Jak dlouho dokaze být naštvaný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
22.1.19 15:23

Zakladatelko,
každý člověk je v tomhle jiný. Asi jsi ho dost zranila, přesto tě má rád, protože jinak by to využil k ukončení vztahu.
Pokud si myslíš, že je to dobrý partner pro život, pokud láska na tvé straně je větší, než obavy ze samoty, tak mu ten čas dej. Řekni mu, že je ti to líto, že ho máš ráda, víš, že to byla chyba a chceš, aby to zase bylo dobré. A že bys moc stála o to, aby ti v tom pomohl.
Přichystej mu pár překvapení, vem ho na procházku, udělej oblíbené jídlo, nebo co já vím, co má rád, a hlavně na to usmíření netlač přes postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.19 15:26
@Anonymní píše:
Tak u nas je to uz prea 2 tydny. Vim ze jsem něco podelala ale proc tak moc dokaze nekdo někoho trestat jestli ho ma vazne rad? Nechapu i to jak je kazdej den jinej jednou v pohode podruhé hnusnej a ksyz se ho zeptam jak dlouho to bude jeste trvat tak mi jenom odpovi at ho necham byt at mu dam cas. Ale v dobe co je v pohode planuje s nama i budoucnost nevim no bojim se ze o nej prijdu

Tohle není blíženecká vlastnost, ale špatná vlastnost mužská. Neříkám, že se nemůže trochu nafučet. Ale 14 dní? Jestli on nemá taky prů.sereček a snaží se to tvým trestáním zamaskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 15:52

Tak to asi tak bez viny nebude, když tohle předvádí. Nejlepší obrana je útok a ještě aby ses ty cítila nejhůř. Chlap zapre vše. Já toho taky nacetla, důkazy jasný a stejně tvrdil že neee a prostě neee a další den vše smazaný, asi aby svoje slova potvrdil :lol: no komedie hrozná :lol: jediný co zabralo bylo, ať teda přísahá na smrt a to už vzal zpátečku, že to ho jako nedonutim :lol: a bylo jasno :lol: bobanek měl strach :lol:

• Citovat
  • Upravit
1334
22.1.19 15:55
@Anonymní píše: :lol: jediný co zabralo bylo, ať teda přísahá na smrt a to už vzal zpátečku, že to ho jako nedonutim :lol: a bylo jasno :lol: bobanek měl strach :lol:

Ještě že nechodíš s Babišem, ten přísahal na zdraví svých dětí, a jak to dopadlo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
22.1.19 15:56

On nevi jestli te miluje a jestli s tebou chce byt? At je nastvanej treba mesic za tyhle reci… pokud si s nekym psal, rozhodne bych si ho ted nevsimala, totalni ignor, nastvana mas byt ty, jeste to hodil chytre na tebe, ze ty jsi ta spatna :potlesk: at si vylize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 16:07

Četla jsem jen první stránku a připadá mi, jestli nemá trochu máslo na hlavě - na jeho místě bych se omluvila za pusinky, srdíčka i vlasy v autě, to, že by mi doma neřekl, že má kámošku, kterou bere na kafe, by mne teda znejistilo taky, i kdyby jejich kafíčka byla nevinná jako padlý sníh. Uražený samozřejmě může být i právem, ale jak dlouho to vydrží, to fakt netuším, protože ho neznám :). Pokud to ale trvá víc jak několik dní, tak to už je trochu dětinské trucování. Za sebe bych mu řekla, že se omlouvám, že jeho chování taky nebylo nejlepší, ale že ses omluvila několikrát, už víc udělat nemůžeš, a buď se bude chovat normálně nebo bude zbytečně dělat husto, protože víc už svůj „prohřešek“ odčinit nemůžeš. A pokud chce být s Tebou, tak ať Tě takhle netrestá, že Ti to ubližuje a bolí Tě to (nemluvě o další nejistotě, co to může vyvolat). A pak, až konečně začne mluvit, bych si s ním na rovinu promluvila, že i jeho chování nebylo košer.

• Citovat
  • Upravit
240
22.1.19 16:07
@Anonymní píše:
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce

Tak to je jasný, z toho vyplývá, že je k Tobě neupřímný, protože by kolem toho nedělal takové scény. Teď se to snaží hodit na tebe a aby ty ses tvářila a cítila jako chudinka, že si něco provedla, přitom je to naopak…

Ten kdo by měl být naštvaný by si měla být ty, on ti to má vysvětlit jak to ve skutečnosti je a ne aby si za ním chodila a ještě se mu skoro omlouvala za to co si neudělala. Scény atd. mu nedělej, to mu dělá dobře, protože ví, že tě má jistou. Řeší to, že si ho ranila nedůvěřivostí…a to, že on ranil tebe řeší jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
22.1.19 16:12
@Anonymní píše:
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce

Aha - takže místo toho, aby se on snažil získat ztracenou důvěru u tebe, tak je to přesně naopak a ty za ním běháš jako pejsek a on si tě pěkně vodí. To je strašný, to ti řeknu. Uděláš stejně všechno, aby tě nakonec milostivě přijal na milost a pak se s klidným srdcem bude tahat s holkama dál a bude mít jistotu, že ty už dáš pokoj. Smutný příběh bez sebeúcty, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokornam
22.1.19 16:12

