Průjem, tvrdnutí břicha a křeče ve 26. týdnu těhotenství

152
6.8.17 20:38

Průjem, tvrdnutí břicha a křeče ve 26tt

Ahoj holky, asi zhruba týden mě doprovázejí divné stavy. Od začátku těhu jsem vůbec nezvracela a neměla jsem až doteď žádné problémy, závratě, nic. Začalo to takovými divnými pocity, prostě mi nic nechutná, pořád bych spala.. Předevčírem jsem se konečně vyzvracela.. píšu konečně, protože mám od začátku totohle období neustále pocit, že všechno, co pozřu, tak půjde ven. Začali mi neuvěřitelný křeče do lítek.. Včera se mi spustil fakt hrozný průjem, který se mě pořád drží.. neustále mám tvrdé břicho a mám pocit, že mi jakoby padá. Jsem těhotná poprvé, tak nevim, jestli to mám přikládat k obyč. těhu nevolnostem nebo se mám bát. Jsme s rodinou na dovolené v Chorvatsku, vracíme se až ve čtvrtek, proto nemůžu k dr. jinak bych tam dávno byla.. Taky si říkam, že možná to vedro? Co myslíte, měla jste to některá taky tak? Děkuju předem za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
6.8.17 20:42

Zkuste si sehnat magnesium.Ja piju min. magnesku kdyz se necitim dobre.Je na křeče, tvrdnuti, jen některe prozene takze s prujmem to muze byt horsi.ale tohle bych zkusila. Horkem to urco muze byt ma vliv na tlak. pokud se to nezlepší dojdete k dr.projistotu.Jen kvůli tlaku a pro klid duse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.8.17 20:53
@parlira22 píše:
Ahoj holky, asi zhruba týden mě doprovázejí divné stavy. Od začátku těhu jsem vůbec nezvracela a neměla jsem až doteď žádné problémy, závratě, nic. Začalo to takovými divnými pocity, prostě mi nic nechutná, pořád bych spala.. Předevčírem jsem se konečně vyzvracela.. píšu konečně, protože mám od začátku totohle období neustále pocit, že všechno, co pozřu, tak půjde ven. Začali mi neuvěřitelný křeče do lítek.. Včera se mi spustil fakt hrozný průjem, který se mě pořád drží.. neustále mám tvrdé břicho a mám pocit, že mi jakoby padá. Jsem těhotná poprvé, tak nevim, jestli to mám přikládat k obyč. těhu nevolnostem nebo se mám bát. Jsme s rodinou na dovolené v Chorvatsku, vracíme se až ve čtvrtek, proto nemůžu k dr. jinak bych tam dávno byla.. Taky si říkam, že možná to vedro? Co myslíte, měla jste to některá taky tak? Děkuju předem za odpovědi. ;)

no to klesání břicha se mi moc nezdá, a průjem - ano průjem může být ze špatného jídla, ale někdy se to spojuje i k porodu, to tvrdnoucí břicho není také dobré, tím tě nehci strašit, opatřila bych aspoň to magnésko, a pokud by se tvrdnutí ani přitom nezlepšilo, tak bych upalovala, asi na tamní pohotovost ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.8.17 21:14

To bricho mi taky nepripada ok :( sezen si to magnesium odpocivej a kdyby neco mazej na pohotovost…ja tyhle dovolene tehotnych v zahranici nemam rada clovek nikdy nevi co se muze stat a prece jenom v CR dokazou zachranit i takhle brzo narozena miminka…drzim palce at je to jen viroza nebo z vedra a stastny navrat domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.8.17 21:17
@phoma píše:
To bricho mi taky nepripada ok :( sezen si to magnesium odpocivej a kdyby neco mazej na pohotovost…ja tyhle dovolene tehotnych v zahranici nemam rada clovek nikdy nevi co se muze stat a prece jenom v CR dokazou zachranit i takhle brzo narozena miminka…drzim palce at je to jen viroza nebo z vedra a stastny navrat domu

Souhlasím, v pokročilém stadiu, po dvacatem tydnu takovéto dovolene take neschvaluju, asi nejidealnejsi je cestovat 12 do 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.17 21:52

@parlira22 mě bylo taky zle příjem tvrdnuti břicha asi 2-3 dny…porodila jsem26tt:( dítě má trvalé následky s tim ze ti padá břicho no nechci tě strašit ale povětšinou to bývá že se rozjíždí porod ihned bych mazala na tamní pohotovost :think: při každém porodu jsem měla průjem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.17 21:54

@parlira22 jo a ještě jsem si vzpomněla jak pises že máš krece do lytek může být i preklamsie na to bacha

• Citovat
  • Upravit
3671
6.8.17 21:57

@tumpach souhlas ale já osobně bych valila na pohotovost a určitě bych nečekala do ct kdy se mají vracet podle me jsou autem a cestování v kritickém týdnu no… 8o nechápu kodrcat se tak někam 8o @phoma s tim břichem máš pravdu podle mě to není dobrý…

Příspěvek upraven 06.08.17 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.8.17 21:57

Jela bych na pohotovost hned. Vsechny priznaky dohromady opravdu ukazuji na rozjizdejici se porod, kor pokud si pred tim zadne poslicky nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
6.8.17 22:01

@bronick taky si to myslim já porodila 26tt rozjelo se to z niceho nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.8.17 22:04

@emma38 a snazili se ti porod zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
6.8.17 22:08

@bronick snažili ale bylo to před 23 lety po 3 dnech na kapackach a se zvednutou postelí jsem začala krvácet tak mi udělali CS ale teď nedávno jsme kecali s dr a ta mi řekla že to zastavovani není moc dobrý pac tím že se rozjíždí porod přestává placenta fungovat…dite zachránili dětská spasticka mozková obrna několikrát ozivovana…no není to dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
6.8.17 22:10

@parlira22 tak co jak ti je byla jsi u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.8.17 22:17

Tu dovolenou jsem konzultovala s gynekologem. Ještě den před odjezdem jsem u něj byla a řekl mi, že všechno je absolutně v pořádku, a že si mám užít dovolenou.. :( Co jsem dopsala tenhle příspěvek, tak jsem usnula, teď jsem si dala sprchu a dala si to magne a ráno uvidím.. Je mi momentálně dobře, zkusim se i najíst. Děkuju moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
6.8.17 22:21

@parlira22 u dr.to mohlo v pohodě mě se porod rozjel během chvilky takže u dalších tehu jsem už byla ostražitá a i hlidana a závěr dr. Mi tam zavlekl infekci proto ten předčasný porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí