Jít do vztahu, nebo ne?

Anonymní
22.1.19 22:28

Jít do vztahu nebo ne?

Dobrý den, prosím o anonym, nechci aby mě to někdo poznal. Jde o to, že jsem si začala psát s jedním klukem, píše mi hezké zprávy a je milý. Říkala jsem si, že bych to s ním zkusila. Ale jde na všechno rychle. Po týdnu psaní mi píše, že až budeme u sebe spát apod. Nepřijde vám to taky moc rychlý?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
22.1.19 22:36

No tak nejdřív nějaké rande,procházky,kino, večeře…a uvidíš…trochu ho poznáš a uvidíš,jestli mu jde jen o jedno :zed: Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.19 22:37

Znáte se v reálu nebo jen přes zprávy? Pokud jen přes internet, tak bych opravdu neriskoval. Tohle může být nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 22:38

Jen přes zprávy. Je nám 19

• Citovat
  • Upravit
861
22.1.19 22:40

Rande na veřejném místě, to je jasný a pak uvidíš. Nikam s ním nechoď do bytu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.1.19 22:40

Tak pokud po týdnu psaní (!) píše, že u sebe budete spát, nevím, ale mám silný vnitřní pocit, že mu jde jen o to… O to jedno. Být na tvém místě, už si s nim nepíšu.
Napiš mu, co cítíš, že je to na tebe všechno rychlé a nechceš zrovna po týdnu psaní řešit přespávání. Uvidíš, jak zareaguje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.1.19 22:44

ahojky,no jak tady už bylo naznačeno,nejprve se sejít a pak se uvidí,jak jste se vlastně poznali?přes seznamku?nebo jak ?Navrhuju sejít se někde,kde je dostatek lidí,dnešní doba je zlá a člověk musí být hodně opatrný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.19 23:13
@Anonymní píše:
Jen přes zprávy. Je nám píše: Více

Tak to prrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
22.1.19 23:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym, nechci aby mě to někdo poznal. Jde o to, že jsem si začala psát s jedním klukem, píše mi hezké zprávy a je milý. Říkala jsem si, že bych to s ním zkusila. Ale jde na všechno rychle. Po týdnu psaní mi píše, že až budeme u sebe spát apod. Nepřijde vám to taky moc rychlý?

přijde. psal jsem si s jednou přes chat, potom jsem za ní jel, no hezká teda nebyla. neměl jsem kde spát, takže byl sexík. od té doby co nevidím a neslyším - nezajímá..

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
22.1.19 23:30

neriskoval bych to ani na veřejnosti, fakt není o co stát. Spíš bych se šel podívat. Přijít na domluvenou schůzku o půl hodiny dřív a jen sledovat. Čekal bych na reakci v mobilu, když bych byl doma..

• Citovat
  • Upravit
1830
23.1.19 07:02
@růžový achát píše:
Pokud to neni afričan, tak není co řešit ne?

Kam se poděl tvůj inteligentní humor? Nevěřím, že zrovna tohle vypadlo z tebe. To je spíš vtip hoden starý zapšklý rasistický důchodkyně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
23.1.19 07:16
@Anonymní píše:

Holka holka, jestli si necháš radit tady od těch starých zapšklých vran, tak skončíš jako stará panna :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
23.1.19 08:59
@Hroznej puberťák píše:
Holka holka, jestli si necháš radit tady od těch starých zapšklých vran, tak skončíš jako stará panna :mrgreen: :mavam:

A tak bych se podíval na hrubky v SMS, a každý mobil má dneska videohovory, že.? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22614
23.1.19 09:01

Nevím jestli to je rychle nebo ne. V mých 19ti to tak nebývalo, tenkrát to bylo pomalejší mi přijde :think: , ted je mi 30, jsem přes rok sama, psala jsem si s xy chlapů a po týdnu psaní z chlapů padá leccos. :nevim:
Hele na nezávazné rande jdi, nějaké veřejné místo a uvidíš. Asi nemáš, co ztratit. Nelezla bych mu hned do auta nebo do bytu, ale třeba vám spolu bude fajn :) a když ne, tak ne, přijde jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
23.1.19 09:04
@růžový achát píše:
Proč rasistický? Kdyby to byl afričan, tak ať ho podrobí třeba delšímu zkoumání. Mimochodem mě nazývat rasistou by bylo hodně odvážné 8)

Tak to jsem ráda, že nejsi rasistická důchodkyně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí