Jídelníček 16měsíčních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iveta89
11.5.12 09:00

On to viděl u neteře a chtěl mlsat taky jenže neteři jsou 4roky a ta už jí kde co a v tom on má vzor :think:

• Citovat
  • Upravit
13141
11.5.12 09:04
@Iveta89 píše:
On to viděl u neteře a chtěl mlsat taky jenže neteři jsou 4roky a ta už jí kde co a v tom on má vzor :think:

hm, to je pak průser. Promiň, třeba moje reakce nebyla úplně košér, ale pro mě jsou kostíci prostě takový ten pomyslný vrchol všeho hnusu, co se prodává pro děti. Jelikož je na to reklama, jak je to super zdravě s vápníkem a ještě k tomu dostaneš obrázek. A ve skutečnosti: http://www.chemievjidle.cz/…stici-danone :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
11.5.12 09:18

No ale já nevím já když se nad tím zamyslím tak co je vlastně dnes zdravé,v potravinách těch zdravých věcí ubírají.Chtějí za to nesmyslné peníze a přitom to šidí,v reklamach se chválí jak je to super zdravý a přitom… :zed: je to dneska těžký vybrat opravdu to nejlepší,myslím že naše mamky takové starosti neměli protože dřív ty potraviny byli lepší.Když to tak vidím dnes je každé druhé dítě nemocné,bud má alergii nebo astma a podobné věci.Dřív si myslím že taková nemocnost nebyla. :nevim: ale to je trochu mimo téma a nechci tím někoho naštvat,jen je to muj názor na tu dnešní dobu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2708
11.5.12 09:33

Musím souhlasit s @omites. Díky za super odkaz! :kytka:

Náš prcek vidí u neteře taky samé lahůdky typu crackery se sýrovou příchutí, přeslazované barevné kuličky, na kterých je nápis „cereální“, mléčné řezy apod. :zed: Musíš holt číst složení a nenechat se zblbnout nápisem „PRO DĚTI“ apod. Prostě mu to nedám. Když už, tak teda u babičky toho Lipánka - ten bez příchuti. Oni se toho za zbytek života nají dost a dost. Jasně, už ochutnal Jupíka s éčkama, podařilo se mu ukrást sušenku s čokoládou, ale brumíky a jiné pseudozdravé věci mu běžně nedávám. S klidným svědomím dám Opavia piškoty, kde je jen mouka, cukr, vejce. @Iveta89 těžko odnaučíš, to je mi jasný. Jakmile ochutnají něco „lepšího“, chtějí to. A Hollandia bílý jogur 500 gramů vyjde na 21 Kč, má to na 4× a můžu do toho nasypat cokoli (čerstvé ovoce, ovesné vločky, ..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí