Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mrav píše:
A proč to potřebuješ vědět? Chceš za mnou přijet?![]()
Ženu nemám, dcera chodí spát ve 20 hodin.
Ty se s tim nes.res ![]()
Většinou tak kolem čtvrt na devět večer - soused chodí na osmou do práce ![]()
@Klopotkova píše:
Jenže Ty jsi škaredá, on š.ká lepší.
A navíc 🐳, a stará. To už mě může chtít leda mrav.
@Hroznej puberťák píše:
Kecáš. Tuhle ses mám pocit někde prokecla o nějakým běhání nebo co, takže jestli je to pravda a nepletu si to, minimálně nejsi velryba, což je polovina úspěchu![]()
To byla Achatka, tak ji zkus napsat.
Vsetko nove je vzrusujuce a trva dlho a casom to zvykne vyhasinat:)
Jako muž hlásím , že se mi večer už taky do ničeho nechce. Jsem taky unavený z práce. Dal bych si pivo a šel spát… ![]()
To mi připomíná vtip:
Novomanžel ráno po svatbě školí manželku.
„No a každý pracovní den chodím s klukama na jedno. V sedm, ať se děje co se děje, já jsem v hospodě a piju pivo!“
A zenuska prikyvuje.
„Rozumím, mam to dost podobné. Já mám zase každý večer sex. V sedm deset, ať se děje co se děje, já mám sex!“
**@růžový achátDěkuji za dohazov, to se cení,teď jezdím jen běžky kvůli zranění. Jje to boží, člověk jak nemusí davat energii do sexu, tak to jezdí samo, takže sex je v těhle mrazech dost kontraproduktivní. Člověk nemůže mít všechno
S puberťakem bychom to nedavali časově si myslim, on když souloží, tak ja vychovavam děti
A jsi taky velryba?
@růžový achát píše:
To fakt ne
Tak vidíš, třeba by si Puberťák na tebe našel čas.
@Mango_Lassi píše:
Tak vidíš, třeba by si Puberťák na tebe našel čas.
kdyby tam jel na kole , udělal by pro své zdraví opravdu dost
@Venetia píše:
kdyby tam jel na kole , udělal by pro své zdraví opravdu dost
To by ho zabilo jet z Prahy do Mariánek , ale @zvědavejmoc je taky nadrženej a měl by to blíž. ![]()
@růžový achát píše:
Nemusíš to frajerko troubit všude! A nepotřebuju abys mi někoho furt dohszovala.Zase tak zoufala nejsem
Ty to troubíš sama, tak si to trub v uzavřenkách, tady jsi na veřejné diskusi, vše, co napíšeš je veřejné. ![]()
@růžový achát píše:
Vážně na chlapy nemam čas.
Na ty nemá čas nikdo, neboj. Možná Klopka
@Mango_Lassi píše:
Na ty nemá čas nikdo, neboj. Možná Klopka
Spíš na saunu s ženskýma, je to o poskládání času, kdo chce, čas si najde. ![]()