Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem nastavajicim maminkam rada bych si sprijemnila poslednich 9tydnu do porodu povidanim ![]()
Já mám teda 7týdnů do úporodu ale tak snad nevadí =) vše nakoupeno připraveno??
Ahoj holky vitejte je tezke se zaclenit do rozjete diskuse tak sem udelala tuhle snad nam vydrzi do porodu urcite nevadi nakoupeno vse ted jen cekame az dojde kocarek a prebalovak a jak u vas co cekate?
@nikyt My budeme mít holčičku a bude se jmenovat Nikolka jinak my už máme všechno nakoupeno ![]()
Ahoj holky, já mám do porodu 8 týdnů, čekáme holčičku. Jak zvladate ty poslední týdny a hlavně ty vedra?
Gratukuji k holcicce a jak ti probiha tehu ja jsem dost unavena v noci spatne spim chytam krece do podbrisku ale jinak to jde ![]()
Ahoj ty vedra zvladame docela dobre v nedeli nam tatka nachystal bazen a dnes sme skoro cely den byli v nem na lehatku bylo to bajo ![]()
Já ty křeče v podbrisku mám taky, navíc to tam dost boli někdy…už ty prochajdy nejsou, co byvaly, a doma mě už skoro nic neba. Holky, čím se zamestnavate, abyste se ty poslední týdny nezblaznily? Už mi došly nápady ![]()
Bazenek zavidim ja se koupat nemuzu
ty vedra jsou umorne… taky spatne spis…hrozne me bolí nohy.. a mam je teda i docela natekle..a vlastne cela jsem nafoukla
z vybavicky me teda chybi jen drobnosti z lekarny… nachystam tasku a je to…
jinak s tim jak se doma zamestnavate by me taky zajimalo.. protoze se teda poradne nudim ![]()
No ja se zamestnavam tim ze dlouho spim potom uklidim najim se a koukam na bednu jako uz me to taky nebavi sem od zacatku na neschopence tak jeste chvilku vydrzet 3srona nastupuji na materskou a s porodem nemam ani tak strah spis clovek nevi do ceho jde bolet to bude urco ale holky to vydrzime a co tatove jdou svama k porodu?