Jít k jinému lékaři (potvrzení těhotenství)?

90
9.7.13 19:06

Jít nebo nejít?

Zdravím všechny, chtěla bych znát váš názor. Zjistila jsem dle testu, že jsem těhotná (podruhé a chtěně).Můj doktor má ale 14 dní dovolenou a místo něj jsou dva náhradní lékaři. Já bych strašně ráda měla jistotu, že jsem skutečně těhotná (příznaky mám, myslím si že jsem, ale chtěla bych to černé na bílém od dr.).Šli byste k někomu jinému nebo těch 14 dní počkali :nevim:? Jen poznámka, že příští víkend se chystáme do Rakouska a nedej bože kdyby se něco stalo, tak bych to radši měla jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ve-ru
9.7.13 19:08

Tak je to jasný, určitě si dojdi, pro svůj klid :-) Taky bych šla :palec: Jinak gratuluju :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
705

Já bych šla i k jinému Dr.,hlavně že by to bylo potvrzeno:-).Přeju, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Záleží na tom, kdy ti test ukázal //. pokud to není déle než týden, tak bych počkala, stejně by nic nebylo vidět. ale myslím že pokud máš příznaky a // tak to jistý je, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.7.13 19:09

Pokud ti teprve vynechala MS a jsi na začátku, nikam bych se nehnala.

• Citovat
  • Upravit
1715

@Evánek Já bych za nim šla. Abych měla jistotu že jsem tehotná, a aby se nic nestalo třeba na te dovoleneé. Potom jak by se vratil muj dr tak bych sla jeste dodatečne k nemu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455

Já bych šla. V těhotenství mě hospitalizovali a vyšetřoval mě každý den jiný doktor a bylo to v pohodě. Jsem sice konzervativní, ale tahle zkušenost mě nakopla, že jsem vyměnila po x letech doktora, který mi nevyhovoval a jsem teď v úplně luxusní péči. Takže se neboj a zajdi si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
9.7.13 19:13

Ahoj, ja byla u dr. az kolem 8tt. Zanedbat neni co…pokud je vse ok tehotenstvi se udrzi a naopak. Ale chapu tvou radost a to ze se tesis na potvrzeni od Dr. Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.7.13 19:15

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
9.7.13 19:16

Já bych si počkala na svého Dr. Stejně jsem vždy šla k doktorce až v 8 tt, takže bych 14 dní neřešila. Moje doktorka má stejně názor, co se má udržet se udrží a co ne, tak má důvod odejít. Beru to tak, že jsi měla první těhu bez problémů a test sis dělala teď někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
9.7.13 19:16

No je to týden co jsem to měla dostat, ale na testu už jsou čáry jako dálnice :D S prvním mimčem jsem šla nejdřív pro potvrzení a pak cca o 2 týdny později mi dělal utz a to jsem byla tuším v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.7.13 19:20

Zensky co blázníte? pokud jsi to zjistila ted nekdy a mas tesne po MS, nikam bych se nehnala, co uvidí, pravdepodobne nic, max nejaky ten vacek. V klidu bych si pockala po dovolene a objednala se za tech 14 dní, aby to vyslo na cca ten 6. tyden.
neni to nemoc proboha. Kdyby nahodou neco, tak ji stejne doktor nepomuze :nevim:, max. predepise klid na luzku, utrogestan ci askorutin, pripadny potrat nezastavi. To bych ale neresila. V Rakousku jsou taky doktori, kdyby nedej boze neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.7.13 19:22

@Evánek test je docela spolehlivej, tehotna jsi. takze jsi tak 5. týden? Uvidí tak ten váček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.7.13 19:24

Je pravda, že zanedbat není co, ale myslím, že zakladatelce jde spíš o to, že to chce mít potvrzené co nejdřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.7.13 19:37

Když mi test ukázal //, tak jsem předpokládala, že těhotná opravdu jsem. K lékaři jsem se objednala až na cca 8.tt, aby bylo už srdíčko. V případě akutních obtíží bych šla samozřejmě ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí