Jídelníček 2,5leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Terez001 No vidíš, já mám nejedlíka taky. Ve věku, který popisuješ, to tak zkoušela většina dětí z okolí. Já přistoupit na jeho hru, tak jí jen sladkosti a mléko, měl smůlu a musel jíst, co bylo. A když nechtěl jíst, tak holt nejedl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita Neřekla jsem jsem, ze nemělo, ale že ho nepotřebuje, pokud jí dostatek ostatních mléčných nebo mléko nahrazujících produktů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelkadd píše:
@warita Neřekla jsem jsem, ze nemělo, ale že ho nepotřebuje, pokud jí dostatek ostatních mléčných nebo mléko nahrazujících produktů
tak ty mlecne vyrobky zase nemusi jist, kdyz pije mleko. Nemyslim to ve zlem, ale je to hodne zvlastni argument.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro 20 měsíců
po probuzení zředěné mléko většinou beba nebo hipp kvůli tekutinám.. blbě pije
snídaně, čaj nebo granko (jen si cucne) a chleba s něčím, jogurt s ovocem, palačinky někdy si dá se mnou míchaný vajíčka, někdy puding, někdy udělám krupicovou kaši
svačina nějaký ovoce nebo sladká minihouska, půlka rohlíku, když je velký hlad tak třeba termix nebo tak něco
oběd polívka většinou zeleninová nebo vývar zase spíš ucucne a pak jídlo co máme my a pokud není vhodný a nebo jsem dala moc soli tak dám hipp srdíčko nebo uvařím těstoviny s protlakem a posypu sýrem
svačina přesnídávka, nebo půlka rohlíku nebo nějaký ovoce, kousek buchty prostě co je
na noc má mlíko nezředěný 210 ml.
výška 84 cm váha asi 10.5 kila. „Sežere“ v podstatě skoro všechno