Jídelníček pro 9měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My máme 9.měsíc teprve dva dny, ale jídelníček má takto:
uvedený časy jsou jen orientační, není to přesné, každý den trošku jiné ![]()
7:00 kojení
9:00 svačina - přesnídávka (kupovaná či dělaná), banán, jogurt bílý od Hollandie bu´d samotný nebo s ovocem/ovocnou přesnídávkou
11:15 oběd - masozeleninové příkrmy či zeleninové. Zelenina všeho druhu - brambory, hrášek, brokolice, mrkev, petržel, cuketa, atd. Přílohy - brambory, celozrnné těstoviny nebo jasmínová/basmati rýže. Jen polévku jsem zatím nedělala. Nevím jak jí udělat hustou.
14:00 svačina - ty samé jako dopoledne
17:30 večere - kaše jáhlová, kaštanová, kukuřičná, ovesná. Buď samotná nebo s banánem, zeleninou, ovocenou přesnídávkou. Kupuji např. od Countrylifu.
20:00 kojení a jde spát
někdy během noci ještě kojím, někdy i přes den, dle potřeby. Jinak ještě mezitím pije vodu.
Jen se chci zeptat co ještě dávat k svačině a jak to kombinovat. Většinou mi přijde, že je to pořád dokola a chtěla bych to nějak změnit a zase sušenky se mi moc dávat nechtějí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, maminky, tak moje „miminko“ma 9.mesicu a 11dni.Rano kolem 6-7h.se budi a vypije 120ml UM, pak si tak do 9h. na hodinu schrupne a dam dalsich 120ml UM, kolem 10.30-11h.jde spát, po probuzeni kolem 12h. zelenino-masovy prikrm, spagety, nebo polevku, tu varim ze zeleniny a kousek masa, bud kruti prsa nebo kralik nebo vepřové(pridam vice zeleniny, aby byla hustejsi),a k tomu bud ryzi, brambor, nebo testoviny…nebo bez masa, at to nema porad stejne. kolem 14h.pred spaním 90-120ml UM(ale jak kdy),po spani kolem 16h.bud jogurt activii nebo 1/2holandie bílé s bananem, nebo chleba s maslem (dr. rikala s cimkoli-maslo, syr, sadlo) a po koupani 18-19h.na spani 120-150ml UM.Kdyz to tak pocitam, ji asi 5× denně, mezitim nejake ovoce nebo kukuricne krupky, ji po mensich davkach a casteji a vazi asi kolem 9kil. A na piti bud prevarenou vodu nebo bylinkovy ci ovocny caj.
V noci prevazne spi, ale ted z horka se budi, v noci davam caj, jeste si ucucne poslednich zbytku mleka ode mne a nekdy dam 90-120ml UZ, kdyz nemuze usnout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit