Jít k jinému lékaři (potvrzení těhotenství)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
9.7.13 22:06

@Evánek a kdy se pozná mimoděložní?? to by mě taky docela zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
9.7.13 22:08

Nešla bych a počkala na ten 7-8tt kdy jde vidět srdíčko..a ty už jsi to někomu řekla? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
9.7.13 23:08

Hmm, tak pokud jsi teprve teď podle vynechané menstruace a testů zjistila těhotenství, tak bych se rozhodně k nikomu cizímu nehnala. ostatně, v tuto chvíli bych se nijak extra nehnala ani k tomu svému, ten termín za dva týdny mi přijde naprosto OK. plánovanou cestu bych neřešila, těhotenství je na počátku a pokud se má udržet, udrží se. pokud se udržet nemá, kontrola u gyndaře ho nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.7.13 18:04

doktoři uměj pěkně vystresovat

Rozhodně se nikam nehnat pokud nejsou potíže! Návštěva gyndy předčasně je to nejhorší co můžeš udělat, akorát tě vystraší mimoděložnim a poženou do nemocnice na lůžko než se mimi někde objeví - blbost. Pokud nekrvácíš nebo netrpíš nesnesitelnejma bolestma, buď v klidu, šťastná a počkej si. To teď zažívám já, totální peklo uplně zbytečně. Běžela jsem na gyndu s bolestma, tam se zjistilo z krve, že jsem těhu, ale bolesti způsobila prasklá cysta. Bolesti po cystě byly do dvou dní pryč a od tý doby je mi fajn, ale doktor mi tvrdí že jsem asi mimoděložně, když není 5 dní po vynechání MS na UZ ještě nic vidět - nechápu, kde vzal, že něco být vidět už musí. Zkrátka poslal mě na hospitalizaci do nemocnice a na laparku, ale já podepsala negativní reverz. Prostě nechápu, proč bych měla bejt v nemocnici, když mi vůbec nic neni a jsem teprv asi v 5.týdnu. Takže si počkám a za 14 dní půjdu jinam a ke svému gynekologovi už nevkročim. Akorát jsem z toho totálně vystreslá teďka :x Sice fajn, že nechce pan doktor nic zanedbat, ale ze dvou ultrazvuků během pátýho týdne a z jednoho odběru krve usoudit že jsem mimoděložně a musim na laparku, navíc ani nešpinim, bolest v břiše nikde, to je moc. Teď jsem spíš zralá na Bohnice než na laparku :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí