Jidelniček 11mesačného miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
16.10.11 12:56

jidelniček 11.mesačného miminka

chci se zeptat mamiček jaky meli jidelniček od rana až do večera pro 11. mesačne miminko..hledam nejaku inspiraci pro našu Ludmilku,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
16.10.11 13:25

ahoj, tak u nás snídaně a večeře to byl chlebík (obyč nebo toustový)s pomazánkama, svačiny ovoce, jogurt nebo přesnídávka a oběd, maso, zelenika, omáčky, atd. mezitím pár sušenek, piškotku a tak. no prostě už jedla skoro všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.10.11 15:15
muzu se zeptat?co di treba davate mrkev uvarenou s bramborem tak ji namackate ju?a nemuze se tosutovym chlebem dusit?mam syna 11 mesicniho a bojim se mu davat
Jana F píše:
ahoj, tak u nás snídaně a večeře to byl chlebík (obyč nebo toustový)s pomazánkama, svačiny ovoce, jogurt nebo přesnídávka a oběd, maso, zelenika, omáčky, atd. mezitím pár sušenek, piškotku a tak. no prostě už jedla skoro všechno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
16.10.11 15:24

Ahoj,mala bude mit rok,rano davam 210 UM,pak zkousim chleba s necim,ale moc mi ho nechce,tak kolem 12h ma obed - maso,zelenina,pridavam obcas zloutek,kombinuju s ryzi a testovinama.Omacky a jine jsem jeste nezkousela.Na svacinku jogurt nebo ovoce a mezitim krupky a piskotky.Vecer zase UM 210ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
16.10.11 20:40

v 11ti měsících už jsem nechávala větší kousky (malá měla 6 zubů, takže v pohodě), chlebem se mi nikdy nedusila, ale já dávám dost pomazánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.11 20:49
Jana F píše:
v 11ti měsících už jsem nechávala větší kousky (malá měla 6 zubů, takže v pohodě), chlebem se mi nikdy nedusila, ale já dávám dost pomazánky

ahoj, jaké pomazánky prosím tě dáváš? třeba se inspiruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.11 20:54

tak u Mišulky ráno 210ml mlíka, svačinka ovoce nebo jogurt, oběd zeleninka maso a nějaká příloha nebo sklenička, svačina ovoce, nebo jogurt, nebo chlebík s máslem, večeře kašička.. s klusky je problém i u nás, někdy se dáví ale zkouším to pomalu, ona totiž zásadně nežvýká ale rovnou polyká a já nevím co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí