Jídelníček vás hubeňourů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
19.5.15 15:16

@lovesmile no to bohužel, 850,–:lol: :lol: :lol: Je to na míru, hlavně on je děsně férovej, se vším poradí, je ti k dospozici. Prostě co to budu okecávat. Od půlky ledna mám dole 11kg. ( Teď 59, předtím 70kg :) A to jsem jako jinak naprostej nevěřící typ, nesnáším takové ty nabídky výživovejch poradců a podobně. Ale tohle je něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.5.15 15:24

@mončís
Mě teda 50Kg na 157cm přijde naprosto adekvátní. :think: Já mám na 154cm teď cca 43kg a to jsem ještě horko těžko dvě nabrala a cítím se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
19.5.15 15:37

Mléko a mléčné výrobky nemůžu (sýry nevadí), bolí mě po nich břicho a mám pak průjem, ale na tom není nic zvláštního. Ráda bych je tam zařadila aby to bylo pestřejší, ale když to nemůžu, tak nevím čím to mám ozvláštnit aby to nebylo takové jednostranné. Také mě nebaví pořád obložené pečivo, ale jsem ráda, když si stihnu uvařit aspoň oběd natož vyvařovat nějaké večeře. Já hlavně nejsem moc gurmán, jím jen abych přežila a kdybych nemusela tak snad nejím vůbec :lol: jinak snažím se cvičit aspoň 2× týdně (posilování). Stresu mám docela dost, to je pravda, ale jsem prostě typ člověka co se pořád něčím stresuje, takže jiný to asi nebude no.
Jinak zdravotní potíže díky váze nemám, ale dřív jsem vypadala líp. Spadla mi prsa a jdou mi vidět žebra a to taky není zrovna sexy, že :)

• Citovat
  • Upravit
5696
19.5.15 15:43
@Majulis píše:
Zajímalo by mě, jak vypadá jídelníček Vás hubených holek, které nemůžete přibrat. Je mi 25 let, měřím 166 cm a vážím 46 kg. Do 19 let, když jsem bydlela u maminky jsem mívala 52 kg, měla jsem hezká prsa atd. Po odstěhování šla váha najedou dolů a po vysazení HA ještě vím. Teď jsem už cca 5 let na váze 46 kg. Štítnou žlázu mám v pořádku a jinak jsem na tom zdravotně taky dobře, ale ráda bych aspoň na těch 50 kg přibrala, ale i blbých 0,5 kg je problém. Zajímalo by mě, jak se stravujete, protože mi přijde, že jím poměrně dost narozdíl od jiných, které toho s o půlku míň jak já a nehubnou.

Zde je můj jídelníček:
Snídaně: 2 krajíce chleba (jeden se sýrem/šunkou…, druhý s marmeládou/medem…), zelenina, čaj
Svačina: ovoce (bánan/jablko/hruška..), celozrnná houska s něčím (šunka/pomazánka…), něco sladkého (šunka/buchta…)
Oběd: většinou polévka a druhé jídlo
Odp. svačina: ovoce, pečivo s něčím, sladké
Večeře: obložený chleba, zelenina

Někdy mlsám i mezi jídli popř u tv.

Závidím, jím asi tolik co Ty a mám 2× tolik kilo. :pocitac: :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.5.15 15:48

@Majulis Ahoj. Já na tom byla stejně. Přibrat se mi na 50 kilo povedlo až v těhotenství :D Cekem jsem přibrala asi 20, ale zůstalo mi krásných 51, a to si držím, ať chci, nebo nechci. Neřeš to, až přijde čas, přibereš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
19.5.15 16:01

Chtěla jsem se zeptat jestli můžu s touto váhou cvičit i cvičení typu Jillian atd. Nerada bych ještě zhubla :-/

• Citovat
  • Upravit
791
19.5.15 16:09

Tak já mám na 174 cm 54 kilo. Jídelníček podobný, jen k obědu nemám polívky. V těhu mi váha poskočila o 16 kilo výš, ale během 6 týdnů jsem byla zpátky na své váze (prvních 10 zůstalo už v porodnici).

Teď jsem začala víc péct (buchty, muffiny). A chodím běhat. Tak třeba se to konečně zvedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 16:09

@Majulis já bych spíš radila silový trénink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
19.5.15 16:14

@lyrica Tak teď jsi mě docela nahlodala. 850 není až tolik a za poslední dobu jsem nabrala skoro 10 kg především z důvodu hromady stresu a přejídání se. Stres opadl ale stále se nemůžu vrátit s původním stravovacím návykům :? Třeba by mě to nakoplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 16:21

@SussieS když se budeš chtít na něco zeptat, klidně písni do zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
19.5.15 19:55

@lyrica Hm, taky jsem nahlodaná :think: Už kdysi jsem si s ním psala co za to, tak jsem si nebyla jistá zda ty prachy dát nebo ne :think: pak mě ještě lákají jídelníčky od 30ti denní výzvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.5.15 20:18

@Mazlinaa ty jsou nesmysl, to ti muzu napsát na 100%.
Jinak jidelnicek ma uz pět mých kamarádek a vsechny hubnou ;) takze za me parada a rozhodne dobre investované penize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
19.5.15 20:20

@lyrica Sakra :cert: To do toho snad půjdu taky :cert: potřebuju zhbunout jak ďas a prostě aŤ dělám co dělám, nejde to :roll: podle kalorických tabulek jím prostě málo a tělo ukládá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 21:21
@Majulis píše:
Mléko a mléčné výrobky nemůžu (sýry nevadí), bolí mě po nich břicho a mám pak průjem, ale na tom není nic zvláštního. Ráda bych je tam zařadila aby to bylo pestřejší, ale když to nemůžu, tak nevím čím to mám ozvláštnit aby to nebylo takové jednostranné. Také mě nebaví pořád obložené pečivo, ale jsem ráda, když si stihnu uvařit aspoň oběd natož vyvařovat nějaké večeře. Já hlavně nejsem moc gurmán, jím jen abych přežila a kdybych nemusela tak snad nejím vůbec :lol: jinak snažím se cvičit aspoň 2× týdně (posilování). Stresu mám docela dost, to je pravda, ale jsem prostě typ člověka co se pořád něčím stresuje, takže jiný to asi nebude no.
Jinak zdravotní potíže díky váze nemám, ale dřív jsem vypadala líp. Spadla mi prsa a jdou mi vidět žebra a to taky není zrovna sexy, že :)

A tak to neva, dneska je plno alternativ mléčných výrobků… místo jogurtu zkus sojový základ, místo tvarohu tepmeh nebo tofu.. je to docela dobré

• Citovat
  • Upravit
mončís
19.5.15 21:44

@anairda já jsem taky spokojená, jen sem psala že mám taky problémy pak ztracené kilo nabrat zpět :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová