Jidelniček 11mesačného miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jidelniček 11.mesačného miminka
chci se zeptat mamiček jaky meli jidelniček od rana až do večera pro 11. mesačne miminko..hledam nejaku inspiraci pro našu Ludmilku,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, tak u nás snídaně a večeře to byl chlebík (obyč nebo toustový)s pomazánkama, svačiny ovoce, jogurt nebo přesnídávka a oběd, maso, zelenika, omáčky, atd. mezitím pár sušenek, piškotku a tak. no prostě už jedla skoro všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana F píše:
ahoj, tak u nás snídaně a večeře to byl chlebík (obyč nebo toustový)s pomazánkama, svačiny ovoce, jogurt nebo přesnídávka a oběd, maso, zelenika, omáčky, atd. mezitím pár sušenek, piškotku a tak. no prostě už jedla skoro všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,mala bude mit rok,rano davam 210 UM,pak zkousim chleba s necim,ale moc mi ho nechce,tak kolem 12h ma obed - maso,zelenina,pridavam obcas zloutek,kombinuju s ryzi a testovinama.Omacky a jine jsem jeste nezkousela.Na svacinku jogurt nebo ovoce a mezitim krupky a piskotky.Vecer zase UM 210ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v 11ti měsících už jsem nechávala větší kousky (malá měla 6 zubů, takže v pohodě), chlebem se mi nikdy nedusila, ale já dávám dost pomazánky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana F píše:
v 11ti měsících už jsem nechávala větší kousky (malá měla 6 zubů, takže v pohodě), chlebem se mi nikdy nedusila, ale já dávám dost pomazánky
ahoj, jaké pomazánky prosím tě dáváš? třeba se inspiruju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak u Mišulky ráno 210ml mlíka, svačinka ovoce nebo jogurt, oběd zeleninka maso a nějaká příloha nebo sklenička, svačina ovoce, nebo jogurt, nebo chlebík s máslem, večeře kašička.. s klusky je problém i u nás, někdy se dáví ale zkouším to pomalu, ona totiž zásadně nežvýká ale rovnou polyká a já nevím co s tím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit