Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aanonymka25
rozhodla jsi se dobře, já když viděla na utz dítě tak vypadalo tak dokonale jen bylo malinké
Potrat je konečné řešení a pak už to nikdy nejde změnit ![]()
@Aanonymka25 píše:
Holky, když si čtu celou diskusi, tak jsem ráda, že jsem se sem přihlásila. Otevřeli jste mi oči. Přítel dceru miluje, myslím že i mě, na miminko se moc těší. Je starostlivý, dělá pro nás první poslední. Nemohla bych mu tak ublížit. Miminko si nechám, nemohla bych ho dát pryč. Ono za nic nemůže. Sice zatím necítím to, co jsem cítila když jsem čekala malou, ale věřím že to příjde. Na milence kašlu, chová se jako blbec, bude sice pro mě těžké se ho vzdát, ještě když bydlí kousek od nás, ale věřím že to časem přejde. Děkuji
Když se na vztah s milencem podíváš reálně, jsi jeho milenka, ani manželka, ani partnerka, může chodit kam chce, s kým chce a nemusí ti nic říkat, natož se tě ptát. Jestli by se změnil, je ve hvězdách.
Dítě si nech a na milence zapomeň, je dost velká šance, že ti bude o dost hůř, pokud se dítěte vzdáš.
@Hanulkaa To je pravda, ale to že nejsem jeho partnerka neznamená že mi musí pořád lhát. Co by dělal kdyby jsme spolu chodili?!Pokud někoho miluju, tak mu přece nelžu a je jedno jestly s nïm chodím nebo ne
@Aanonymka25 Neobhajuji ho, jen tvoje pozice je prostě nenároková.
S člověkem který mi opakovaně a cíleně lež, bych budoucnost neplánovala. Obzvlášť když do života s takovým člověkem mám vstoupit i s dětmi.