Čím dopujete partnera? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1090
4.9.11 11:54

Čím dopujete partnera? :)

Ahoj holky,
tak se „snažíme“ 5 měsíců a stále nic … dle mé lékařky mi organismus běhá normálně, je pravdou že naše snažení se snad ani nedá nazvat snažením, tak jsem tento měsíc zasáhla, založila jsem si profil na womenzone.cz, udělala si kalendáříček, beru listovku a teď co na chlapa, který je stále v jednom kole a sex. apetit je dosti nepravidelný :D! Nakoupila jsem vitamin, E, Selen, Zinek a Macu … Chci se zeptat jak dávkujete a kdy a zda vůbec se dostavily, nějaké výsledky?! Případně jaké preparátky používáte Vy? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
4.9.11 12:17

Ahoj!
Není to sice přesně odpověď na Tvé otázky, ale já přítele „nedopovala“ ničím. Mimi se nám povedlo po roce (ovšem dle mého minulého gynekologa šlo o polyp), takže vydržte, 5 měsíců nic není, jiné páry se snaží i několik let, ne? A nejhorší je, že člověk má jakýsi „blok“, že to mimi chce, a i když si říká, že na to nemyslí, v podvědomí je tomu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.9.11 12:33

U nás to zabralo výborně - po půl roce snažení jsem nakoupila selen, zinek a já nevím co, drahý to začal užívat, nosit trenky, aby se pak ukázalo, že v době, kdy jsem mu to začala nutit, už jsem byla těhotná :mrgreen:

Teď u druhého nebral nic, ale stal se obětí řízeného sexu (bo spoléhat na náš apetit, tak do toho nepřijdu nikdy :lol: ) - od 10. do 20. DC jsem vyhlásila obdenní sex a klaplo to v druhém cyklu. Pokud jste oba zdraví a není nikde žádný problém, tak se určitě do pár měsíců zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
4.9.11 12:33

U nás to není potřeba, stačí se mihnout :lol:
Ale co místo toho všeho vyzkoušet třeba pěkné prádlo nebo tak podobně? :nevim: Nějak nenásilně. Myslím, že tohle „tlačení“ má na chlapy spíš opačný účinek. Byť jen podvědomě. :think:
Každopádně jako snažilka že chápu a přeju hodně štěstí, ať se brzo zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
4.9.11 12:35

Ofencess
Držím ti moc moc moc palce. Nám se to povedlo na 4 měsíc snažení - prosinec (oplodnění 24.12. :lol: )a to taky nebyla moc chuť, oba sme onemocněli a tulili sme se snad 2× za celý prosinec.
Za ty 3 měsíce předtím otěhotnělo kolem mně 8 kamarátek a já byla na prášky. Tak jsem manželovi řekla, že po novém roce mu naordinuju vše co si psala + Pregnium vitamíny a to už jsem byla těhu a nevěděla jsem o tom.
Takže i když 5 měsíců zatím nic neznamená, vím jak se cítíš. :srdce:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.9.11 12:42

No holky já si prádlo také jednou za čas obleču, lodičky, podvazky apod…, ale on když to na něj přijde tak je nejraději když jsem nenalíčená a rozespalá :D, nebo vytírám :D! Já beru, že má náročný povolání a kolikrát vážně padá na hubu.. hlavně psychicky :( a pak nemá cenu ho do něčeho tlačit. spíš, zda má význam nastimulovat chlapa :) a jaké jsou Vaše zkušenosti, já ho do sexu nedonutim, pokud nemá chuť, tak mam smůlu :), ale je pravdou, že tento měsíc už by mě asi taky chtěl mít z krku, takže se snaží a i ty moje medikamenty jí poctivě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
4.9.11 12:50

Také si myslím, že je lepší se nenutit. První 3 měsíce to u nás byla spíš každodenní povinnost, než zábava, já vždy poté nohy nahoru, nejlépe i další orgasmus (i sama), abych borcům pomohla na cestě k vajíčku. Pak sme před vánoci vypustili, nechtělo se, nemoci, únava, plánování dárků, (poprvé jsem byla u manžela na vánoce a ne u našich) a na štedrý den chuť veliká a je z toho za chvilku Max.
Psychika dělá strašně moc. Možná pomohlo i to, že sme změnili prostředí ?

Barča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
4.9.11 12:53

selen + zinek a vit. E a vyšlo to vždy po měsíci co to začal zobat,a le asi náhoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.9.11 14:11

To mi už 4 měsíce a nic,tak sem sobě nakoupila gravozen a přítelovi don juan a baštím mácu,já baštím kys.listovou a gravital,tak uvidíme za jak dlouho se to podaří,jinak u nás je ted 3týdenní miminko barunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.9.11 16:32

Ahoj holky na toho myho nic neplati. kdyz si vezmu sexy prádelko tak rika ze vypadam jak betmen a normalne taky nema moc chut snazime se docela dlouho skoro uz tri roky a nejvic ma chut po alkoholu (i nekolikrat za den) ale to zas me se nechce takze s nama to je slozity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.9.11 16:43

Hehe, tak to u nás mam po alkoholu chut spíš já :)! Manža má rád, když si vezmu prádélko, ale tak jako i normoš nosim pěkné, takže na tom nelpí, spíš ho do toho nesmim tlačit,ale spíš hrát nezájem :D, což mi teda fakt nejde :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.9.11 16:48

to co jsi naordinovala mi přijde ok, dávkování podle příbaláků a souhlas s holkama, nehrotit to, jinak vám hrábne oběma a těhotní nebudete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.9.11 16:50

ja tlacit taky nesmim nebo se sekne a neni nic. ten nezajem jsem zkousela ale taky to neni 100% minule sel na spermiograf a nesmela jsem o tom ani doma mluvit. podle me je to psychický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí