Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hašrelka píše:
Ahojky Všem
Chtěla bych se zeptat synovy (16m) začaly růst 4 stoličky naráz a na té jendé se mu udělal jakoby váček. Myslíte že s ním mám zajít k zubaři? Nebo je to normální jak se prořezávají. Horečky nemá a ni průjem nic nijak to nevímá. Jen mi jde o to aby neměl třeba zánět nebo něco
Pokud stím máte někdo zkušenost pište mi prosím děkuji
Ahoj. Pokud jste ještě u zubaře nebyli, tak bych šla. Pokud jste tam byli nedávno (míň než před půlrokem), tak bych tam buď zavolala nebo počkala na 18timěsíční poradnu u pediatra. Těžko říct, co to je, podle popisu si to nedovedu představit
.
No byli jsme v 1 roce na pohlídce a jsme objednani na květen, kdyby se nechal hodila bych sem fotku ale nenechá se ![]()
Myslím, že to bude v pohodě, Mája měla u stoliček dásně šíleně nateklé a dlouho
Ale pro klid bych být tebou zašla za pediatrem. Ten tě vezme hned, u zubaře to bývá nadlouho - aspoň u nás.
@Hašrelka Tak do května to vydrží. Já Máje do pusy ani pořádně nevidím, nenechá mě, takže bych si ničeho takového nevšimla. Kdyby měla teplotu bez příčiny, tak bych to řešila dřív, ale takhle by to mělo počkat
.
Ahojky Všem

Chtěla bych se zeptat synovy (16m) začaly růst 4 stoličky naráz a na té jendé se mu udělal jakoby váček. Myslíte že s ním mám zajít k zubaři? Nebo je to normální jak se prořezávají. Horečky nemá a ni průjem nic nijak to nevímá. Jen mi jde o to aby neměl třeba zánět nebo něco
Pokud stím máte někdo zkušenost pište mi prosím děkuji