Jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
9.7.17 21:23
@smurfka píše: :mrgreen: :P :P jakože hodinu, dvě po sexu už je dítě počato :mrgreen: :lol: dobrý joke..dneska se bavím

Já taky, co se nedozvim :lol: postinor není proti početí, hodinu po sexu je počato a chlap by neměl užívat jen kondom, ale dvě formy proti poceti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16046

@smurfka

Dnes to celkově stojí za to :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
@Pandulka píše:
tak bych hledala další řešení. Koukla bych se na azyláky v okolí a na jejich podmínky. Obrátila bych se na „protipotratové“ infolinky. Popřemýšlela o kamarádkách, případně i o rodině ex, jestli by nepomohla s bydlením. Snažila bych se rozprodat nepotřebný majetek. S alimentama od ex bych rozhodně nekalkulovala. Propočítala bych si možnost, že bych si dala rodičák na co nejkratší čerpání a zkusila najít levnější podnájem. Kdyby zbývalo 5 tisíc na měsíc, tak myslím, že by se to zvládat dalo. Případně bych popřemýšlela o přestěhování do jiného(levnějšího) města. Kdybych na nic nepřišla,…tak fakt upřímně nevím, co bych dělala! Potrat by byl poslední volba (ještě teda před porodem a daním dítěte do adopce)
Ale upřímně si myslím, že by se mi to stát nemohlo, protože já na začátku vztahu, kdy jsem dítě nechtěla brala HA, měli jsme kondom a navíc přerušovanou. To by fakt byla náhoda jak blázen.

A ted si tohle všechno dej na váhy, kde na druhé straně je 5min. ´´zákrok´´ a je po starostech. Bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
9.7.17 21:24
@Verunecka289 píše:
A zakladatelka se chránila konkrétně jak? Jako aby se chlap chránil X druhama antikoncepce a ženská se na to totálně vykvákla :nevim: kdyby se nechránil, většina by tady psala, že si měl vzít kondom, tenhle si ho vzal a stejně je to málo, špatně, nebo co? 8o 8o :nevim:
ženská se chránila kondomem, ne? Pokud vím, tak se oba chránili kondomem.
  • Citovat
  • Upravit
4214

Vzbudila jsem smíchem malou a můj si mysli, ze ctu komiksy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Šmoulice píše:
Chudáci rodiče teda :roll:
Lítat okolo dítěte svojí nezodpovědné dcery… :roll: No co dodat :roll:

Nene, nezodpovědný byl ten chlap. Měl si navlíknout 2 pláštěnky a ještě ho včas vytáhnout, ona za nic nemůže. Přece si nebude huntovat tělo nebo si vyčítat potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
9.7.17 21:25
@Pandulka píše: ženská se chránila kondomem, ne? Pokud vím, tak se oba chránili kondomem.

:mrgreen: už staci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
@Šmoulice píše:
Chudáci rodiče teda :roll:
Lítat okolo dítěte svojí nezodpovědné dcery… :roll: No co dodat :roll:
Říkám…lidi jako ty tohle nepochopí. Pro někoho lítání kolem dítěte/vnoučete je radost a dělají to rádi. Že pro tebe ne neznamená, že to tak mají všichni. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
3451
@Pandulka píše: ženská se chránila kondomem, ne? Pokud vím, tak se oba chránili kondomem.

8o 8o :lol: :lol: :lol: tak to jo no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16046
9.7.17 21:26
@terien píše:
Nene, nezodpovědný byl ten chlap. Měl si navlíknout 2 pláštěnky a ještě ho včas vytáhnout, ona za nic nemůže. Přece si nebude huntovat tělo nebo si vyčítat potrat.

To máš pravdu. Ona je v tom chudinka úplně nevinně :-( a navíc podruhé…
to je blbá náhoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
9.7.17 21:27
Takto - já si myslím, že antikoncepce může selhat. To za prvé.
Za druhé - nikdy jsem neměla a nebudu (snad :mrgreen: ) mít milence.
Sex mám s partnerem, ke kterému cosik cítím a on ví, že bych na potrat nešla.
Edit: Jak píši, je to každého věc, nikomu to neberu, tož, prosím, i obráceně :lol:
@Janiiska
@Janiiska píše:
A taky by si nesla pro postinor kdyby prasknul kondom a milenec ti řekl, ze dítě nechce?

Příspěvek upraven 09.07.17 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.7.17 21:27
@Pandulka píše:
tak bych hledala další řešení. Koukla bych se na azyláky v okolí a na jejich podmínky. Obrátila bych se na „protipotratové“ infolinky. Popřemýšlela o kamarádkách, případně i o rodině ex, jestli by nepomohla s bydlením. Snažila bych se rozprodat nepotřebný majetek. S alimentama od ex bych rozhodně nekalkulovala. Propočítala bych si možnost, že bych si dala rodičák na co nejkratší čerpání a zkusila najít levnější podnájem. Kdyby zbývalo 5 tisíc na měsíc, tak myslím, že by se to zvládat dalo. Případně bych popřemýšlela o přestěhování do jiného(levnějšího) města. Kdybych na nic nepřišla,…tak fakt upřímně nevím, co bych dělala! Potrat by byl poslední volba (ještě teda před porodem a daním dítěte do adopce)
Ale upřímně si myslím, že by se mi to stát nemohlo, protože já na začátku vztahu, kdy jsem dítě nechtělabrala HA, měli jsme kondom a navíc přerušovanou. To by fakt byla náhoda jak blázen.

To už je snad lepší neš. kat :lol: A teď tu o karkulce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
9.7.17 21:28
@SlecnaSally píše:
A ted si tohle všechno dej na váhy, kde na druhé straně je 5min. ´´zákrok´´ a je po starostech. Bohužel..

a pro některé (vím, že by pro mě také) u těch 5 minut byly doživotní výčitky..
Takže když vezmu v úvahu- cca 5 let nepohodlí a finančního odříkání vs. celoživotní výčitky…přijde mi lepší ta první varianta.

• Citovat
  • Upravit
16046
9.7.17 21:28
@Pandulka píše: Říkám…lidi jako ty tohle nepochopí. Pro někoho lítání kolem dítěte/vnoučete je radost a dělají to rádi. Že pro tebe ne neznamená, že to tak mají všichni. :roll:

Ona to je radost! Když se postarají a pohlídají občas… Ale když se jim nasomruje zbouchnutá dcera do baráku a oni budou muset skákat okolo ní i děcka, tak věř, že už to taková radost nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.7.17 21:29
@Pandulka píše: Říkám…lidi jako ty tohle nepochopí. Pro někoho lítání kolem dítěte/vnoučete je radost a dělají to rádi. Že pro tebe ne neznamená, že to tak mají všichni. :roll:

Moje rodina chodí do práce a mají co dělat, aby sami vše stíhali :roll: Ano, pohlídají..Ale když nebudu mít peníze abych dítě uživila, budu muset jít do práce, kdo mi dítě pohlídá když sami pracují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí