Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, chtěla bych znát váš názor. Zjistila jsem dle testu, že jsem těhotná (podruhé a chtěně).Můj doktor má ale 14 dní dovolenou a místo něj jsou dva náhradní lékaři. Já bych strašně ráda měla jistotu, že jsem skutečně těhotná (příznaky mám, myslím si že jsem, ale chtěla bych to černé na bílém od dr.).Šli byste k někomu jinému nebo těch 14 dní počkali
? Jen poznámka, že příští víkend se chystáme do Rakouska a nedej bože kdyby se něco stalo, tak bych to radši měla jisté.
Tak je to jasný, určitě si dojdi, pro svůj klid
Taky bych šla
Jinak gratuluju
![]()
Já bych šla i k jinému Dr.,hlavně že by to bylo potvrzeno:-).Přeju, ať to vyjde ![]()
Záleží na tom, kdy ti test ukázal //. pokud to není déle než týden, tak bych počkala, stejně by nic nebylo vidět. ale myslím že pokud máš příznaky a // tak to jistý je, gratuluju ![]()
Pokud ti teprve vynechala MS a jsi na začátku, nikam bych se nehnala.
@Evánek Já bych za nim šla. Abych měla jistotu že jsem tehotná, a aby se nic nestalo třeba na te dovoleneé. Potom jak by se vratil muj dr tak bych sla jeste dodatečne k nemu ![]()
Já bych šla. V těhotenství mě hospitalizovali a vyšetřoval mě každý den jiný doktor a bylo to v pohodě. Jsem sice konzervativní, ale tahle zkušenost mě nakopla, že jsem vyměnila po x letech doktora, který mi nevyhovoval a jsem teď v úplně luxusní péči. Takže se neboj a zajdi si ![]()
Ahoj, ja byla u dr. az kolem 8tt. Zanedbat neni co…pokud je vse ok tehotenstvi se udrzi a naopak. Ale chapu tvou radost a to ze se tesis na potvrzeni od Dr. Gratuluju!
Já bych si počkala na svého Dr. Stejně jsem vždy šla k doktorce až v 8 tt, takže bych 14 dní neřešila. Moje doktorka má stejně názor, co se má udržet se udrží a co ne, tak má důvod odejít. Beru to tak, že jsi měla první těhu bez problémů a test sis dělala teď někdy.
No je to týden co jsem to měla dostat, ale na testu už jsou čáry jako dálnice
S prvním mimčem jsem šla nejdřív pro potvrzení a pak cca o 2 týdny později mi dělal utz a to jsem byla tuším v 8tt.
Zensky co blázníte? pokud jsi to zjistila ted nekdy a mas tesne po MS, nikam bych se nehnala, co uvidí, pravdepodobne nic, max nejaky ten vacek. V klidu bych si pockala po dovolene a objednala se za tech 14 dní, aby to vyslo na cca ten 6. tyden.
neni to nemoc proboha. Kdyby nahodou neco, tak ji stejne doktor nepomuze
, max. predepise klid na luzku, utrogestan ci askorutin, pripadny potrat nezastavi. To bych ale neresila. V Rakousku jsou taky doktori, kdyby nedej boze neco.
@Evánek test je docela spolehlivej, tehotna jsi. takze jsi tak 5. týden? Uvidí tak ten váček ![]()
Je pravda, že zanedbat není co, ale myslím, že zakladatelce jde spíš o to, že to chce mít potvrzené co nejdřív ![]()
Když mi test ukázal //, tak jsem předpokládala, že těhotná opravdu jsem. K lékaři jsem se objednala až na cca 8.tt, aby bylo už srdíčko. V případě akutních obtíží bych šla samozřejmě ihned.