Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím, co si mám představit pod pojmem holkař. Já to mám ve spojení s tvrdším slovem děv… ovšem ve smyslu, že je nevěrný ve vztazích. S chlapem, který byl svým partnerkám nevěrný ve vztazích přede mnou bych si já nic nezačínala. nevěřila bych mu od začátku a bez důvěry není vztah. To že ojel půlku města je taky asi relativní pojem. Je mu 25 let, nějaké delší vztahy měl, takže kolik mohl mít sexuálních partnerek? Navíc, neber to prosím nijak zle, máš už dítě, s jiným, už nejsi nevinnou holčičkou, také máš svou minulost. Moje zkušenosti z okolí, holkaři se nemění, a co bych dělala já osobně, s chlapem, co byť nezadaný střídá ženské jak ponožky bych nebyla. Nicméně, pokud chceš, jsi mladá, zkusit to můžeš, za to nic nedáš. Jen si nechte udělat před tím testy.
Myslim, ze takhle si vsechny holky predstavuji meho nejlepsiho kamarada. Pokud svoje pritelkyne nepodvadel, mohl mit jen smulu na vztahy, jako muj kamarad. Ten verim, bude jednou svoji pritelkyni na rukou nosit, zatim ale lovi ve spatnych vodach a uz nevojel jen pulku mesta ze ktereho pochazi, ale i mesta kde studoval, pracoval, kam se chodi bavit
kdybych ho neznala, neopru si o nej ani kolo. Ale je to moc fajn chlap a chapu, ze si chce aspon uzit a ty holky neoblbuje, je to oboustranny. Tim chci rict, ze i ten tvuj muze bejt fajn chlap se smulou na zeny. Jo a kamaradovi je 27 a trva to uz par let.
@Anonymní píše:
Dobré ráno.
Omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem sestra a ta nic netuší![]()
Měsíc se scházím s mužem(25 let),chová se ke mě moc hezky. Pořád mi píše i v noci, když už spím, že nemůže spát kvůli mě atd.Nebo jsem ležela u něho na posteli a za hlavou bylo dřevo a on mi řekl, že mě to bude bolet. Odpověděla jsem, že tam snad dá ruku, aby mě to nebolelo, bez řečí to udělal a políbil mě-bude tvárnej. Včera proběhl i sex a bylo to super. Dříve jsem s ním spát nechtěla a spíš ho provokovala, protože vím jakou má minulost.Dnes mi řekl, že se do mě zamiloval a že se mnou chce být oficiálně..Jenomže mě včera odradila jedna věc a to ta, že pustil film a já mu říkám, že když ho viděl, tak je to blbý. Samozřejmě mi řekl, že viděl jen kousek. Záhadně věděl co se děje skoro až u konce-nesnáším lhaní a lháře i když jde o blbost.
Otázka zní, mate doma taky některá bývalého holkaře a je to v pohodě? Budu rada za všechny zkušenosti
Mno a dále a to důležitější-střídal baby a to je opravdu čerstvý. Jeho nejdelší vztah trval rok a půl a prý věrný byl(což může být kec),ale když zadaný nebyl tak neměl proč si neužívat
Mám z toho celkem obavy, být s někým kdo odjel půlku města
Mám dítě, takže si tyhle kroky už musím hodně promýšelt. Zatím s ním do oficiálního vztahu nemám v planu jít, spíš přemýšlím jestli nebude lepší se na to vykašlat
doma ho nemám… ale jakýsi vztah s… holkařem.. mám 10 měsíců… zatím ok, ale počítám, že už to dlouho asi nevydrží a tím to skončí
25ti letý kluk, co když neměl vztah tak měl nějaké „radosti“ na jednu nebo pár nocí?
Když ho měl byl věrný a tipne si jak dopadne film?
No nevím, nepřijde mi to tak problematické. Nevím, odkud máš informace, že šlo o půlku města atp.
Na druhou stranu pokud mu na začátku vztahu nevěříš a máš pocit, že máš od toho jít pryč a umíš to. Tak od toho jdi pryč. Bude jiný.
Já nějak mám pocit, že v těhle věcech jsou tyhle dotazy dost zbytečné. I když to bude blbec, tak ho buď miluješ a pak Ti stejně nejde to nezkusit, nebo ne. I když to bude bůh, může být pro Tebe blbec.
Nic jako bezpečný vztah, bez toho, že se spálíš prostě není. A dítě, stejně to prostě netušíš co ti přinese zítřek, pozítří.
Vyřeš si, zda ho miluješ a chceš to zkusit a udlej to co cítíš. V tom ti nikdo neporadíme.
A dokonce ani to, že někdo má doma polepšeného holkaře ti v ničem nepomůže. Je mu 25. Pokud je to zdravý a chytrý kluk, bude se vyvíjet. Můžeš být ta, co mu bude stačit nebo další z mnoha, tak jak u kohokoliv jiného.
@květ_bezu píše:
Myslim, ze takhle si vsechny holky predstavuji meho nejlepsiho kamarada. Pokud svoje pritelkyne nepodvadel, mohl mit jen smulu na vztahy, jako muj kamarad. Ten verim, bude jednou svoji pritelkyni na rukou nosit, zatim ale lovi ve spatnych vodach a uz nevojel jen pulku mesta ze ktereho pochazi, ale i mesta kde studoval, pracoval, kam se chodi bavitkdybych ho neznala, neopru si o nej ani kolo. Ale je to moc fajn chlap a chapu, ze si chce aspon uzit a ty holky neoblbuje, je to oboustranny. Tim chci rict, ze i ten tvuj muze bejt fajn chlap se smulou na zeny. Jo a kamaradovi je 27 a trva to uz par let.