@Premek_Orac všechno to uz jsem udelala. Vim ze on je ten pravy az po tom co se ted stalo sem si to uvedomila vse sem mu rekla ale stejne ta sama odpověď dej mi čas. Uz me to ubiji nikdy se tohle mezi nama nestalo a kdyz sme se chytli bylo to jenom chvilkovy a zase se to urovnalo. Jenze ted to trva strasne dlouho a ja uz magorim a bojim se ze to bude jeste trvat dlouho kdyz mi odpovídal rikal neco o 2 mesicich ze pak si to rozmysli…ale mluvi ae mnou obcas jde se mnou a prckem na prochazku ale moc ne…hlavne jak byl nastvany na me tak to bohuzel odnasel i malej tak sem mu rekla ze on za to nemuze ze mama je debil. Nevim co se stalo zacal si ho zase vsimat jen se mnou to je takovy chladny. Caa mu davam ale bojim se ze cim dyl to bude trva ze tim nas vztah vychladne a uz nebude z toho nic…je tvrdohlacy a palicaty kdyz si neco umane nehnu s nim uz nevim prave jak na nej ani

• Citovat
  • Upravit
53518
22.1.19 16:16
@Anonymní píše:
@Premek_Orac všechno to uz jsem udelala. Vim ze on je ten pravy az po tom co se ted stalo sem si to uvedomila vse sem mu rekla ale stejne ta sama odpověď dej mi čas. Uz me to ubiji nikdy se tohle mezi nama nestalo a kdyz sme se chytli bylo to jenom chvilkovy a zase se to urovnalo. Jenze ted to trva strasne dlouho a ja uz magorim a bojim se ze to bude jeste trvat dlouho kdyz mi odpovídal rikal neco o 2 mesicich ze pak si to rozmysli…ale mluvi ae mnou obcas jde se mnou a prckem na prochazku ale moc ne…hlavne jak byl nastvany na me tak to bohuzel odnasel i malej tak sem mu rekla ze on za to nemuze ze mama je debil. Nevim co se stalo zacal si ho zase vsimat jen se mnou to je takovy chladny. Caa mu davam ale bojim se ze cim dyl to bude trva ze tim nas vztah vychladne a uz nebude z toho nic…je tvrdohlacy a palicaty kdyz si neco umane nehnu s nim uz nevim prave jak na nej ani

Gentleman každým coulem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokornam
22.1.19 16:17

@hanka.br. Nemam jistotu ze neco s nejakou mel a moje intuice mi i rika ze je verny. A co mam jako delat teda kdyz ja sem si podelala jeho duveru kdyz sem nevedela zda je to vážně pravda a obvinila ho. A zase kdyby se mnou byt nechtel tak asi nebude ne? proc by vynakladal takovy sily na 2 vztahy. Jen me zajima jak dlouho dokaze byt chlap nastvany a zda dokaze i odpustit neco takovyho

• Citovat
  • Upravit
25897
22.1.19 16:18
@Anonymní píše:
@hanka.br. Nemam jistotu ze neco s nejakou mel a moje intuice mi i rika ze je verny. A co mam jako delat teda kdyz ja sem si podelala jeho duveru kdyz sem nevedela zda je to vážně pravda a obvinila ho. A zase kdyby se mnou byt nechtel tak asi nebude ne? proc by vynakladal takovy sily na 2 vztahy. Jen me zajima jak dlouho dokaze byt chlap nastvany a zda dokaze i odpustit neco takovyho

Jestli vyváděl, tak má máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
22.1.19 16:29
@Anonymní píše:

Tak psal si s tou holkou nebo nepsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
22.1.19 16:36

Dle mých zkušenosti se takhle přesně chová chlap který nemá čisté svědomí, podle mě s ni něco měl nebo se minimálně chystal mít. Netrpěla bych to, vysvětlovat by měl on, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
22.1.19 16:40

Vy jste ta dvojka z diskuse,jestli je horší nevěra nebo nedůvěra,že jo?
Jinak si taky myslim,že buď má máslo na hlavě nebo je to mag.r. K tý nedůvěře on zadal jednoznačnej podmět,takže to divadlo,co předvádí,je úplně z cesty. Ani by mě nenapadlo,se za něco omlouvat. Jestli je věrnej nebo ne,nevíš. Pokud ne,tak se těžko přizná. A přímo při akci ho asi taky nenačapeš,že jo.Takže jeho věrnost je s otazníkem,důvod k nedůvěře jednoznačně byl,nestalo se vůbec nic,v čem by byl nevinně a bylo by na místě ho odprošovat. Vlastně bych řekla,že z toho má ve skutečnosti docela srandu,jak s tim vydupal-s nějakou minimálně flirtoval,možná si i užíval a nakonec je odprošovanej za „neoprávněný“nařčení a odmítá omluvy 8o Ten si to fakt zařídil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí