Jídelníček 11měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
11.12.11 23:22

jídelníček 11m dítěte

ahoj holky,
stále se v tom nějak plácám, jaký je vhodný jídelníček 11měsíčního miminka? Kolikrát by měl správně jíst? UM má jen v noci - 2×. A jaké jsou důležité potraviny pro jeho tělíčko? Ovoce, zelenina, maso, v jakém poměru?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
12.12.11 00:04

Ahoj, tak v tomhle věku jsem dávala ráno mléko, pak třeba kousek rohlíku s něčím. Svačina ovoce (přesnídávka), oběd - maso, zelenina a příloha, odpoledne jogurt, večer kaše (to začala později odmítat) a mléko. Jinak jestli ti prťous přibírá jak má, tak je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.12.11 00:10

ahojky taky jsme to měli podobně, když tak jukni na kojeni.net je tam ke stažení jídelníček a jaké potraviny kdy je dobré zavádět a jak často. Mě to hodně pomohlo. My jsme mléko měli jen ráno večer po kaši už ho nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.12.11 00:11

U nás bylo v 6 ráno mlíko, pak ještě usnul, pak kolem 9 ovoce, v poledne masozel, odpoledne mlíko nebo jogurt případně pečivo, spíš suché, večer kaše a pak ještě mlíko.
Průběžně dostával ještě kukuřičné křupky, aby měl co žumlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
12.12.11 00:18

jo křupky jsem zapoměla, těch snědla nepočítaně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
12.12.11 06:58
Gladys píše:
U nás bylo v 6 ráno mlíko, pak ještě usnul, pak kolem 9 ovoce, v poledne masozel, odpoledne mlíko nebo jogurt případně pečivo, spíš suché, večer kaše a pak ještě mlíko.
Průběžně dostával ještě kukuřičné křupky, aby měl co žumlat.

k tomu není co dodat, přesný JL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
12.12.11 08:18

Holky díky, na kojení kouknu a luciasek tak nějak se mi to líbí. Já se plácám v tom, jestli jogurt ráno nebo odpoledne kdy ovoce a vesele to točím, pak má ovoce k obědu a tak :zed: jinak jo přibírá. právě jsem zjistila, že vyrostl z vajíčka :roll: no čekala jsem, že tam ještě měsíc vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
12.12.11 08:18

U nás je to s jídlem takto: Ráno kojení(kojím už pouze z jednoho prsa,v druhém se mléko ztratilo),dopoledne půl ovocné skleničky smíchané s mlékem,jogurtem,případně rozmočenou baby sušenkou.Samotné ovoce do dcery totiž nedostanu.V poledne masozel.příkrm,odpoledne kojení+ ovoce s mlékem nebo kaší či jogurtem a večer opět masozel. nebo řídká ovesná kaše s ovocem.Přes noc kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
12.12.11 08:20

Na žužlání dávám přes den ty sušenky a zbytky rozlámu ke svačinkám do mléka s ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.12.11 08:26

U nás nad ránem UM,pak snídaně- chleba,toust,rohlík,vánočka,s žervé,máslem a tvrdým sýrem,marmas,tunáková pěna apod,čaj,pak oběd-masozelenina,svačina bud´ovoce nebo jogurt s ovocem,večeře budˇ UM s banánem,hruškou,jablkem a vločkami,rýží,jáhly … nebo třeba hustší polévka,nebo to,co na oběd.
Jinak na žužlání křupky,nebo třeba plátek tvrdého sýru,jablko,banán …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.1.12 22:20

Ahoj my to mame takhle :
8-9 (jak se vzbudi) UM 210ml
1O-11 100-150g svacinka (ovocne prikrmy,piskutky,jogurty)
13 obed 220g (masicko se zeleninou mame 5× tydne, 1× tydne rybu, 1× tydne bez masicka) jidla kupuju :-( bojim se ji varit…
po obede jde chrupkat tak na dve hodky (nekdy spi dele)
16-17 UM 21O
19-20 UM 210 nebo mlicko s kasi 250ml s prichutemi (- nechce mi kase! :-( )
jinak behem dne ji davam do rucky jablicka, krupky, rohliky, syry atd.
Bohuzel nemame zuby, ale rozmelni to.
Porad tapes jak ji krmit? Mimcu staci papkat 5× denne, nektere se budi vecer na jidlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí