Příkrmy z Polska
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrmy z Polska
Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenost ze skleničkami z Polska. Slyšela jsem, že jsou o dost levnější než u nás. Já sice příkrmy vařím, ale na nějaké cestování, nebo když není čas uvařit, tak bych pár skleniček mít doma chtěla.
Předem děkuji za vaše zkušenosti a rady.
Koukla bych tam, jenže já se tam nedostanu (malý nemá pas), takže tam jezdívá manžel a tak bych mu už ráda řekla, co má koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme malé kupovali Bobovitu a nechtěla nic jiného. A bylo to o dost levnější, ale je to asi půl rok zpátky a malá jezdila dycky s náma i teď když jedem na trhy tak ji bereme sebou, vůbec by mě nenapadlo, že by musela mít pas, to slyším prvně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ty ne, ty máš občanku, ale dítě nemá žádný průkaz totožnosti, kdyby vás zastavili policajti, tak máte asi dost problém
navíc od letošního června už se nedají děti zapisovat do pasu a musí mít svůj vlastní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepípli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepípli
januliiik, tak to jste narazili na pohodové policajty
ze zákona musí mít dítě cestovní doklad a zapsání ve tvé občance není cestovním dokladem pro dítě. občanka je jen cestovní doklad pro tebe ![]()
jinak se omlouvám zakladatelce za odbočení. s příkrmy z polska zkušenosti nemám. a nemohla bys manžela nechat s potomkem doma a zajet si tam sama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky to jsem fakt nevěděla
tak to abych malé zašla ještě letos vyřídit pas
my tam jezdíme docela často
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:Januliiik píše:
ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepíplijanuliiik, tak to jste narazili na pohodové policajty
jinak se omlouvám zakladatelce za odbočení. s příkrmy z polska zkušenosti nemám. a nemohla bys manžela nechat s potomkem doma a zajet si tam sama?ze zákona musí mít dítě cestovní doklad a zapsání ve tvé občance není cestovním dokladem pro dítě. občanka je jen cestovní doklad pro tebe
Januliku presne jak pise nozu, pas musi mit kazde dite co cestuje do zahranici. Polaci jsou celkem ok, ale my i kdyz se jedeme koupat tak male taham pas.
JInak k zakladatelce, kamaradka bydli hned u hranic a sklenicky malemu kupovala jenom tam, opravdu stoji mene nez u nas.
Mmch vsechno tam stoji mene nez u nas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme dvakrát v Krkonoších, co je malá na světě a pokaždé zajeli do Polska, kupovali jsme Bebilon (Nutrilon), příkrmy, kaše, čaje, všechno do foroty. Teď když už dochází zásoby, tak objednávám z MMB. Konkrétně na nutrilonu to vyjde o 100,– méně než tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dík, no uvidím, co manžel doveze a kdyby to nezvládnul, tak bych malého příště dala na hlídačku k babičce a vyrazili bysme spolu. Manžel tam jezdí se svým bráchou a jeho ženou a já je teda zaprvé moc nemusím (ale to bych se překonala, musím to dělat raz za čas), ale hlavně jeho brácha jezdí jak hovado a do toho bych nešla, přece jen mám doma malé dítě a je mi můj život milý. Stačí, že se třepu strachy o manžela, když s ním někam jede.
Právě nutrilon (bebilon) jsme z polska měli, ale potom měl malý z něj zácpu, tak jsme přešli na sunar, ale s těmi skleničkami jsem nevěděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty bobovity jsou dobré, my od nich měli i kaše a fakt to tam vycházelo hodně levno, malé to chutnalo. Jezdili jsme do Kauflandu a hlavně, jsem dycky platili kartou, to je pak lepší kurz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju tam Bebilo a kaše nestle a bobovitu. To výjde levněji,ale skleničky mi přišly že výjdou tak na stejno…No já nevím,moc je u nás nekupuju,takže možná ani nemám takový přehled. Ale ty kaše a sunary se fakt vyplatí. Jinak je ještě dobrý „sunar“ HIPP combiotic-vyjde stejně jako nutrilon cenově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit