Příkrmy z Polska

8937
10.12.11 17:10

Příkrmy z Polska

Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenost ze skleničkami z Polska. Slyšela jsem, že jsou o dost levnější než u nás. Já sice příkrmy vařím, ale na nějaké cestování, nebo když není čas uvařit, tak bych pár skleniček mít doma chtěla.
Předem děkuji za vaše zkušenosti a rady.
Koukla bych tam, jenže já se tam nedostanu (malý nemá pas), takže tam jezdívá manžel a tak bych mu už ráda řekla, co má koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
10.12.11 17:46

My jsme malé kupovali Bobovitu a nechtěla nic jiného. A bylo to o dost levnější, ale je to asi půl rok zpátky a malá jezdila dycky s náma i teď když jedem na trhy tak ji bereme sebou, vůbec by mě nenapadlo, že by musela mít pas, to slyším prvně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.12.11 18:07

No a máš ji zapsanou ve svém pase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.12.11 18:11

ne, nemám, do PL přece pas nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.12.11 18:21

no ty ne, ty máš občanku, ale dítě nemá žádný průkaz totožnosti, kdyby vás zastavili policajti, tak máte asi dost problém
navíc od letošního června už se nedají děti zapisovat do pasu a musí mít svůj vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.12.11 18:23

ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepípli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
10.12.11 18:27
Januliiik píše:
ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepípli :think:

januliiik, tak to jste narazili na pohodové policajty ;-) ze zákona musí mít dítě cestovní doklad a zapsání ve tvé občance není cestovním dokladem pro dítě. občanka je jen cestovní doklad pro tebe ;-)

jinak se omlouvám zakladatelce za odbočení. s příkrmy z polska zkušenosti nemám. a nemohla bys manžela nechat s potomkem doma a zajet si tam sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.12.11 18:36

holky to jsem fakt nevěděla 8o tak to abych malé zašla ještě letos vyřídit pas 8o my tam jezdíme docela často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.12.11 18:48
nozu píše:
Januliiik píše:
ty to je jakésik divné, malou mám jen v občance, policajti nás zastavili asi 3× za dobu co tam tak jezdíme a nikdy ani nepípli :think:

januliiik, tak to jste narazili na pohodové policajty ;-) ze zákona musí mít dítě cestovní doklad a zapsání ve tvé občance není cestovním dokladem pro dítě. občanka je jen cestovní doklad pro tebe ;-)

jinak se omlouvám zakladatelce za odbočení. s příkrmy z polska zkušenosti nemám. a nemohla bys manžela nechat s potomkem doma a zajet si tam sama?

Januliku presne jak pise nozu, pas musi mit kazde dite co cestuje do zahranici. Polaci jsou celkem ok, ale my i kdyz se jedeme koupat tak male taham pas.

JInak k zakladatelce, kamaradka bydli hned u hranic a sklenicky malemu kupovala jenom tam, opravdu stoji mene nez u nas.
Mmch vsechno tam stoji mene nez u nas :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
10.12.11 18:59

Byli jsme dvakrát v Krkonoších, co je malá na světě a pokaždé zajeli do Polska, kupovali jsme Bebilon (Nutrilon), příkrmy, kaše, čaje, všechno do foroty. Teď když už dochází zásoby, tak objednávám z MMB. Konkrétně na nutrilonu to vyjde o 100,– méně než tady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.12.11 21:58

holky dík, no uvidím, co manžel doveze a kdyby to nezvládnul, tak bych malého příště dala na hlídačku k babičce a vyrazili bysme spolu. Manžel tam jezdí se svým bráchou a jeho ženou a já je teda zaprvé moc nemusím (ale to bych se překonala, musím to dělat raz za čas), ale hlavně jeho brácha jezdí jak hovado a do toho bych nešla, přece jen mám doma malé dítě a je mi můj život milý. Stačí, že se třepu strachy o manžela, když s ním někam jede.
Právě nutrilon (bebilon) jsme z polska měli, ale potom měl malý z něj zácpu, tak jsme přešli na sunar, ale s těmi skleničkami jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.12.11 22:00

ty bobovity jsou dobré, my od nich měli i kaše a fakt to tam vycházelo hodně levno, malé to chutnalo. Jezdili jsme do Kauflandu a hlavně, jsem dycky platili kartou, to je pak lepší kurz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.12.11 22:07

Kupuju tam Bebilo a kaše nestle a bobovitu. To výjde levněji,ale skleničky mi přišly že výjdou tak na stejno…No já nevím,moc je u nás nekupuju,takže možná ani nemám takový přehled. Ale ty kaše a sunary se fakt vyplatí. Jinak je ještě dobrý „sunar“ HIPP combiotic-vyjde stejně jako nutrilon cenově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí