejně jako potah, takže to super drží, měla jsem strach aby to nějak nesjíželo dolů, když to není připevněné nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
29.10.12 22:15

@Tedys vis co, lodger se da prece stahnout kolem hlavicky, takze se neda nikde zahakout. ale jak rikam, drzi to dobre. je proste nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
30.10.12 07:30
@martek01 píše:
@Tedys vis co, lodger se da prece stahnout kolem hlavicky, takze se neda nikde zahakout. ale jak rikam, drzi to dobre. je proste nejlepsi

Právě kvůli tomu jsem se ptala, tak to je dobře že drží, nemusím kupovat jiný fusak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lorynka
25.11.12 21:48

lodger

Ahoj, my máme Lodger v šporťáku BGB camelon a mám pocit že tam dobre nedrží, akurát som rozmýšlala či nemám kúpiť ešte aj ten original BGB fusak, lebo dcéra sa v kočíku stále hýbe a potom aj ten lodger je celý skrčený. Takže hovoríš že originál nie je moc teplý na zimu?

• Citovat
  • Upravit
lorynka
25.11.12 21:51

Ahoj, vieš mi dať názov toho fusaku do šporťáku BGB cameleon, lebo máme lodger a podla mna tam moc nesedí, dcéra sa tam stále mrví a potom to je celé dokrčené.

• Citovat
  • Upravit
2494
26.11.12 11:45

My mame taky lodger ve sportaku cameleon a nic se nikde nekrci :nevim: mas ho tam dobre danej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí