Může mě partner začít zase milovat?

Anonymní
22.1.19 05:13

Může mě partner začít zase milovat?

Dobré ráno přeju.
Mám takový hloupý, možná až pubertální dotaz. Bez nějakého zacházení do detailů, jsme spolu s přítelem půl roku. První 3 měsíce byla naše zamilovanost opravdu hodně intenzivní. Shodli jsme se na tom, že nic tak silného jsme nikdy nezažili. Pak zamilovanost přešla v klasický vztah, ve kterém si dodnes krásně rozumíme, smějeme se spolu, nehádáme se. Na první pohled idylka, jak říká moje kamarádka. Nedávno za mnou ale přítel nečekaně přišel a řekl mi, že už mě nemiluje, že mě má moc rád, ale nemiluje mě. Já žádnou změnu nepozorovala. Pořád mě láskyplně hladil a objímal, líbal. Prý si myslí že by to tak ve vztahu nemělo být, aby jeden měl jen rád a druhý miloval. Moje argumenty o tom, jak si přece skvělé rozumíme po všech stránkách ho sice přesvědčily a jsme dál spolu.. Ale moje otázka zní. Je vůbec možné, že by mě začal znovu milovat? Jasně, že každý to má jinak, jen mě zajímá, jestli jste to sama některá zažila, že se láska vrátila

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
22.1.19 05:46

no po pravdě na to že se láska vrátí jsem v určité období svého života čekala dva roky.. už bych to neudělala.

" Láska prostě buď je a nebo není. A slepovaný hrnek vždycky začne časem téct a je křehčí než ostatní nové".. Tohle mi tenkrát říkala moje máma a já už dnes chápu jak to myslela.
Možná taky pochopíš.

Je jednoduché se zamilovat a za život se ti to stane casteji nez si umis predstavit. Ale doopravdy nekoho milovat je něco jiného. Láska začíná až tehdy kdy vidíš chyby ale stejně jsi zamilovaný stejně :nevim:

Takže moje odpověď na tvou otázku? Ne… tolikrat jsem si nalhavala ze je to zpátky.. ale ne.. :oops: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.1.19 06:30

Podle mě Tě ale JEŠTĚ nemiloval, takže není nic, co by se mělo vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.1.19 06:54

Milovat/mit moc rad? Co to je, co to znamena, jaky je rozdil? Ja posuzuju vztah podle toho, zda spolu 2 chteji byt, sdilet spolu to dobre - zabavu, konicky, domacnost, vikendy, ale i to spatne - starosti, trapeni, nemoci…
Otazka je jestli s tebou chce byt nebo se chtel rozejit… zijete spolu? Ono pul roku zase neni takova doba, myslim ze ve vztahu po 20ti letech nikdy nebude takova zamilovanost jako na zacatku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.1.19 07:22

Kdyby za mnou partner prisel s tim, ze mi chce sdelit, ze me nemiluje, pochopila bych to tak, ze se mnou nechce byt. Pokud by se mnou byt chtel, nechal by si to prece pro sebe. Zamilovani je nadherne a kazdy touzi si ho nekolikrat prozit, ale ta dlouhodoba laska je z velke casti rozhodnuti, ze s tim druhym budes v dobrem i zlem.

Rekla bych, ze v kazdem manzelstvi se zalaskovanost zvetsuje a zmensuje, ale pokud jsou lidi rozhodnuti spolu preckat i ty horsi casy a na vztahu pracovat, vzdycky se to zlepsi. Bohuzel bych rekla, ze tvuj pritel touzi po prvotnim poblazneni, mozna neni na vztah, jaky chces ty, jeste zraly. Kdyz chtit nebude, muzes mu stokrat vypocist, proc byste spolu byt meli, ale on se tim spis do tebe nezblazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.1.19 07:25

Možné to je. Důležité je, jak to má, že Jsi ho teď přesvědčila může být konečný výsledek a může to být do budoucna super, ale úplně stejně to může být do budoucna špatné. Důležité je o tom čas od času mluvit, protože vztah často zabíjí to, co neřekneme. Podle mne nejspíš sám neví, jak to má a pouze čas a s tím související posun vztahu to ukáže. Osobně mi ale přijde, že tyhle jeho úvahy jsou po půl roce dost brzy, což je spíše špatné; půl rok je cca doba, kdy pomalu opadá takové to první chemické opojení. Mluv s ním o tom a vnímej všemi pory těla co říká, jak to říká a jestli je nejaky posun ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
22.1.19 07:32

Teprve půl roku vztah a už Vám opadla zamilovanost a už ti i stihl říct, že tě nemiluje… :think: No, to vypadá na krátkou telenovelu… Podle mě sis našla někoho, kdo ve svých citech nebude moc pevný a stálý.. ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
22.1.19 07:37

Po pul roce zamilovanosti by teprve mely zacit nejake hlubsi city, takze te nejspis ani nikdy nemiloval, jen mu spadly ruzove bryle hormonalni zamilovanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.1.19 07:44

Po půl roce bych se na to vykašlala a šla dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.1.19 07:46

To není dobrý…neumím si představit, že by za mnou můj muž s tímhle přišel. Brala bych to jako..„už se rozhlíží jinde a čeká na příležitost“. Jako o velké zamilovanosti trvající jen tři měsíce a pak útlumu…si myslím, že jsi ji tam nejspíš vnímala hlavně ty…to by tak rychle nepreslo :think: Takovou lásku mám taky za sebou, ale vždycky byla aspoň o dvou letech, kdy jsme bez sebe byli úplně nešťastní.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
22.1.19 08:22

No nevim, spíš to máte nějaký hrr oba, mně muž řekl asi po půl roce že mě miluje a byl to pro mě docela šok, měli jsme takovej ten klasickej vztah, viděli se párkrát do týdne, přišlo mi že já se těšila víc a čekala jsem že budu i první která to řekne :lol: a on takhle překvapil 8o :lol:

Tyhle rychlý vztahy kdy se oba po měsíci milujou, po dvou mají zásnuby a po třech měsících čekají dítě, to je i na mě moc, ano, OBČAS to vyjde, ale spíš to dopadne takto - lehce nabyl, lehce pozbyl… a je po všem. Kor u chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí