Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deneriss je Beran a ja tez bohužel. Tohle se nám stalo poprve za 4 roky co spolu sme nikdy sme se nehadali a ted tohle ale omluvu prijimat nechce
Můj manžel je blíženec a někdy mu rupne v bedně a urází se. Je to třeba jednou za rok někdy půl rok záleží kdy mu rupne a trvá mu to týden než se srovná
když se to stalo prvně byla jsem úplně v šoku. Nemluvil semnou.. jen sem tam o běžných věcech, občas měl i hnusné řeči.. pusa nebo objetí to nehrozilo. Po pár dnech max do týdne to přešlo a začal se chovat zase jako normální člověk a sem tam přišel i s omluvou, že přece víc, že to nemyslí vážně.. Opravdu blíženci jsou prostě dvě tváře. Na mého muže to opravdu sedí.
Prosím anonym.
@Anonymní píše:
@Deneriss je Beran a ja tez bohužel. Tohle se nám stalo poprve za 4 roky co spolu sme nikdy sme se nehadali a ted tohle ale omluvu prijimat nechce
Dej mu čas ať se v sobě vyvzteka a uklidní. Myslím, že pokud se nestalo nic vážného tak to bude dobrý.
Tak u nas je to uz prea 2 tydny. Vim ze jsem něco podelala ale proc tak moc dokaze nekdo někoho trestat jestli ho ma vazne rad? Nechapu i to jak je kazdej den jinej jednou v pohode podruhé hnusnej a ksyz se ho zeptam jak dlouho to bude jeste trvat tak mi jenom odpovi at ho necham byt at mu dam cas. Ale v dobe co je v pohode planuje s nama i budoucnost nevim no bojim se ze o nej prijdu
@Deneriss no to mi taky rika at mu dam cas…no narkla sem ho z neceho co rika ze neni pravda
@Anonymní píše:
@Deneriss no to mi taky rika at mu dam cas…no narkla sem ho z neceho co rika ze neni pravda
To je těžký no, buď jsi ho narkla neprávem a urazil se a nebo pravém a akorát z toho dělá humbuk, aby ses ve finále cítila blbě ty.. Chlapi umí otočit ledacos proti nám..
Tohle demonstrativní mlčení nesnáším a považuju ho pro obě strany za velmi nedůstojné. Bývalý partner to na mě taky zkoušel, kvůli něčemu se naprdnul, pořádně neřekl kvůli čemu, ale okázale se mnou nemluvil a přehlížel mě. Tak jsem mu řekla, že jestliže se mnou nemíní mluvit, tak já nemám důvod s ním být a můžeme se rovnou na férovku rozejít a budeme mít oba klid.
Nedolejzej za ním, neodprošuj, neponižuj se. Zeptej se ho, jak dlouho míní být ještě takhle uraženej, že ještě den to možná vydržíš, ale jestli to plánuje na dýl, tak že bys mu rovnou začala pakovat věci, aby vysmahnul a šel se tímhle způsobem předvádět někam jinam.
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce
@Denisa56 ja se snazim s nim mluvit ale je den kdy mluví se mnou v pohode budoucnost atd a druhy den co se vyspi jak kdybych ho strasne otravovala.ani nevim zda s nama chce byt kdyz se zeptam tak odpovi bud at mu necham cas nebo že se diva na telku
@Denisa56 píše:
Tohle demonstrativní mlčení nesnáším a považuju ho pro obě strany za velmi nedůstojné. Bývalý partner to na mě taky zkoušel, kvůli něčemu se naprdnul, pořádně neřekl kvůli čemu, ale okázale se mnou nemluvil a přehlížel mě. Tak jsem mu řekla, že jestliže se mnou nemíní mluvit, tak já nemám důvod s ním být a můžeme se rovnou na férovku rozejít a budeme mít oba klid.
Nedolejzej za ním, neodprošuj, neponižuj se. Zeptej se ho, jak dlouho míní být ještě takhle uraženej, že ještě den to možná vydržíš, ale jestli to plánuje na dýl, tak že bys mu rovnou začala pakovat věci, aby vysmahnul a šel se tímhle způsobem předvádět někam jinam.
Nádhera,tesat do kamene.Ještě lépe-vytisknout,připnout na ledničku a hlavně-denně to používat. ![]()
@Anonymní píše:
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce
Já bych teda taky znejistila kdybych viděla pusinky srdíčka lásko atd.. Vlasy v autě by mě teda taky překvapily, kdybych nevěděla předem, že tam někoho poveze.. Hele myslím, že naopak by tě měl spíš ujistit, že o nic nejde než dělat urazeneho. Takhle to fakt vypadá, že chce aby ses cítila blbě ty a on bude že všeho venku.. Nedivím se ze mas pochyby. Já bych taky měla. Oni chlapi jsou schopni zapirat ikdyž jim ten. Důkaz ukážeš před ksicht.
Zdravím chtela bych se zeptat, kdyz zena neco udela vuci svymu chlapovi ze mu třeba neduverovala a on je ted nastvany jak dlouho chlap dokáže byt nastvany? případně co si o tom myslet…nerek ze chce byt se mnou ani ze uz ne. Ani ze me jeste miluje nebo nemiluje. Chce nechat cas. Nenecha na sebe sahnout atd. Největší trest pro me to je. Ale obcas se mnou mluvi normalne a druhy den je treba hnusny. Ale planuje budoucnost s nama. Nevim co si o tom myslet.