Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MamculeVerca tak jsou to blbci když tohle tolerují. kdyby jim naopak utáhli kohouty tak by sexu měli víc
Na bolet hlavy je naopak sex super lék ![]()
No, tak včera jsem sex za odměnu chtěla já
. Celý den jsem makala jak šroubek, debordelizovala doma mrak věcí neb jsem si vzala dovču tak jsem řekla, že chci za ten den nějakou odměnu a to sex. Chlap se ani nebránil
. Nicméně se domnívám, že by sex byl i kdybych si neřekla ![]()
@MamculeVerca vidíš to a já jsem zrovná nasr..á, protože si mě můj už od soboty nevšiml. Cítím se jako časovaná bomba.
@Markéta80 jj můj chlap protáčí panenky, když řeknu, že mě bolí hlava a je to nedostatkem sexu, protože díky naší frekvenci je to celkem vyloučené ![]()
Ja tu zase ctu diskuze jak chlap nema zajem ![]()
je to lasce , pritazlivosti , porozumeni …pokud nekdo vybira rozumem a taktizuje , jak to asi muze dopadnout .
Nevím proč bych měla dávat chlapovi za odměnu něco co máme oba rádi
se pak o tu odměnu připravují sami ne?? Jediná výjimka je těhotenství, to nevyhledavam tak často, ale chlap to chápe že je to složitější a min pohodlný ![]()
Já vždycky říkám, že když to ten chlap umí ženský udělat dobře, tak ona pak nemá důvod nechtít. Jenže co si budeme povídat, chlapi to mají nastavený jinak, mají to snazší. Připravený jsou hned, orgasmus mají taky v podstatě pokaždý. Pro ženskou je to kolikrát žádná nebo mizerná hudba za spoustu peněz.
Co jsme se tak bavily s holkama, tak po pár letech je to pro velkou část už prostě jen povinnost, protože jejich chlapi se zrovna nepřetrhnou.
@MamculeVerca to si nemyslím
nejspíš je dost ženských i chlapů, co si ho nedokážou užít a to je škoda… Opravdu je to důležite ve vztahu i v zivote
nejlepší je, když si najdeš partnera, se kterým si sednes a užíváte si společně, plnite si touhy a sny. Já na takového narazila až skoro ve 30ti a jsem za to moc ráda, že někdo sdílí mě nadšení
takže je dost i těch co si to dokážou užít a užívají..
To jsou blbiny. Projdi si byť jen diskuze tady - někde ma málo sexu chlap, někde žena, někde je experimentátor ten a jinde ten. Proste je to individuální. Ja sama si sex užívám hodně, manzel moc potřebu nema, proste se snažíme najít kompromis. Co vím od kamarádů, tak s nimi holky normálně spí a rady.
U nás je to právě naopak. Já bych chtěla a manžel ne. Takže asi tak 3× do měsíce. Posledně to bylo den před sylvestrem. Takže to jde i naopak
. Ale má toho hodně v práci, je tam i sedm dní v týdnu a já mám hroznej PMS, kdy sem ráda že nic nechce. A MS mám 10 dní. Takže já můžu tak 6 dní za měsíc a většinou se do toho netrefíme.
Příspěvek upraven 22.01.19 v 12:29
Taky znám pár takovych, které dávají chlapovi jen za odměnu
nechápu, ale budiž
ten můj to taky nemá vždycky lehké, ale spíš proto, že mi nějak litaly asi hormony a já i když jsem fakt chtěla, tam jsem tu chuť nějak nemohla nastartovat. Teď jsem podruhé těhotná a jakmile to nemám 2× denně, tak nemůžu existovat. Obávám se, že i přesto, že manžel chce pouze 2 děti.. Za těchto chtivych podmínek jich bude nejspíš víc?
![]()
@MamculeVerca nevím… to asi nejde takhle říct. Já třeba byla 12 let s ex, ten tak pár minut, polohy misionář, já nahoře a to bylo vše, občas něco jiného, ale fakt málokdy. Když jsem chtěla zezadu a nedejbože, aby mě plácnul nebo chytil za vlasy, jsem divná. Orgasmus s ním? Hahaha, za jedno se nesnažil, za druhý za 2 minuty to nestíhám ![]()
Pak jsem měla chlapa, který by jen zezadu a drsně, nevadilo mi to, mám to ráda tak, ale stereotyp jak prase. ![]()
Pak zas jeden, co sex tak max 1× měsíčně a neplatilo na něj nic
No a ted to vypadá, že jsem našla svou krevní skupinu ![]()
taky občas slýchám ale ono to bude asi i tím že ti spokojení nejsou tak slyšet jako ti nespokojení..
@Anonymní píše:
Taky znám pár takovych, které dávají chlapovi jen za odměnunechápu, ale budiž
ten můj to taky nemá vždycky lehké, ale spíš proto, že mi nějak litaly asi hormony a já i když jsem fakt chtěla, tam jsem tu chuť nějak nemohla nastartovat. Teď jsem podruhé těhotná a jakmile to nemám 2× denně, tak nemůžu existovat. Obávám se, že i přesto, že manžel chce pouze 2 děti.. Za těchto chtivych podmínek jich bude nejspíš víc?
![]()
já to ak s dcerou taky měla. aspon dvakrát denně
se synem zas 7m nic, chlap mi smrděl, nešlo to
Já zase znala ženskou, co jí manžel za sex platil. Asi si za to kupovala panadoly, nikdy jí nebolela hlava. ![]()