Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My měly odhad cca ve 14tt, že holčicka, doktor si ale nebyl jistý, ale přikláněl se k holčičce, ale já nevím proč ale já mu věřila, i vnitřně jsem cítila že to bude prostě holčička, v cca 19tt mi to potvrdil doktor na ECHU, na velkém screeningu pak i můj gynekolog. Asi jsem tě moc nepotěšila, ale tady na emiminu se dočteš o soustu příbězích kdy se v tom 13tt netrefili, držím palce ať se Dr. plete a čekáš holčičku ☺️️☺️️
@Lucie1906 Jsi hodna, ale rekla nam to docentka a zakladatelka prenatalni diagnostily v cr, takze tomu uz moc neverim. Je mi to fakt lito, tu holcicku jsem si fakt prala, chtela jsem zmenu a uz jsem stara takze ctvrty neprichazi v uvahu. S manzelem jsme to obreceli. Chspu, ze nekdo by dal zazdrave dite cokoliv, ale my uz tri chlapecky mame…
Jistota to rozhodně není, u mě nebyla ani v tom 20. Týdnu
, Dr tvrdil že to bude nejspíš holčička, v prosinci na třetím ultrazvuku v 32. Se nám to během minuty změnilo na chlapečka, takže nikdy není nic jisté. ![]()
@JancaS84 a cekala jsi podle nich co a narodilo se? Pry u chlapecku se vetsinou nemyli p
Kazdy se muze zmylit, aj pani docentka. V tomto stadiu se to pouze odhaduje, mimino muze byt jakkoliv natoceno. Podle toho bych opravdu nedelala zadne zavery. Pockej si na druhou genetiku a uvidis. Stejne na jakekoliv nakupy je ted jeste brzy ne?
Drzim palce
( poprve se dite neukazalo, pohlavi zjisteno na druhe genetice a potvrzena holka, kterou sem silne skoro od zacatku tusila. Ted druhe tehotenstvi, prvni genetika neznama, jedine co nam pan Dr rekl, ze ted jsou to pouze odhady a ani ja nemam zadne vnitrni tuseni pohlavi )
U mě se teda dvakrát v 13tt trefil dr. s holčičkou, byl si teda i dost jistej, na žádný odhadování hrbolku to nevypadalo ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 a cekala jsi podle nich co a narodilo se? Pry u chlapecku se vetsinou nemyli p
Rikali že 70% holka a ve 20tydnu to byl kluk. Ještě se nenarodil, ale viděli sme to na utz úplně jasne i naše malá říkala že má pindika ![]()
U mě se trefili a u třetího syna právě jediný lékař kolem 14 tt se trefil, pak už se nechtěl syn ukazat.
Mám tři syny a nechápu, proč chtít holku… každopádně, do 20tt mi tvrdili, že čekám kluka a holku a najednou byla změna, že dva chlapce
Nám řekli ve 13.tt holčička, teď jsem ve 30. A pořád by to měla být holčička, tak uvidíme. ![]()
@jizvíková tak my uz tri kluky mame…potrebovala jsem zmenu. Auticka uz me serou😉 😂
Holky byly jsme na genetice, mudra nam rekla, ze asi spis chlapecek, ale neni to na stopro. Mame doma uz tri kluky tak jsem doufala v holku. Je jeste nejaka sance? Nebo mam nakupovat modrou? Vyslo vam to vsem???