Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky je mívám, ale jen třeba půl dne a nejsou moc intenzivní. Když je miminko ok tak to asi budeš muset vydržet
možná zkusit jiného doktora, třeba na pohotovosti… svému doktorovi věřím, ale byla jsem klidnější když mi řekl to samé i někdo jiný ![]()
@Tarlin Kontrolovali mě i na porodním oddělení a tam bylo taky vše ok. Jen mě to celkem děsí. :/
Ja je mivam taky uz od 18tt a pry je to v poradku. Neresim je uz kdyz vim, ze je to ok ![]()
@Silka33 Mě to právě teď vystrašilo, že je mám už přes týden v kuse. Na kontrolách je vždy vše v pořádku tak snad to bude souviset s roztahováním dělohy. První těhotenství je fakt dost stresující, vůbec nevím co je normální a co ne. ![]()
Taky to tak mam, uz tak mesic, sice samozrejme ne vkuse, ale semtam par dnu joo a pak zase ne.. ja z toho byla vyplasena a hned jsem jela k doktorce, zda to nejsou poslicci nebo neco
ale uz jsem mezi tim byla na dalsich 2 kontrolach a vzdy vse v poradku, takze si rikam, ze je to asi dobry… a nekdy to byly fakt silny bolesti, nemohla jsem spat, bolely me od toho stehna atd… ![]()
@Silka33 Taky mě to v noci vzbudilo. K tomu mě ještě bolí na vnitřní straně stehna. Byla jsem i na kontrole v porodnici a taky vše v pořádku. Dokáže to dost vystrašit ![]()
Presne, ja uz v tom videla prichazejici porod
neni to nic prijemneho, ale asi je to fakt normalni, tak se nemusime niceho bat
![]()
@Silka33 Já právě taky. Málem mě kleplo.
Jsem ráda, že je vše v pořádku. Ale mohlo by to aspoň na chvíli polevit. ![]()
Děvčata, nechcete navštívit fyzioterapeutku? Může to být od nervů, páteře, svalových nerovnováh třeba v malé pánvi…
@pe-terka Kéž by to tak bylo. Fyzioterapeutkou nic nezkazím. Je potřeba žádanka?
@ziniik píše:
@pe-terka Kéž by to tak bylo. Fyzioterapeutkou nic nezkazím. Je potřeba žádanka?
to záleží na tom, na koho se obrátíš. Pokud na takové, co jsou na pojištovnu (třeba v rámci nemocnic), žádanka od obvodního asi bude třeba. Navíc ted bývají dost přetížení a budeš si muset počkat. Soukromých fyzioterapeutů je ted celá řada. Nevýhoda je, že jsou na keš, výhoda - časová flexibilita z jejich strany a obvykle delší čas na péči, kterou ti budou věnovat.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá taky měla ve 2.trimestru menstruační bolesti? Dnes jsem 23+5 a už mám ty bolesti přes týden v kuse.
Byla jsem 3× na kontrole a vše je v pořádku. Doktor neví, čím by to mohlo být, magnezko nezabírá. Už jsem z toho fakt na prášky. :/