Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak nejdřív nějaké rande,procházky,kino, večeře…a uvidíš…trochu ho poznáš a uvidíš,jestli mu jde jen o jedno
Kolik vám je?
Znáte se v reálu nebo jen přes zprávy? Pokud jen přes internet, tak bych opravdu neriskoval. Tohle může být nebezpečné.
Rande na veřejném místě, to je jasný a pak uvidíš. Nikam s ním nechoď do bytu!
Tak pokud po týdnu psaní (!) píše, že u sebe budete spát, nevím, ale mám silný vnitřní pocit, že mu jde jen o to… O to jedno. Být na tvém místě, už si s nim nepíšu.
Napiš mu, co cítíš, že je to na tebe všechno rychlé a nechceš zrovna po týdnu psaní řešit přespávání. Uvidíš, jak zareaguje. ![]()
ahojky,no jak tady už bylo naznačeno,nejprve se sejít a pak se uvidí,jak jste se vlastně poznali?přes seznamku?nebo jak ?Navrhuju sejít se někde,kde je dostatek lidí,dnešní doba je zlá a člověk musí být hodně opatrný ![]()
@Anonymní píše:
Jen přes zprávy. Je nám píše: Více
Tak to prrr.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym, nechci aby mě to někdo poznal. Jde o to, že jsem si začala psát s jedním klukem, píše mi hezké zprávy a je milý. Říkala jsem si, že bych to s ním zkusila. Ale jde na všechno rychle. Po týdnu psaní mi píše, že až budeme u sebe spát apod. Nepřijde vám to taky moc rychlý?
přijde. psal jsem si s jednou přes chat, potom jsem za ní jel, no hezká teda nebyla. neměl jsem kde spát, takže byl sexík. od té doby co nevidím a neslyším - nezajímá..
neriskoval bych to ani na veřejnosti, fakt není o co stát. Spíš bych se šel podívat. Přijít na domluvenou schůzku o půl hodiny dřív a jen sledovat. Čekal bych na reakci v mobilu, když bych byl doma..
@růžový achát píše:
Pokud to neni afričan, tak není co řešit ne?
Kam se poděl tvůj inteligentní humor? Nevěřím, že zrovna tohle vypadlo z tebe. To je spíš vtip hoden starý zapšklý rasistický důchodkyně, ne?
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym, nechci aby mě to někdo poznal. Jde o to, že jsem si začala psát s jedním klukem, píše mi hezké zprávy a je milý. Říkala jsem si, že bych to s ním zkusila. Ale jde na všechno rychle. Po týdnu psaní mi píše, že až budeme u sebe spát apod. Nepřijde vám to taky moc rychlý?
Holka holka, jestli si necháš radit tady od těch starých zapšklých vran, tak skončíš jako stará panna
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Holka holka, jestli si necháš radit tady od těch starých zapšklých vran, tak skončíš jako stará panna![]()
A tak bych se podíval na hrubky v SMS, a každý mobil má dneska videohovory, že.? ![]()
Nevím jestli to je rychle nebo ne. V mých 19ti to tak nebývalo, tenkrát to bylo pomalejší mi přijde
, ted je mi 30, jsem přes rok sama, psala jsem si s xy chlapů a po týdnu psaní z chlapů padá leccos. ![]()
Hele na nezávazné rande jdi, nějaké veřejné místo a uvidíš. Asi nemáš, co ztratit. Nelezla bych mu hned do auta nebo do bytu, ale třeba vám spolu bude fajn
a když ne, tak ne, přijde jinej.
@růžový achát píše:
Proč rasistický? Kdyby to byl afričan, tak ať ho podrobí třeba delšímu zkoumání. Mimochodem mě nazývat rasistou by bylo hodně odvážné
Tak to jsem ráda, že nejsi rasistická důchodkyně. ![]()