Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a čemu to pomůže? Jakože řekneš doma " Pepíku, je devět, jsem na to. Holky na emimi psaly…" ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.
Radši brzy, abych to pak ještě pohodlně stihnul domů
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Radši brzy, abych to pak ještě pohodlně stihnul domů![]()
Tomu aspoň říkám zodpovědný přístup! ![]()
Jinak jak už je psáno výš,tak ani my nepotřebujeme postel. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Radši brzy, abych to pak ještě pohodlně stihnul domů![]()
To znáš ten vtip, jak leží chlap s milenkou v posteli a volá manželka. On pak položí telefon aa milenka se ptá: Co chtěla? A chlap: Ale chtěla mi jen říct, že je s tebou v kině. ![]()
Jinak my kvůli sexu jako do postele nemusíme, nicméně musíme čekat, až tvrdě usnou děti. Takže my na vlítáváme ve všední den ve 22:22 a o víkendu bohužel až ve 23:23
To my postel potrebujeme, pac chlap maka do noci a ja uz vetsinou spim jako drevo. Takze zalezi, jestli si me vzbudi v 01:01 nebo v 02:02.
Pres den. A postel temer nikdy, tam by nas nasly deti. Ted treba frci ponk v garazi ![]()
@ludmilaadamkova píše:![]()
Jedině ve čtvrtek v 21:34:42
Mám to úplně stejně
; o chvíli dřív moc brzo, o trochu později už se jde spát. Tohle je ten ideální čas, ale dojít k němu mne stálo léta píle ![]()
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.