Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Adebe
Ten nas takisto neznasa zavinivacky..tak uvidime ci bude s tymto..predsa len v tom nebude uplne zavinuty..
..a takisto pisem z mobilu, takisto pardon za chyby..
No ja se u toho lodgeru jeste bojim aby nepromoknul az bude ve sportaku, prece jen se mi nechce vytahovat plastenku pri kazde prehnace… ![]()
Tak jsem se nakonec rozhodla pro tento
http://www.e-sladkyspanek.cz/…bloudi-vlnou ![]()
Objednala jsem fusak bugaboo a byla jsem dost naštvaná, protože prodejce mě ujišťoval, že se vhodný i do hluboké korby, což evidentně není. Je moc dlouhý a vždycky tam nějaká část překáží. Tak nevím, jestli ho nechat na příští rok do sporťáku nebo vrátit a koupit úplně jiný. Jedině ho lze použít tak, jak už tady někdo psal, že se mimo položí do horní částí a sedací část se ohne. Stejně nechápu, proč bugaboo dělá jenom fusak na sedací část, to s miminky v Holandsku nejezdí v zimě ven? Co jsem koukala tak rozměrově by ještě mohl do hluboké korby sedět fusak Stokke nebo Concord.
@Prit
Nooo, tak vitaj v klube..:-)..fusak sa Ti bude hodit do sportaku..ja dom kupils Lodger a spokojnost..
Me teda obecne prijde ze maji vetsinu
Doplnku prizpusobenych spis na
sportak..:)
@Adebe
To mne tiez, i ked neni sa comu divit, korbicku mas tak na pol roka.
Holky a jaký fusak jste teda nakonec koupily? já mám objednaný kočárek buffalo a právě řeším stejný problém - jaký fusak koupit do hluboké korby? ![]()
Ja mam ten berankovy psala jsem odkaz vyse, je uzasne teply a krasne sedi i na sportak…
Dívala jsem se i na ten lodger bunker. ale není málo teplý? přijde mi to podle fotek jen jako taková látečka. Beránek sice vypadá teple, ale radši bych upřednostnila něco látkového. ![]()
Podle me ten lodger hlavne neni uplne nepromokavy coz pak ocenis ve sportaku. Ja osobne kdyz jen lehce prsi nebo snezi tak hned plastenku nevytahuju na prejiti nejake kratke vzdalenosti.. Kdyz chces latku tak mozna Emitex..?