Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdavím,
vždy před menstruací mám hrozně citlivá prsa již od OVU ale tentokrát nic i nafouklé bříško ale zase nic. Tentokráte jsem měla chuť na sladké (i když ho fakt nemusím) a slané se mi fakt protiví (to zase mám ráda).Furt pociťuji hlad.Často je mi na omdlení a mám takovou třepavku (třepou se mi ruce a snad i žaludek bo je mi zle).MS jsem dostala o 5 dní později(a ani mě nebolí bříško jak vždycky strašně moc bolívá)a to první den jsem jen ráno malinko zašpinila,ale dneska se MS malinko dostavila. O mimi se snažíme. Vím že při těhotenství ženy cítí právě bolavá prsa,nafouklé břicho ale u mě je tentokráte vše naopak než jsem zvyklá. Je třeba možné že by to naznačovalo těhotenství?
možné je všechno
, zkus si třeba za týden udělat testík a uvidíš. držim palečky ať jsou tam dvě čárky. Brala jsi přáška? jak dlouho je nemáš?
Určitě, v moči nemáš krev. Udělej si test a budeš hned vědět.
Tehotenstvi to naznacovatm uze, ale i ne. Kdyz jsme se snazila o mimi mela jsme tyto stavy kazdy mesic a vzdyj sme byla presvedcena, ze to fakt vyslo - trvalo to 8 mesicu, pak jsme na to prestala myslet. Pred Ms jsme zadne pocity nemela tak jsme si rikala, ze to zase nevyslo a tehotna jsem byla.
Takze ty pocity toho zas moc nenaznaci ![]()
Jana F píše:
tak to mě mrzí, ale nevěš hlavu. já čekala na mimi 4 roky.
no já právě už taky dlouho. Vysadila jsem HA jak jsem dostala v práci smlouvu na dobu neurčitou. Nějak jsme to neřešili. prostě jestli mimčo přijde tak přijde, ale už je to pět let a začíná mi z toho být docela těžko…a tak jsem tady a čtu a čtu. co pomáhá a co ne. zatím jen měřím teplotu a teď jsem začala s kontryhelem. Co ti nakonec pomohlo?
U nás byl problém v partnerovi a nekonec jsme se stejně rozešli. S novým přítelem jsem otěhotněla hned po vysazení HA. A byli jste už na nějakých testech? partner je v pořádku?
no nebyli hlídáme to trošku teprv chvilku ale už nad tím taky uvažuju…uvidíme příští měsíc jdu na gyndu takže se jí poptám co a jak