Jistota pohlaví ve 13 týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
15.1.20 19:56

Taky mi doktor rekl, ze to vypada na kluka, ale porad tajne doufam v holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 20:04

@Monis94 tak drzim palec, ale myslim, ze se nemyli versinou…a me to fakt stve, proc nektera nema to stesti mit aspon jednu holcicku..ach jo

• Citovat
  • Upravit
10680
15.1.20 20:09
@Anonymní píše:
@Monis94 tak drzim palec, ale myslim, ze se nemyli versinou…a me to fakt stve, proc nektera nema to stesti mit aspon jednu holcicku..ach jo

Já mám zas dvě holky, to je jedno :* a tchýně párkrát urýpla, že jsem jejímu synovi nedala syna :roll: :mrgreen: při tom on žádnýho ani nechtěl. Občas mi ještě někdo říká, že by jsme si měli pořídit teda ještě toho chlapečka, lidi jsou šouplí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.1.20 20:10

I tak stale doufam, sice to bude moje prvni dite, ale predstava, ze bych treba mela 3 kluky.. proste bych tu holku chtela :lol: aspon tu jednu princeznu :srdce: taky drzim palce.. nekomu tvrdili az do porodu kluka a narodila se holka a naopak.. podle me to az do porodu neni 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.20 20:23
@Eliiinka píše:
Jistota to rozhodně není, u mě nebyla ani v tom 20. Týdnu :mrgreen:, Dr tvrdil že to bude nejspíš holčička, v prosinci na třetím ultrazvuku v 32. Se nám to během minuty změnilo na chlapečka, takže nikdy není nic jisté. :mavam:

A ja myslela, ze vetsinou se doktori myli naopak.. To mu v tom 20.tydnu nebyl videt? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
15.1.20 20:26

@keinvorschezavatko já byla přesvědčená že se to už nezmění, právě že vidět vůbec nebylo nic, to až na tom posledním, v poslední minutě se tak krásně natočil že bylo vidět snad vše :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 20:27

Ja nevim holky, jsem z toho ted smutna. Jako po trech klucich jsem si ji zaslouzila. Uz tomu radeji nedavam zadnou nadeji, uz jsem to dnes obrecela. Kluci jsou zlati, ale radi s tatinkem a pripadam si sama😢. A to jak nas kazdy dopredu lituje, to mi taky naladu moc nezvedne…

• Citovat
  • Upravit
1908
16.1.20 08:25
@Anonymní píše:
Ja nevim holky, jsem z toho ted smutna. Jako po trech klucich jsem si ji zaslouzila. Uz tomu radeji nedavam zadnou nadeji, uz jsem to dnes obrecela. Kluci jsou zlati, ale radi s tatinkem a pripadam si sama😢. A to jak nas kazdy dopredu lituje, to mi taky naladu moc nezvedne…

zkus si to racionalizovat, ze proste mate takovou kombinaci genů, co vám neumožní mít holku. Jako u 4 kluků už to dost možné je. Ja vím, že to úplně nepomůže, ale lepší než nadávat osudu. Kamarád si dělá legraci, že s klukami je to dřina první 3 měsíce, s holkami zbytek života :potlesk:. Ať jste s mimcem zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.20 14:35

:,( @Sue2008 dekuji za trochu podpory. Ja to proste nechapu a to jsem fakt na holcicku zkusili vsechno, stravu, milovat se dlouho pred ovu atd…a stejne zas dalsi sulinek. Mam spokojenou rodinu, ale ta holcicka mi chybi. Vsem maminkam co ji maji ji opravdu zavidim😢. A nejhorsi, kdyz ji maji matky co fetuji a kouri a kaslou na deti, to me potom fakt trapi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.20 18:17
@Anonymní píše: :,( @Sue2008 dekuji za trochu podpory. Ja to proste nechapu a to jsem fakt na holcicku zkusili vsechno, stravu, milovat se dlouho pred ovu atd…a stejne zas dalsi sulinek. Mam spokojenou rodinu, ale ta holcicka mi chybi. Vsem maminkam co ji maji ji opravdu zavidim😢. A nejhorsi, kdyz ji maji matky co fetuji a kouri a kaslou na deti, to me potom fakt trapi

Neboj mě byl taky určen kluk a chtěla jsem holku, kdyz už kluka mám. Už teď je kluk radši s tátou a až se narodí Málek, tak bude taky s nima a já zase sama :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.20 21:24
@Anonymní píše:
Neboj mě byl taky určen kluk a chtěla jsem holku, kdyz už kluka mám. Už teď je kluk radši s tátou a až se narodí Málek, tak bude taky s nima a já zase sama :,( :,( :,(
@Anonymní píše:
Neboj mě byl taky určen kluk a chtěla jsem holku, kdyz už kluka mám. Už teď je kluk radši s tátou a až se narodí Málek, tak bude taky s nima a já zase sama :,( :,( :,(

No prave, budem sami. Jsem ted dva dny z toho fakt prepadla

• Citovat
  • Upravit
30419
16.1.20 21:30
@Anonymní píše:
No prave, budem sami. Jsem ted dva dny z toho fakt prepadla

Promiň, ale to tvoje fňukání nad zdravým dítětem už je trochu moc. Jestli jsi chtěla změnu a autíčka tě štvou, měla sis pořídit kočku. Budeš mít super syna, buď za něj ráda. Možná kdybys měla holčičku, měla by ráda autíčka, nesnášela by sukně a byla by drzá a hubatá. Nebo fotbalistka nebo lesba. ne všechny holčičky jsou vysněné princezny z katalogu. Každá z těch synů ti dceru přivede a vynahradíš si to na vnučkách. Buď v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.1.20 22:05
@Anonymní píše: :,( @Sue2008 dekuji za trochu podpory. Ja to proste nechapu a to jsem fakt na holcicku zkusili vsechno, stravu, milovat se dlouho pred ovu atd…a stejne zas dalsi sulinek. Mam spokojenou rodinu, ale ta holcicka mi chybi. Vsem maminkam co ji maji ji opravdu zavidim😢. A nejhorsi, kdyz ji maji matky co fetuji a kouri a kaslou na deti, to me potom fakt trapi

Není toho rouhání už trochu moc? Já chápu touhu po holčičce i tvoji potřebu se vypovídat, ale uvědom si, že bůh nebo vesmír nebo osud (doplň si co chceš) by ti mohli tvoje přání splnit. Narodí se chlapec, ale zjistí, že je transsexuál nebo o to dítě, které tak odmítáš přijdeš… Tušíš vůbec, jak by jsi si potom podobný myšlenky vyčítala? Nebo co bude až tomu chlapečkovi někdo řekne, že jsi ho nechtěla a z fleku by jsi ho vyměnila za holku. Děvče, chtělo by to trochu pokory…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.20 22:16

Nevim proc holky odsuzujete, za prvi uz cekam ctvrtyho kluka, nerikam, ze ho nechci, jen jsem smutna, ze to je opet kluk a kdo to nezazil asi nepochopi. Vim urcite, ze ho zas budu mit rada jak ostatni, jen je mi to lito. Tak me ukamenujte…proste misto psychologa mam emimino…

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.1.20 22:39

Nikdo tě tady přece nekamenuje, jen to vidíme z druhé strany a trochu krotíme tvoje pocity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky