Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucyen87 Ten článek nemůžu najít
.Tak já v noci malou necejtím spím jak dřevo
.Taky jsme se na jméně shodli s přítelem ale ostatním se taky nelíbí ![]()
Dobré ráno, holky:-),tak tu čtu, jak málo spite, a připadám si malucko trapně…musím mít natočený budík na 9.00,abych neprospala celé dopoledne
.Vy už cítíte ty velké kopy? Já zatím pořád takové ty snesitelné, které neprobudi ![]()
@kaja7 mě taky neprobuděj zatím ještě nejsou tak silný ale občas se trefí a docela to zabolí ![]()
@Veveruska87 tak posílám rovnou odkaz:
http://ona.idnes.cz/…5-/deti.aspx?…
No, já se tenhle týden vyspala krásně včera, předevčírem, ale dneska fakt ne. Navíc maj buďto sousedi hlasitý hodiny nebo nám cvaká lampa u postele, a u toho se taky nespí nejlíp ![]()
Víš jak, ostatní si můžou škubnout nohou
Stejně si za chvíli zvyknou
Si pamatuju, že doma všichni vyčítali mý mamce, že se nejmenuju po ní (jsem prvorozená),tak nakonec podlehla tlaku a po mamce se jmenuje ségra. No a já jsem takhle jediná Lucie v rodě, vlastně ani u přítele v rodině žádnou nemají ![]()
@kaja7 Dobré ránko
No, u mě to bude fakt výjimka potvrzující pravidlo
ale spát do devíti se mi už dlouho nepovedlo, můj rekord je v poslední době osmá hodina
Taky je pravda, že se přítel v šest rozloučí, než jde do práce, což člověka trošku probere, pak sice zase zalehnu, ale není to ono. A když je člověk v PN jen chvíli, tak si taky zvyká, když předtím vstával v půl sedmý do práce ![]()
@Lucyen87 Já jsem se taky měla jmenovat jinak ale jelikož do mámi všichni hučeli tak mi nakonec dala jmeno po ní a já už jsem 3 v rodině ![]()
@Lucyen87 pane bože, já snad slyšela už ty věty všechny, ani jsem si to neuvedomovala do teď ![]()
@Veveruska87 Stále lepší třetí než být jako u nás snad desátá
a protože jsi ženská, tak máš právo „tradici“ zrušit, to je taky fajn, ne? ![]()
@Lucyen87 Tak jsem zatím slyšela jen 4 a 7
.A ta 3 tak to jsem měla tak že mi naopak tipovali kluka
@kaja7 V tom případě ti asi nehnuly žlučí
A slyšela jsi ještě nějakou zajímavou větu krom těch v článku? ![]()
@Veveruska87 To mě taky tipovaly pohlaví, ale jen kolegyně v práci a rodina a nedodávali tam tu osudovou - protože ti krade krásu
Všichni by přeci měli říkat, byť by to nebyla pravda, že nastávající maminky jsou stále krásnější a krásnější ![]()
@Veveruska87 Hlavně abys nepodlehla jako moje mamka a nebyla pokračovatelka tvoje další malá ![]()
@Lucyen87 Tak mě každej tipoval kluka že prej tak jako zářím a strašně mi to sluší a když jsem jim oznámila že čekáme holčičku tak si myslely že si z nich dělám srandu že kecám že na holku nevypadám. Tak nevím jak bych musela vypadat abych vypadala na holku