Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlinaa já jsem zapisovala do STOBu, dřela jak k*áva a stejně nic. A s jídelníčkem a fitkem, paráda ![]()
@lyrica Už jsem se taky přidala do skupiny na FB a hned jsem tě tam poznala
K tomu jídelníčku mě zajímá, jaké veškeré údaje od tebe Michal chtěl?
@lyrica Pff,láká mě to. Jen mě zajímá jaká jídla tam jsou např. K obědu? Mám vybíraveho přítele tak zda se z toho dá vařit i pro nej? Kdyztak klidně sz a jen obecně prosím ![]()
@SussieS věk, váhu, výšku, aktivitu no a buď fotky nebo měření inbody. ![]()
@Mazlinaa k obědu máš prostě vypsaná masa + třeba šmakoun,.. a přílohy a k tomu gramáže a je jedno, co si z toho uvaříš. Můžeš si klidně odebrat něco ze svačiny a přidat na vaření na oběd. Prostě je to skvěle variabilní. Zvlášť si nevařím, normoš pro všechny ![]()
Jinak klasika, cottage, vločky, milko řeckej jogurt, žitné pečivo, zelenina, tuňák, lučina, šunka,..nic zvláštního
A sama si vybíráš, co si v ten den dáš, není to stanovené ![]()
@lyrica Zní to fakt moc dobře
nechám i to projít pořádně hlavou a asi bych do toho klidně šla
pokud to jedí všichni tak by to mohl zvládnout i přítel ![]()
@Mazlinaa hele jako můj manžel, ten se hecnul, něco jí se mnou, vynechal bílé pečivo, chodí taky do fitka a od února má dole 12kg
Začal na 86( před tím, než si začal se mnou měl 60kg
) a teď má 74kg. A to například vůbec nejí zeleninu a tak ![]()
@Mazlinaa klidě i do SZ pošlu fotky, teda jen moje, on by se zbláznil
![]()
@lyrica Jenomže mě přítel nesmí zhubnout ani DEKO!
Má 198 cm a 74 kg, je to strašná vyžhel, kost a kůže
potřebuji aby nabral, takže bych mu vařila to samé ale dostal by trojitou porci ![]()
@lyrica Pošli jestli ti to neva
Budeš mojí motivací
vždycky koukám na ty fotky co nahrávají a pak ještě v jedné skupině a prostě nějak se nemohu dokopat, ale už jsem si řekla dost
ale to je na dlouhé povídání se mnou ![]()
@Majulis píše:
Zajímalo by mě, jak vypadá jídelníček Vás hubených holek, které nemůžete přibrat. Je mi 25 let, měřím 166 cm a vážím 46 kg. Do 19 let, když jsem bydlela u maminky jsem mívala 52 kg, měla jsem hezká prsa atd. Po odstěhování šla váha najedou dolů a po vysazení HA ještě vím. Teď jsem už cca 5 let na váze 46 kg. Štítnou žlázu mám v pořádku a jinak jsem na tom zdravotně taky dobře, ale ráda bych aspoň na těch 50 kg přibrala, ale i blbých 0,5 kg je problém. Zajímalo by mě, jak se stravujete, protože mi přijde, že jím poměrně dost narozdíl od jiných, které toho s o půlku míň jak já a nehubnou.Zde je můj jídelníček:
Někdy mlsám i mezi jídli popř u tv.
Snídaně: 2 krajíce chleba (jeden se sýrem/šunkou…, druhý s marmeládou/medem…), zelenina, čaj
Svačina: ovoce (bánan/jablko/hruška..), celozrnná houska s něčím (šunka/pomazánka…), něco sladkého (šunka/buchta…)
Oběd: většinou polévka a druhé jídlo
Odp. svačina: ovoce, pečivo s něčím, sladké
Večeře: obložený chleba, zelenina
To čumím, to by se do mě nevešlo. 167 cm, 45 kg. Ráno (cca 7 hod.) míchaný vajíčko, tak jedno no.
nebo nějakou sůšu, buchtu, cokoliv. Kafe, cigáro. Pak až oběd. No pak jak kdy, někdy nic, páč nestíhám, někdy si dám s malou jogurt, chleba mázlej. K večeři si zapeču dva rohlíky v mikrovlně s něčim a skončila jsem. ![]()
@lyrica Videla jsem ted tvoji promenu na fb a pecka, velky pokrok ![]()