Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deneriss píše:
To je těžký no, buď jsi ho narkla neprávem a urazil se a nebo pravém a akorát z toho dělá humbuk, aby ses ve finále cítila blbě ty.. Chlapi umí otočit ledacos proti nám..
tak tak, nejde náhodou o tu diskusi, jak se tu řešilo, že zakladatelka uhodila na muže, že jí zahýbá a on z toho udělal kovbojku na rozchod? A že se to právě čím dál víc začalo tvářit, že je to jen jeho hra, aby udělal z ženský hromádku omlouvajícího se neštěstí, přitom ale ona měla pravdu?
My máme doma taky občas tichou domácnost, protože se nedokážu po hádce za hodinu tvářit, že je všechno zalitý sluncem (notabene když se daný problém nevyřešil), ale být na někoho jedovatá dva tejdny, to už muselo bejt pořádný tóčo ![]()
@Kobliha51 Myslíš, že nevěra partnera neraní? ![]()
Edit: Že já jsem o diskuzi vedle? Šmarjá, pardon…
![]()
@Premek_Orac píše:
@Kobliha51 Myslíš, že nevěra partnera neraní?
Určitě raní. Tady by se měla cítit raněná zakladatelka a ne její partner, co se urazil. Nebo čteme každý jinou diskusi? Je to možné.
@Premek_Orac píše:
@Kobliha51 Myslíš, že nevěra partnera neraní?Edit: Že já jsem o diskuzi vedle? Šmarjá, pardon…
![]()
Hele, toho já se taky vždycky bojím. To nic ![]()
@Premek_Orac píše:
@Kobliha51 Myslíš, že nevěra partnera neraní?Edit: Že já jsem o diskuzi vedle? Šmarjá, pardon…
![]()
@Premek_Orac píše:
@Lana25 Jsem rád, že jsem tě pobavil
si piš, měl jsi to naplanovaný.
![]()
@Anonymní píše:
@Deneriss právě vim ze si psal s nejakou holkou pusinky srdicka psala mu i lasko ale tvrdi ze je to jenom kamaradka a z druhyho konce republiky…jen sem mu udelala scenu protože sem nasla v aute vlasy nejaky holky…a nepockala a nezeptala se ho na to az by prijel domu…byl s ni parkrat na kafi jenom s jinou…o to by neslo ale ze sem ho ranila tim ze sem mu neduverovala… A od toho to cely vzniklo…nejhorsi je ze sem po nem chtela aby byl uprimny a i my rekl ze jde třeba s kamaradkou na kafe ale ma problem v komunikaci a i ted je to horsi…dava mi vse poradne sezrat…takle se normalni chlap nechova ne?kazdej vztah není na jednicku chyby se delaji ale umi se i odpouštět coz me prijde ze bud neumi nebo nechce
Tak jak to pokračuje?