Tak hlavně, že ty holky neoblbuje ![]()
Taky teď příležitostně randím s klukem, o kterém jsem pořád jen slyšela, že kde je nějaká sukně, tam je i on
Neřeším to… Nezabývám se minulostí, taky jsem nebyla svatá, řeším to, jak se chová teď ke mně. A že nesnášíš lháře? No to já taky ne, ale teda nazývat ho tak jen proto, že ti kecal o filmu? To mi přijde dost přes čáru, třeba se mu film fakt hodně líbil a chtěl, aby jsi ho viděla taky. A tebe to odradí od vztahu? ![]()
Já bych do toho šla, ale nechala ho ještě chvíli v nejistotě aby se musel snažit a neměl nic zadarmo. Já takového chlapa mám doma už pět let.
Ze začátku jsme si taky jen psali ve dne i v noci a pak i na sex došlo. Chodit jsme spolu začali až po čtyrech měsících a do dnes nám to klape. Předemnou měl hromadu holek, střídal je jak ponožky a teď se fakt změnil a je klid ![]()
Zakladatelko:
Stejně do toho půjdeš, zkusíš to. To jsme my ženy… prostě to vždycky uděláme, jelikož doufáme.
Takže ti přeji hodně štěstí ![]()
Zakladatelko, já bych do takového vztahu šla.. Z vlastní zkušenosti vím, že člověk co často střídá partnery nemusí hned být nevěrný.. Pokud ti s ním je dobře, tak to zkus a uvidíš.. Dopředu ti nikdo neřekne, jaký bude a pak by tě to v budoucnu mohlo mrzet, že jsi poslala k vodě skvělého chlapa.. A ohledně lhaní mu asi hned řekni, že vyžaduješ upřímnost, že ho nekousneš..
@8-D píše:
Zakladatelko, já bych do takového vztahu šla.. Z vlastní zkušenosti vím, že člověk co často střídá partnery nemusí hned být nevěrný.. Pokud ti s ním je dobře, tak to zkus a uvidíš.. Dopředu ti nikdo neřekne, jaký bude a pak by tě to v budoucnu mohlo mrzet, že jsi poslala k vodě skvělého chlapa.. A ohledně lhaní mu asi hned řekni, že vyžaduješ upřímnost, že ho nekousneš..
Jo, hlavně aby nebyl upřímnej až otěhotní a pak tady nebylo další téma o těhotenství, které se nehodí, já bych byla opatrná, to jsem zkrátka od přírody.
Neviem posudit charakter onoho muza. Mam kolegu, ktory bol od puberty zadany - a verny, potom opusteny. Ked sa liecil z dotycnej, bol holkar par exelance. Malinko som mu kvoli tomu cistila zaludok
No a teraz je stastne zenaty a verny otecko rocneho chlapceka. Lenze on si tymi radodajnymi iba liecil zlomene srdce ![]()
Pokud Ti je sympatický, tak bych se s ním scházela, ale nic neplánovat a neřešit, uvidíš, samo se to vyvrbí…
Hlavně neotěhotnět, aby tu nebyla za chvilku nová diskuse „Jsem těhotná s největším holkařem ve městě a nevím co mám dělat“
Holkař se usadí až v pozdějším věku a to je pak dobrý partner
Takze-jestli je mlady, tak bych do toho nesla ![]()
Dobré ráno.
Omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem sestra a ta nic netuší
Měsíc se scházím s mužem(25 let),chová se ke mě moc hezky. Pořád mi píše i v noci, když už spím, že nemůže spát kvůli mě atd.Nebo jsem ležela u něho na posteli a za hlavou bylo dřevo a on mi řekl, že mě to bude bolet. Odpověděla jsem, že tam snad dá ruku, aby mě to nebolelo, bez řečí to udělal a políbil mě-bude tvárnej. Včera proběhl i sex a bylo to super. Dříve jsem s ním spát nechtěla a spíš ho provokovala, protože vím jakou má minulost.Dnes mi řekl, že se do mě zamiloval a že se mnou chce být oficiálně..Jenomže mě včera odradila jedna věc a to ta, že pustil film a já mu říkám, že když ho viděl, tak je to blbý. Samozřejmě mi řekl, že viděl jen kousek. Záhadně věděl co se děje skoro až u konce-nesnáším lhaní a lháře i když jde o blbost.
),ale když zadaný nebyl tak neměl proč si neužívat
Mám z toho celkem obavy, být s někým kdo odjel půlku města 

Mno a dále a to důležitější-střídal baby a to je opravdu čerstvý. Jeho nejdelší vztah trval rok a půl a prý věrný byl(což může být kec
Mám dítě, takže si tyhle kroky už musím hodně promýšelt. Zatím s ním do oficiálního vztahu nemám v planu jít, spíš přemýšlím jestli nebude lepší se na to vykašlat
Otázka zní, mate doma taky některá bývalého holkaře a je to v pohodě? Budu rada za všechny zkušenosti