Jídlo, chutě v těhotenství

94
6.8.17 23:54

Jidlo, chutě v těhotenství

Ahoj holky, zajímá mne, jaké jste měly (máte) chutě v těhotenství. Jestli je nějaká potravina, jidlo, bez čeho se neobejdete? Já osobně nemůžu přestat pít mléko, denně vypiju minimálně něco přes litr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
7.8.17 05:19

@Ferdina
U mě to bylo mléko, jahody, meloun a čokoláda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
7.8.17 05:59

Já měla celé těhoteství neuvěřitelné chutě na tatarák a jaké koli syrové hovězí maso. Kdybych to mohla byla bych schopná jíst to na kila. Jen krájet hovězí maso pro mě byla muka. Minimálně třikrát do týdne se mi zdálo, že jím tatarák a manžel mi říkal, že jsem mlaskala ze spaní. Musela jsem chodit do hospody aspoň na propečený biftek :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.8.17 06:04

Ja milovala zeleny jablka, kupovali jsme na kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.8.17 06:12

A co pomáhá na nechutenství? :D. Nemůžu cejtit šunky, salámy a začalo mi smrdět i maso :?. Jediný co do sebe dostanu je ovoce a zelenina, kterou jsem do teď skoro nejedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.8.17 06:33

Já (12.tt) už jím od všeho něco..teda musím mít sladkou snídani, sladké po obědě a i večer :oops: Nesnáším šunku od začátku, maso už sem tam pozřu - ne kuřecí :poblion: a nejím skoro zeleninu, kerou jsem jedla opravdu denně a hromady.
Mám ráda ovoce a teda sladkosti a jogurty a pomeranče.
Od 7.-9.tt to byly hnusy typu čínské polévky, rohlíky s tavenákem, zavináče, rybí saláty a kvašáky jsem snědla kilo za jeden den :D
Mám kilo a něco nahoře.

V prvním těhu jsem taky jedla skoro vše, až na to, že jsem nesnášela sladké, z čokolády se mi chtělo :poblion: Přibrala jsem taky jen 9 kg :D máme chlapečka, tak jsem zvědavá, co čekáme teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.8.17 06:43

Jsem zavisla na cole jako jedina mi pomahala kdyz jsem nic nepozrela do 14tt ted jsem 20tt a jsem jak nemocna kamkoli chlap jde uz hlasim at mi donese colu a uz jen protaci oci :lol: jinak jsem jedla hlavne meloun a plechovky sladke kukurice s chlebem vsechno ostatni co jsem si dovolila pozrit s poslednim soustem letelo ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.8.17 06:56

Ja to mela u kazdeho tehotenstvi jinak prvni byla zelnacka to jsem byla schopna snist hrnec na posezeni a pomerance u druheho jsem v zime slintala po cerstvych tresnich a tataraku u tretiho jsem zas chtela na vanoce meloun :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
7.8.17 06:56

Rano začínám kakaem jako u prvního těhotenství, ale teď mě mnohem víc natahuje, stačí otevřít ledničku. První týdny jsem měla chuť na nezdravé -fastfood, vlašaky a kupované pomazánky. Teď zase hlavně celozrny rohlík smetanový sýr a k tomu zeleninu. A celou dobu mám chuť na kyselé. Resp sladkokyselé. Už jsem děkala i kulajdu a tu normálně nejím.
První byla holka a teď nevím co čekáme. Jsem 15tt

Příspěvek upraven 07.08.17 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.8.17 07:34

Ovoce, džusy.

Jinak snad ani nic. Občas nárazově jsem měla chuť na nějaké jídlo, ale pokaždé jiné, tak nějak v rámci normálního fungování :lol: Chutě mám tedy neustále na sushi, už se hrozně těším, až si ho dám (teď jím jen smažené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
7.8.17 07:48

Já mám spíš nechutenství a vše jim s odporem a to je mazec :(. Chutná mi jídlo jen od mámy nebo v restauraci a to taky jen do půlky talíře. Nejhorší je, že mi je třeba i zle hladem, tak. musim něco sníst a zmoulam to s odporem. Fakt lahudka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.8.17 08:15

@Mallorka To jsme dvě a fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.8.17 08:24

Nemám chutě na konkrétní věc. Každý den je to něco jiného. Jím víc sladkého. Celkově prostě jím víc a chutná mi všechno. Nejhorší kombinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
7.8.17 08:25

@Verukas Taky jsem u prvního trpěla nechutenstvím. A to jsem dřív byla fakt gurmet a nesnědla něco, na co jsem neměla chuť. A najednou nic, prázdno. Tři týdny jsem jedla převážně chleba s máslem a solí a na sílu jsem natlačila nějakou zeleninu, naštěstí mi nebylo špatně.
U posledního mi bylo několik týdnů zle a můžu říct, zlaté nechutenství. Pomáhala Cola, máslové sušenky a hamburgery. Teď ujíždím na kyselých bonbonech, hranolkách a několikrát mě přepadla tak strašná chuť na sushi, že se mi o tom i zdálo a slintala jsem ze spaní. :oops:

• Citovat
  • Upravit
20513
7.8.17 10:23

U první zelená jablka a maso,,jakékoliv-holčička. Druhé těhotenství ze začátku nechutenství, potom jsem chlastala kečup přímo z lahve :oops: a ve velkém pomeranče-chlapeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí