Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Na ten jsem taky koukala, ten vypadá v pohodě. sedí do bugabooček? přinejhorším jsem si už říkala, že bych do korbičky koupila lodger a na příští zimu do sporťáku originál, ale jsou to 2× vyhozené peníze. ![]()
Ja si osobne myslum ze lodger do korby super ale do sportaku absolutne neprakticky… Hlavne kdyz uz dite chodi a mas spinavy boty od blata snehu atd… Spustu fusaku ma takovou nasadku na boty i ten muj ktera je omyvatelna…
Tak možná se nakonec ještě přece jen rozhodnu pro toho beránka ![]()
Ja ho muzu jen doporucit
ale samozrejme zalezi co od toho fusaku clovek ocekava a tak… ![]()
@Gabiina píše:
Holky a jaký fusak jste teda nakonec koupily? já mám objednaný kočárek buffalo a právě řeším stejný problém - jaký fusak koupit do hluboké korby?
tak ja mam nakonec 3 fusaky..
![]()
origos bugabooo-ale ten az do sportaku
Lodger Bunker
http://www.ondalek.cz/…ece-reluxury-
ten je super jak sdo korby, tak do sportaku, uplne v pohode tam sedi, a jak tu niekto pisal, ze promokne, tak nepromokne, je to stejneho vodneho stlpca ako ostatne fusaky-ked mrhoolilo alebo jemne snezilo tak som nedavala plastenku(tu davam stejne kvoli dietatu, aby nebolo zasnezene)
a potom mam este Elodii
http://www.ondalek.cz/…novym-limcem
ten sme kupovali lebo sme isli na hory, a chcela som so,,sustakovym´´ povrchom, ale myslim, ze by sme v pohode vystacili s Lodger..
Elodie je krasne teplucka, maleho som tam davala len v body a teplackach-samo ponozky a cepka(v 6 mes a vonku teploty okolo 0–5st, ked bolo -10 dostall mikinu)
Ja mam ted nekolik typu: lodger, elodie, beranek viz odkaz vyse nebo emitex. Mimco cekam v prosinci, tak nevim, ktery je nejvhodnejsi do korbicky
. Na original bugaboo kaslu, kdyz do korby nesedi.
@Gabiina píše:
Ja mam ted nekolik typu: lodger, elodie, beranek viz odkaz vyse nebo emitex. Mimco cekam v prosinci, tak nevim, ktery je nejvhodnejsi do korbicky. Na original bugaboo kaslu, kdyz do korby nesedi.
do korby som mala jak Lodger tak Elodii a obidva boli v pohode..tipovo su to uplne ine fusaky, Lodger Ti tam,,zapadne",Elodie bude vidiet az von..vis co myslim.. ![]()
Inak oba sedia i na sportak, a Lodger sedi i do golfek(XT Maclaren)..
Emitexmne,,vadi" ze ho ma kazdy.. ![]()
A beranka som kupila beranci jozesinu, ktoru mozem davat pod mimco kdekolvek, takze fusak mi prisiel zbytocny..
A neni lodger min teply jak ED nebo emitex? Podle fotek to vypada jen jako nejaka dečka ![]()
@Gabiina
Polial premyslal nad tym co som davala odkaz, tak neni min teply(emitex ale nepoznam, len ED)..
Ja som treba tu vlozku dobho dala asi 2× a vystacil si v nom celu zimu..parkrat sme mali ED..