Jídelníček vás hubeňourů

Majulis
19.5.15 14:38

Jídelníček vás hubeňourů

Zajímalo by mě, jak vypadá jídelníček Vás hubených holek, které nemůžete přibrat. Je mi 25 let, měřím 166 cm a vážím 46 kg. Do 19 let, když jsem bydlela u maminky jsem mívala 52 kg, měla jsem hezká prsa atd. Po odstěhování šla váha najedou dolů a po vysazení HA ještě vím. Teď jsem už cca 5 let na váze 46 kg. Štítnou žlázu mám v pořádku a jinak jsem na tom zdravotně taky dobře, ale ráda bych aspoň na těch 50 kg přibrala, ale i blbých 0,5 kg je problém. Zajímalo by mě, jak se stravujete, protože mi přijde, že jím poměrně dost narozdíl od jiných, které toho s o půlku míň jak já a nehubnou.

Zde je můj jídelníček:
Snídaně: 2 krajíce chleba (jeden se sýrem/šunkou…, druhý s marmeládou/medem…), zelenina, čaj
Svačina: ovoce (bánan/jablko/hruška..), celozrnná houska s něčím (šunka/pomazánka…), něco sladkého (šunka/buchta…)
Oběd: většinou polévka a druhé jídlo
Odp. svačina: ovoce, pečivo s něčím, sladké
Večeře: obložený chleba, zelenina

Někdy mlsám i mezi jídli popř u tv.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
19.5.15 14:43

Mám dost podobný jídelníček jako ty, ale přibrat nemůžu ani za nic. :roll:
Měřím 162 cm a váha se mi pohybuje mezi 47-49,5 kg. Teď už asi týden piju 2× denně Nutridrinky a nepomáhá ani to. Chtěla bych se dostat tak na váhu 52-53 kg. Počkám si s tebou s dovolením na rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 14:44

Mrkněte na FB, pokud máte, a stránku Fitness Motivation CZ ;) Jsou tam rady jak pro redukční, tak pro objemové jídelníčky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
19.5.15 14:44

@lovesmile

tak aspoň, že nejsem sama :-)

• Citovat
  • Upravit
6578
19.5.15 14:48
@lyrica píše:
Mrkněte na FB, pokud máte, a stránku Fitness Motivation CZ ;) Jsou tam rady jak pro redukční, tak pro objemové jídelníčky. :pankac:

Díky! :palec:
Vyjelo mi jich několik, ale tak jsem se dala žádost do té s nejvyšším počtem lidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.5.15 14:49

Zdaleka nejsi sama, znám dvě holky, co jsou hubené jak tyčky, v těhotenství obě měly jen břicho, nikde jinde nenabraly. :nevim: Radu ale nemám, já bývala taky vyžle, ale ty časy jsou už pryč. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.5.15 15:03

@Majulis
Já taky nemohu nabrat, ale tolik jako ty toho teda rozhodně nesním, já jím když mám hlad nebo chuť, na dopolední sváču teda většinou chuť nemám.
Jestli je ti jak jsem pochopila 24 let, tak je to třeba rychlým metabolismem, nebo spíš máš teď řekněme v životě více nervů než doma u maminky, proto více spaluješ.
Děláš nějaký sport?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 15:03

@lovesmile jojo, je asi největší. :P Jinak tam mezi těma lidma je týpek, když si přečteš úvodní příspěvek, co dělá jídelníčky na míru. Mám od něj na redukci a bomba spokojenost. A má i objemové právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.5.15 15:04

Ooooooooo, jak já vám závidím :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 15:07

Zakladatlko, to je celkem jednoduché, kde udělat úpravy..
Snídaně: vykašli se na chleba, ten si nech na večeři, a udělej si poctivou kaši. Z mléka (případně sojového apod) - jáhlovou, ovesnou, pohankovou… přidej 2-3 hrsti různých semínek nebo ořechů, a med dle libosti. Zapij kakaem nebo meltou s mlékem.

Svačina: Přidej jogurt

Oběd: přidej jako tečku kafíčko s něčím sladkým, příp. horkou čokoládu. Taky trochu zeleniny s oliv. olejem (nebo lněným nebo jiným)

Svačina: OK

Večeře: ty chleby si dej aspoň dva (jeden kus pečiva, proboha, to jí má 2-letá dcera). Namaž si je máslem. Občas zkus salám vyměnit za nějaký kvalitní zdroj bílkovin, třeba tvaroh nebo cottage nebo tuňáka.

Takhle jím já. Mám na stejnou výšku momentálně taky 46kg, ale ještě 2měs zpátky jsem měla 43 (přibírací proces ještě není u konce :D). Takže myslím, že i ty bys z toho mohla trochu nahodit.
Ono obecně je tvůj jídelníček takový jednostranný - ze suchého pečiva se šunkou somatotyp jako ty (evidentně) nepřibere.

• Citovat
  • Upravit
966
19.5.15 15:09

A máš nějaké zdrav. problémy nebo proč to řešíš? Pokud je ti dobře, tak se na to asi vyprdni. Znám lidi co přibírají ze vzduchu a naopak megajedlíky, kteří nenaberou ani deko a jako fakt „žerou páté přes deváté“, každý to má jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 15:11

A cvičit ;) Silovku, nabereš svaly a bude to paráda! Rozhodně bych se necapala pečivem, sladkostma, buchtama…tím se nabírá jen tuk, no a bejt oplácaná, to asi nebude tvůj cíl, ne? Ale pokud ano, tak směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.5.15 15:13

Ahoj, jsem na tom stejne..
je mi 26, merim 157 a vazim 50 kg.. vedle dcery vypadam jak jeji sestra.. ja to mam teda jine, protoze msm vypoukli zadek a kdybych nabrala dve kila tak mi to pujde do zadku a k me vysce budu vypadat jak prdelac. :lol: kdyz jsem ale nemocna tak shodim tri kila hned a pak je nabiram dalsi tri mesice..

• Citovat
  • Upravit
6578
19.5.15 15:14
@lyrica píše:
@lovesmile jojo, je asi největší. :P Jinak tam mezi těma lidma je týpek, když si přečteš úvodní příspěvek, co dělá jídelníčky na míru. Mám od něj na redukci a bomba spokojenost. A má i objemové právě :mrgreen:

A ten jídelníček ti udělal zdarma? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.5.15 15:15
@Raduš.ka44 píše:
Zdaleka nejsi sama, znám dvě holky, co jsou hubené jak tyčky, v těhotenství obě měly jen břicho, nikde jinde nenabraly. :nevim: Radu ale nemám, já bývala taky vyžle, ale ty časy jsou už pryč. :oops:

A tak to já jsem v těhotenstvích přibrala jednou 20 kg a podruhé 19 kg. :mrgreen: Ale cca po šestinedělí váha opět 49 kg. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová