V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107635
23.1.19 16:07
@mrav píše:
No - teď, když nejsem s malou doma, je mi to na ho… Rodiče bydlí daleko, já chodím do práce. A ani mi tu žádná, která by mi dala nepřijde… :?

když sahneš do šrajtofle ,určitě i u vás se něco najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.1.19 17:34
@Venetia píše:
když sahneš do šrajtofle ,určitě i u vás se něco najde

Dolary, šéfe, dolary.

• Citovat
  • Upravit
7
23.1.19 19:10
@Hroznej puberťák píše:
Radši brzy, abych to pak ještě pohodlně stihnul domů :srdce: :mrgreen:

To mě přesně napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.19 19:12
@terinka4444 píše:
To znáš ten vtip, jak leží chlap s milenkou v posteli a volá manželka. On pak položí telefon aa milenka se ptá: Co chtěla? A chlap: Ale chtěla mi jen říct, že je s tebou v kině. :mrgreen:

Mně se stalo s ex něco podobného :roll: Volala jsem mu kde je a on mi řekl, že s Martinem v baru :zed: Já byla právě s Martinem a nemohla jsem nic říct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.19 19:16
@terinka4444 píše:
Jinak my kvůli sexu jako do postele nemusíme, nicméně musíme čekat, až tvrdě usnou děti. Takže my na vlítáváme ve všední den ve 22:22 a o víkendu bohužel až ve 23:23

8o 8o 8o Hm tak mi jednou měsíčně , když to jde :roll: V létě, když je syn na táborech a u babiček to jde častěji. :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.19 19:26
@warita píše:
kdysi jsem v nejake diskuzi cetla… (tusim to byla diskuze o tom, jak najit cas na sex pri detech)… ze jako nevi, v cem je problem? Takova horka sukacka na pracce nebo romantika ve svitu mikrovlnky, tak se to dela!!!

Od te doby, kdykoliv mam vecer otevrenou mikrovlnku v tmave kuchyni, tak manzelovi pripominam tu romantiku, co mi jeste nedopral.

Ja osobne jsem postelovy typ. Jako gauc taky poslouzi, ale postel je proste komfort.

My ten čas teda nenajdeme no a pračka je zabudovaná ve skříni. Mikrovlnka v kuchyni, ale nejsou v kuchyni dveře :roll: Hlavně synovi je 13 chodí spát déle , než manžel nebo já jdu dřív. A nějaké hračky atd to vůbec nejde, on není blbej a nechci, aby nás slyšel. Takže potichu a furt myslet na to, aby nás neslyšel.. takže sex spíš nemáme :-( V létě je aspoň venku. Jednou za měsíc, když to vyjde, tak je u babičky. Teď tam byl naposled před Silvestrem. Zase naši, jak je zima, tak nikam nevylezou, tak moc nestojí o to, aby tam s nima skládal uhlí a byl ve dvou místnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
23.1.19 19:31
@nelka76 píše:
Mně se stalo s ex něco podobného :roll: Volala jsem mu kde je a on mi řekl, že s Martinem v baru :zed: Já byla právě s Martinem a nemohla jsem nic říct. :nevim:

Tak to je taková klasika, že.
Zvoní telefon - pevná linka, kdo z vás to má! - manželka ho jde zvednout. Manžel na ni ještě zavolá - kdyby mě někdo sháněl, tak NEJSEM DOMA!!! Ona zvedne telefon, chvilku poslouchá a pak povídá: „manžel je doma“. Položí telefon a manžel se vzteká, vždyť jsem ti říkal, že kdyby mě někdo sháněl, že máš říct, že nejsem doma! A ona odpovídá: „Ale tebe nikdo nesháněl…“ :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7
23.1.19 19:32
@ludmilaadamkova píše:
Ja bych to shrnula.. milujeme se vzdy kdyz je chut, cas a prilezitost. ..

Blbý je, že chuť je skoro pořád a čas a příležitost mám jen já :lol: :lol: :lol: S manželem tohle furt řešíme, říkám mu ať se do té práce odstěhuje. Stejně, když pak je doma, tak už je tam i syn a ten chodí spát později. Čekat, než usne..to spím taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.1.19 19:33
@nelka76 píše:
My ten čas teda nenajdeme no a pračka je zabudovaná ve skříni. Mikrovlnka v kuchyni, ale nejsou v kuchyni dveře :roll: Hlavně synovi je 13 chodí spát déle , než manžel nebo já jdu dřív. A nějaké hračky atd to vůbec nejde, on není blbej a nechci, aby nás slyšel. Takže potichu a furt myslet na to, aby nás neslyšel.. takže sex spíš nemáme :-( V létě je aspoň venku. Jednou za měsíc, když to vyjde, tak je u babičky. Teď tam byl naposled před Silvestrem. Zase naši, jak je zima, tak nikam nevylezou, tak moc nestojí o to, aby tam s nima skládal uhlí a byl ve dvou místnostech.

nemam doma pubertaka no. Mam doma 2 letou holcicku. Ta po 9h spi jako drevo.

A taky my umime byt ticho a nevadi nam to. Cas se najde vzdycky, kdyz clovek nechce sexovat hodinu a vice. Chapu, ze nekteri to tak maji a chteji mit, nam klidne staci 10-15min a pohoda. To by bylo, aby nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.1.19 19:40

U nás nemáme žádný režim, manžel dělá na přesčasy, nepravidelně, do toho střídá směny. Je pravda, že většinou má chutě po ránu :) O vikendu to bývá přes den, večer to bylo hlavně na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.19 19:55
@warita píše:
nemam doma pubertaka no. Mam doma 2 letou holcicku. Ta po 9h spi jako drevo.A taky my umime byt ticho a nevadi nam to. Cas se najde vzdycky, kdyz clovek nechce sexovat hodinu a vice. Chapu, ze nekteri to tak maji a chteji mit, nam klidne staci 10-15min a pohoda. To by bylo, aby nebylo.

Syn byl před Silvestrem pryč a šlo to po vzbuzení o víkendu i večer u telky, to je prostě nej, než čekat večer až syn usne… to už musí bejt, aby to bylo do 23. Jinak ráno vstává manžel první a pak já se synem. Večer se vracíme pozdě, vždy jeden z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
23.1.19 20:24
@nelka76 píše:
Blbý je, že chuť je skoro pořád a čas a příležitost mám jen já :lol: :lol: :lol: S manželem tohle furt řešíme, říkám mu ať se do té práce odstěhuje. Stejně, když pak je doma, tak už je tam i syn a ten chodí spát později. Čekat, než usne..to spím taky..

Další, co si chce uhnat infarkt a žaludeční vředy :roll: Workoholismus je závažná nemoc, kterou je třeba potírat a léčit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
23.1.19 20:25
@warita píše:
nemam doma pubertaka no. Mam doma 2 letou holcicku. Ta po 9h spi jako drevo.A taky my umime byt ticho a nevadi nam to. Cas se najde vzdycky, kdyz clovek nechce sexovat hodinu a vice. Chapu, ze nekteri to tak maji a chteji mit, nam klidne staci 10-15min a pohoda. To by bylo, aby nebylo.

Děti naučí člověka vychutnávat si rychlovky :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6296
23.1.19 21:04
@Hroznej puberťák píše:

Když před puberťákama to moc nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 21:28
@Hroznej puberťák píše:

To jo. Navíc krotit se v hlasitosti, nebo být raději pod peřinou, kdyby přecejen dítě vešlo :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí